14.6.11

Βρείτε ποιο look σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σας


από την Ρένα Κολιοπάνου
RenaKoliop










Ιούνιος, καλοκαίρι, θάλασσα και τα πρώτα μπάνια άρχισαν. Όλες εμείς οι γυναίκες ανοίγουμε την ντουλάπα μας και προβληματιζόμαστε, αναρωτιόμαστε και ψάχνουμε το κατάλληλο look που θα κλέψει τα βλέμματα στην πισίνα, στην παραλία ή αργότερα στο μπαρ που θα πίνουμε το κοκτέιλ μας. Αν ψάχνετε έμπνευση για το μαγιό και τα αξεσουάρ που θα πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας, ίσως το πιο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας, να μην επιλέξετε δηλαδή κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα ή τις αισθητικές σας αντιλήψεις. Πολύ συχνά «την πατάμε» υιοθετώντας ένα στυλ που είναι κατά βάση «δανεικό», με συνέπεια είτε να είμαστε έξω από τα νερά μας, είτε να έχουμε ένα άθλιο αισθητικό αποτέλεσμα και αντί για γοργόνες να φέρνουμε πιο πολύ σε ...τσούχτρες!

Αστρολογικά πάντως, υπάρχουν συγκεκριμένες τάσεις για κάθε ζώδιο και σε αυτό το πνεύμα είναι και οι προτάσεις που ακολουθούν. Φυσικά οι προτάσεις δεν λαμβάνουν υπόψη το σχήμα του σώματος σας ή την ηλικία σας, αλλά δεν παύουν να είναι μια... διασκεδαστική άποψη για τα διαφορετικά χρώματα, υφές, σχήματα και στυλ που ενσωματώνουν τα δώδεκα ζώδια.
Υπόψη, ότι και η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σας είναι ιδιαίτερα ενδεικτική γι ‘αυτό μην αμελήσετε να πατήσετε και πάνω στα δικά της αχνάρια!η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: