20.12.10

Κοσμικό Ημερολόγιο

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Αστρόπλοιο Γη
Sidereal Time 17ω 53΄ 54΄΄
Julian Day 40502
Ηλιοκεντρική θέση, 27ο 54΄ των Διδύμων











LADY GAGA – Κάτω τα χέρια από τον Αϊ - Βασίλη
Σε συναυλία που έδωσε την Πέμπτη 16/12 στην Ο2 Arena του Λονδίνου, αυτή τη φορά σκέφτηκε να εντυπωσιάσει μέσα από το πνεύμα των ημερών.
Αφού αποκεφάλισε μια κούκλα Αϊ – Βασίλη με μια δαγκωματιά, την ποδοπάτησε με λύσσα, φωνάζοντας πως είναι μόνη και δυστυχισμένη απευθυνόμενη στο ανόητο (κατά τα λεγόμενά της) παιχνίδι.
Μια Κριός (28/3/1986) με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στο Σκορπιό, με Ουρανό σύνοδο με Άρη και Άρη σύνοδο Ποσειδώνα στον 1ο οίκο, μπορεί να κάνει τα πάντα για να εντυπωσιάσει.
Όταν όμως στερεύει από έμπνευση με το τετράγωνο του Ήλιου με Άρη και Ποσειδώνα, αντί να αποκεφαλίζει αγιοβασιλιάτικες κούκλες, ας πρωτοτυπήσει αληθινά με το υδάτινο τρίγωνο Ερμή – Σελήνης και να σκεφτεί γιατί άραγε είναι τόσο μόνη. Καλή η τρέλα αλλά enough is enough lady.
ΣΙΝΕ – ΒΛΕΦΑΡΙΣΜΑΤΑ
Στις 16/12 ξεχώρισε στις νέες κινηματογραφικές προβολές, η ταινία «Ο λόγος του Βασιλιά» του ιδιαίτερου Άγγλου σκηνοθέτη Tom Hooper.
Οι περιπέτειες της βασιλικής οικογένειας με την καθιερωμένη αγγλική ατμόσφαιρα στους ρόλους από τους Colin Firth (βασιλιάς), Helena Bonham Carter (βασίλισσα) και Geoffrey Rush (λογοθεραπευτής) απέσπασαν το βραβείο στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, Cadillac People’s Choice Award, το οποίο είναι το βραβείο του κοινού.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: