20.12.10

Τα αντι-δώρα των ζωδίων



από τον Γιάννη Ριζόπουλο







Σας τη δίνει ο στριμμένος γείτονας σας; Δεν γουστάρετε τη φάτσα του περιπτερά; Θέλετε να διακόψετε μια για πάντα τις σχέσεις σας με την ανυπόφορη θεία Ζηνοβία; Νοιώθετε αγανάκτηση για τους πολιτικούς;
Φτάνει πια! Δεν χρειάζεται να τους μαυρίζετε η να τους δέρνετε...
Η λύση είναι απλή. Μάθετε το ζώδιο τους και στείλτε τους ανάλογα με την περίπτωση σε όμορφη εορταστική συσκευασία κάποιο από τα δώρα που σας προτείνω. Τα περισσότερα είναι απλά και σε προσιτές τιμές. Και υπόσχομαι ότι με αυτό το ελάχιστο κόστος, η ρήξη θα είναι άμεση, οριστική και αμετάκλητη, χωρίς ενδοιασμούς και πισωγυρίσματα.
Κριός
Στον άνδρα Κριό χαρίστε ιδιοχείρως με αγάπη μια ποδιά κουζίνας η ένα σφουγγαρόπανο με την ένδειξη «στον αγαπημένο μου Φλούφλη » και είναι βέβαιο πως θα σας μισήσει. Αν μάλιστα προσφέρετε ταυτόχρονα στους άνδρες φίλους του σπέσιαλ προφυλακτικά και sex toys, τα αποτελέσματα θα είναι κάτι περισσότερο από ιδανικά. Αρκεί βέβαια να φοράτε το ειδικό προστατευτικό κράνος... Η ίδια συνταγή μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία και για τη γυναίκα Κριό: Τιμητικό ξεσκονόπανο σε εκείνην, αθλητικά, αλυσίδες και ρόπαλα του μπέηζμπολ στις φίλες της. Και φυσικά, εφόσον θα παρευρίσκονται και άλλοι μην παραλείψετε να αφήσετε τους Κριούς τελευταίους στο μοίρασμα των δώρων. Αν σκάσουν από την ανυπομονησία θα σας μείνουν και τα της οικοκυρικής.
Η συνεχεια εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια: