12.7.11

Αστρολογία-Αστροχαρτογραφία της έκρηξης στην Κύπρο με την βοήθεια του Ουρανού και του Πλούτωνα

Τουλάχιστον 30 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν  το πρωί της 11-7-2011 σε ναυτική βάση έξω από τη Λεμεσό, όταν για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία πήραν φωτιά δεκάδες κιβώτια πυρίτιδας και σημειώθηκαν εκρήξεις. Τουλάχιστον τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ υπάρχουν φόβοι για περισσότερα θύματα.

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις έξι το πρωί στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στο Ζύγι, το δρόμο ανάμεσα σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, οι εκρήξεις οφείλονται σε φωτιά που πήραν 98 εμπορευματοκιβώτια πυρίτιδας, που είχαν κατασχεθεί το 2009 από συριακό πλοίο που τα μετέφερε παράνομα από το Ιράν.

Απο τον ανωτέρω χάρτη, την ώρα που αρχίζει η φωτιά,  παρατηρούμε οτι απο την  Κύπρο έχουμε την διέλευση του Πλούτωνα και της Αφροδίτης, που μας δείχνουν οτι η φωτιά θα έχει θύματα καθώς  επίσης και επιπτώσεις στο περιβάλλον. Και οι δυο πλανήτες περνούν απο την Συρία, που ήταν η χώρα που είχε προορισμό το παράνομο πολεμικό υλικό.


Απο τον ανωτέρω χάρτη, την ώρα της έναρξης των εκρήξεων, παρατηρούμε την μεγαλοπρεπή διέλευση του Ουρανού πάνω απο την Κύπρο, που μας δείχνει και το τεράστιο ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο και την κυβερνητική κρίση που έφερε το γεγονός αυτό, μιας και έχουμε την ταυτόχρονη διέλευση του Ηλιου πάνω απο το νησί της Αφροδίτης.






Δεν υπάρχουν σχόλια: