25.7.11

Η Αστροχαρτογραφια του serial killer ANDERS BREIVIK που σκοτωσε 100 ατομα στο Ολσο


Πανω απο την Νορβηγια περνα Κρονος-Σεληνη-Βορειος δεσμος που μας δειχνει την χρηση βιας σε μεγαλο πληθος ατομων, που γινεται απο πυροβολα οπλα, μιας και εχουμε και διελευση του πλανητη Αρη.Πανω απο την Αγγλια περνα ο Ποσειδωνας, η ιδεολογια του Ταγματος των Ναιτων που ηταν μελος και ηθελε να σωσει τον κοσμο απο τους Ισλαμιστες και τους Μαρξιστες.
Εχουμε διελευση του πλανητη Πλουτωνα πανω απο τους Ιερους τοπους της Μεσης Ανατολης, τοποι δρασης των Ναιτων κατα τον 12 αιωνα για την στηριξη και υπερασπιση του Χριστιανισμου.Ναΐτη ιππότη θεωρούσε τον εαυτό του ο «μακελάρης» της Νορβηγίας - Εμπλέκει και Έλληνα

Ως σταυροφόρο πολεμιστή, μέλος του νέου τάγματος των Ναϊτών ιπποτών - στα ιδρυτικά μέλη του οποίου περιλαμβάνει και έναν Έλληνα - και με αποστολή του να σώσει τον χριστιανισμό στην Ευρώπη από την εξάπλωση του ισλαμισμού βλέπει τον εαυτό του ο 32χρονος Νορβηγός, που φέρεται ως δράστης για την τραγωδία στη Νορβηγία.
Στο πολυσέλιδο αντισλαμικό μανιφέστο που δημοσίευσε λίγο πριν το μακελειό αναφέρει ότι είναι μέλος του τάγματος των Ναϊτών, που όπως λέει επανιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2002.
Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη λέει ότι είναι δύο Βρετανοί, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, ένας Ολλανδός, ένας Έλληνας, ένας Ρώσος, ένας Νορβηγός και ένας Σέρβος, χωρίς όμως να τους κατονομάζει.
 Ευρωπαίοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας  που επικαλείται αλλά δεν κατονομάζει το Associated Press, δήλωνουν  ότι  είναι ενήμεροι για συχνές συνομιλίες το τελευταίο διάστημα μέσω διαδικτύου ατόμων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο τάγμα των Ναϊτών  ιπποτών, στο οποίο αναφέρεται μέσα από το μανιφέστό του ο Μπρέιβικ. Επίσης είπαν ότι ερευνούν τη βασιμότητα των πληροφοριών που θέλουν τον Μπρέιβικ και άλλα άτομα  που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο να έχουν συναντηθεί στο Λονδίνο, το 2002.
Σημειώνεται ότι η νορβηγική αστυνομία δεν έχει ζητήσει τη διενέργεια ερευνών σε άλλες χώρες, παρά τους ισχυρισμούς του συλληφθέντα. Τα ΜΜΕ πάντως στο Οσλο ανακοίνωσαν σήμερα ότι στις έρευνες θα συνδράμει και ,"ένας εγκληματολόγος της Σκότλαντ Γιάρντ" και πως "ανταλλάσσονται ήδη πληροφορίες της νορβηγικής αστυνομίας και με το δίκτυο της Ιντερπολ".
Ο Μπρέιβικ στο 1500 σελίδων μανιφέστό του γράφει "Είναι καλύτερα να σκοτώσεις πάρα πολλούς παρά αρκετούς όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις αλλιώς ρισκάρεις να μειώσεις τον ιδεολογικό αντίκτυπο της πράξης σου". Όπως γράφει στο πολυσέλιδο σημείωμά του στις 11 Ιουνίου ο Μπρέιβικ λέει: "Εξήγησα στο Θεό ότι εκτός και αν ήθελε τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης από τη συμμαχία μαρξιστών –ισλαμιστών τότε θα έπρεπε να διασφαλίσει τη νίκη των μαχητών που πολεμούν για την επικράτηση του χριστιανισμού στην Ευρώπη". Επίσης περιγράφει το πως έφτιαξε την πρώτη του βόμβα και το πως σχεδίασε την πράξη του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο μέρος από όσα γράφει στο μανιφέστο του είναι αντιγραφή από το μανιφέστο κατά της Αριστεράς του Τεντ Καζίνσκι, γνωστού ώς Unabomber ("Γιούναμπομπερ") που ευθύνεται για το θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 20 στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας παγιδευμένα με εκρηκτικά γράμματα. Η διαφορά είναι ότι ο Μπρέιβικ αντί για την λέξη "Αριστερά" δαιμονοποιεί τη λέξη "πολυπολιτισμός".
Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πρόβλημα με τους μετανάστες που ενσωματώνονται στις νέες τους πατρίδες και πως η οργή του είναι για το φιλελεύθερο πολιτικό κατεστημένο στην Ευρώπη.
Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του τρόπου σκέψης του σημειώνει ότι έπαιξε η συμμετοχή της Νορβηγίας στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999.
Ο συνήγορός του, στο μεταξύ, δήλωσε ότι ο πελάτης του αποδέχεται τις κατηγορίες αλλά δεν πιστεύει ότι οι πράξεις του πρέπει να τιμωρηθούν
enet

1 σχόλιο:

spiretos είπε...

Πάρα πολύ ωραία η Αστρο-χαρτο-γραφική σας ανάλυση, όπως κι'όλες οι προηγούμενες άλλωστε!
Θα σας παρακαλούσα να μας πείτε, πού βρίσκουμε τις τροχιές των Πλανητών που διαγράφονται στον εκάστοτε χάρτη;
Τώρα όσον αφορά το πολιτικό μέρος του γεγονότος,επιτρέψτε μου (εκτός αστρολογικού θέματος) να πώ την προσωπική μου άποψη (που καθόλου δεν επηρεάζει την ωραιότατη ανάλυσή σας) ότι πρόκειται για παιδαριώδη αστυνομική ανακοίνωση για τον φερόμενο ως εκτελεστή! Αν μπορούσε ένας μόνος άνθρωπος να κάνει μιά τέτοια χειρουργική έκρηξη, τότε με άλλους δέκα παραπάνω θα μπορούσαν να είχαν καταλάβει το Αφγανιστάν σε μία εβδομάδα!
Ας μας δώσουν τα στοιχεία της γέννησής του, να αναλύσουμε αυτόν τον superman!
Σας ευχαριστώ,
spiretos