25.7.11

Ωροσκοπιο του Anders Breivik - Ο Νορβηγός φονιάς και «σωτήρας» της Ευρώπης


Στο ερώτημα τι είναι αυτό που μπορεί να μετατρέψει έναν «πολιτισμένο» Βορειοευρωπαίο σε αδίστακτο δολοφόνο κατά συρροή, η απάντηση έχει ήδη δοθεί πριν από περίπου επτά δεκαετίες, όταν οι πεποιθήσεις για την υπεροχή και την καθαρότητα της Αρίας φυλής στοίχισαν στην ανθρωπότητα εκατομμύρια θύματα.
Τότε ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ και οι συν αυτώ που ανέλαβαν να μας «σώσουν» από τον «εκφυλισμό» αναζητώντας ερείσματα στην Γερμανική παράδοση και τον Εσωτερισμό. Το βιβλίο «Ο Αγών μου», ήταν το ευαγγέλιο αυτής της «κάθαρσης».

Και δυστυχώς, την περασμένη Παρασκευή, ο Νορβηγός Anders Behring Breivik επανέφερε στο προσκήνιο την βαρβαρότητα που ο Ελβετός ψυχίατρος Καρλ Γιουγκ είχε διαγνώσει έντρομος στα όνειρα των Γερμανών ασθενών του λίγο πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Βλέπω το ξανθό κτήνος να ανασαλεύει από τον τάφο του» είχε πει ο Γιουγκ, εννοώντας ότι ψυχολογικά μια μεγάλη μερίδα Γερμανών είχε ήδη προσκαλέσει το «θηρίο» μέσα από τα μονοπάτια του Συλλογικού Ασυνείδητου.
Και αυτή η Πύλη που άνοιξε στην δεκαετία του 1920 φαίνεται πως δεν έχει σφραγιστεί ακόμη...

Ένα πολυσέλιδο βιβλίο-μανιφέστο με τίτλο «2083- A European Declaration of Independence» είναι η πνευματική «κληρονομιά» του Υδροχόου εξτρεμιστή που αιματοκύλησε την Νορβηγία.

Γεννημένος στις 13/2/1979, ο Breivik, ανησυχούσε σφόδρα για την επέλαση των Ισλαμιστών στην Ευρώπη, θεωρώντας το Ισραήλ ως την τελευταία εστία αντίστασης κατά του εχθρού.
Έβλεπε τον εαυτό του κάτι σαν τον τελευταίο υπερασπιστή της Ευρωπαϊκής χριστιανικής παράδοσης, έχοντας σαν πρότυπο τους Ναΐτες Ιππότες που μετά την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τους Σταυροφόρους ανέλαβαν το έργο της αντιμετώπισης των αλλοθρήσκων και εξελίχθηκαν σε μια -πολιτική και οικονομική- υπερδύναμη της εποχής τους. Χωμένος και ο ίδιος στις ατραπούς της «μοναδικής γνώσης των μυημένων», ήταν μέλος μιας Νορβηγικής Στοάς, η οποία φυσικά τον αποκήρυξε μετά το μακελειό στο νησί Ουτόγια και το Όσλο.
breivik
Στον γενέθλιο χάρτη του, η «έκλαμψη» που εξετράπη σε δολοφονική μανία ανιχνεύεται κυρίως στο τετράγωνο του Υδροχοϊκού Άρη με τον Ουρανό στον Σκορπιό, ένδειξη μεταξύ άλλων και ενός ακραίου ξεσπάσματος. Ωστόσο συνήθως για να λειτουργήσει με τέτοιον τρόπο η συγκεκριμένη όψη, βγάζοντας ενοποιημένα την θεωρητική διαστροφή του Υδροχόου και την «καθαρτήρια» πράξη του Σκορπιού, απαιτείται και ένας δραστικός Κρόνος που θα πάρει την ευθύνη της πράξης, θα «φορτωθεί τον συλλογικό σταυρό του μαρτυρίου» θεωρώντας φυσικά ότι επιτελεί ένα θεάρεστο έργο, υπέρ του «κοινού καλού».
Και αυτός υπάρχει στον χάρτη του Breivik, στην 11η μοίρα της Παρθένου σε σύνοδο με την Σελήνη και όπως θα δούμε ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές και στην τραγωδία της Παρασκευής.
Η κρίσιμη λεπτομέρεια είναι πως στον γενέθλιο χάρτη του Breivik, ο αστρικός Κρόνος βρίσκεται στην 18η μοίρα του Λέοντα, «κλείνοντας» ένα τ-τετράγωνο με τον τροπικό Άρη και τον τροπικό Ουρανό. Αυτή η «κόντρα» μεταξύ των τριών φαίνεται πως ήταν η γενεσιουργός αιτία για όλα αυτά που έγιναν πράξη περνώντας μέσα από το διογκωμένο Εγώ του «σωτήρα».
Ο έτερος εν δυνάμει «συμβασιούχος» με την σωτηρία και άκρως επιρρεπής σε ιδεολογικού τύπου σταυροφορίες και ιδεοληψίες είναι ο Ποσειδώνας και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από το αστρολογικό προφίλ του Breivik. Ως αστρικός τετραγωνίζει τον Ήλιο, την Δήμητρα και τον Ερμή, δίνοντας το μέτρο μιας πίστης που με την συνδρομή των «σκληρών» του ζωδιακού έγινε φονταμενταλιστική.

Όσον αφορά τον χρόνο που ενεργοποιήθηκαν αυτές οι τάσεις, με βάση τις θέσεις των πλανητών φαίνεται ότι η διέλευση του Άρη απέναντι από τον γενέθλιο Ποσειδώνα του Breivik στον Τοξότη αλλά και η τελευταία Ηλιακή έκλειψη ακριβώς απέναντι από την γενέθλια Αφροδίτη του στον Αιγόκερω, πυροδότησαν το μένος και τις εμμονές του. Ψάχνοντας όμως για κάτι «μεγαλύτερο» μπορούμε να επικεντρωθούμε σε δύο κυρίως «κρυφές» ενδείξεις:
1) Τις πιέσεις που άσκησαν ο διελαύνων αστρικός Πλούτωνας και ο Ουρανός, πάνω στον γενέθλιο τροπικό Κρόνο του Breivik.
Ακριβές τετράγωνο ο Πλούτωνας που βρίσκεται στην 11 μοίρα του Τοξότη, αντίθεση ο Ιχθυακός Ουρανός που βρήκε την δίοδο για να εξαντλήσει τις ολέθριες προδιαγραφές του γενέθλιου «κρυφού» τετραγώνου του με τον Κρόνο (και την Σελήνη).
2) Την θέση του προοδευμένου αστρικού Άρη (secondary) στην 20η μοίρα του Υδροχόου, σε ακριβέστατο τετράγωνο δηλαδή με τον γενέθλιο τροπικό Ουρανό, κάτι που επίσης έδωσε «σάρκα και οστά» στον «αγώνα» του Breivik για μια πιο «καθαρή» Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: