22.7.11

H αστρολόγος Εβίτα Ζαχαριάδου έρχεται στον ΑΝΤ1



Evita_Zachariadi
O ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ έρχεται στον ΑΝΤ1, να λύσει τις απορίες σας και να σας δώσει τις συμβουλές της για ό,τι σας προβληματίζει. Από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, καθημερινά από τις 12:00 ως τις 13:00, η Τζούλη Αγοράκη σας παρουσιάζει την προσωπική σας ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ: την Εβίτα Ζαχαριάδου!

Κάθε μέρα, o ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ του ΑΝΤ1 θα σχολιάζει τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας και θα κάνει αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Παράλληλα όμως, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ακούνε και τις προσωπικές τους προβλέψεις, αφού η Εβίτα Ζαχαριάδου θα τους δίνει απαντήσεις για όποιο θέμα τους απασχολεί, προσωπικό, οικονομικό ή επαγγελματικό!

Η Τζούλη Αγοράκη είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Σε ηλικία 16 ετών εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή. Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στο περιοδικό «Αντί» το 1992 και στη συνέχεια συνεργάστηκε με διάφορες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς διατηρώντας προσωπικές στήλες. Παράλληλα, εξέδωσε ποιητικές συλλογές και τη σειρά διηγημάτων Blonde Ambition που βασίστηκε στην ομώνυμη στήλη της στο περιοδικό «Mag». Για περισσότερο από μια δεκαετία έκανε ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, ενώ τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η αστρολογία. 

Η Εβίτα Ζαχαριάδου σπούδασε στο πλευρό καταξιωμένων αστρολόγων (Θωμά Γαζή, Μιλτιάδη Μουτάφη, Γιώτα Καλογερά, Γιάννη Παναγιωτόπουλο, Μayo School of Astrology, Χρήστο Παίζη, Alphee’s Lavoie Astrology School, Laura Nalbandian, Kim Rogers Callagher, Misty Cuceris, Lynda Hill, Kelley Hunter). Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη σπουδή και τη διάδοση του Human Design System (IHDS Professional Training Academy). Έχει μεγάλη πείρα στη συμβουλευτική αστρολογία, στη συγγραφή αστρολογικών άρθρων και βιβλίων, καθώς και στη διδασκαλία της αστρολογίας. Έχει συνεργαστεί με αρκετά έντυπα και τηλεοπτικούς σταθμούς παρέχοντας αστρολογικές υπηρεσίες.
tzouli_agoraki_1
 πηγη εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: