15.12.10

Ο Άρης απειλεί-Η επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκη

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Οι εκτιμήσεις για μια «φλαμπέ εξέγερση» που είχαν διατυπωθεί στο άρθρο «Εργατική Πρωτοχρονιά-Στον αστερισμό της απεργίας», δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν πριν ...αλέκτωρ λαλήσει τρις. Δεν θα αναφερθώ ξανά στις αστρολογικές λεπτομέρειες που έφεραν τα πράγματα σε τέτοιο σημείο (όποιες/οι το επιθυμούν μπορούν να τις αναζητήσουν στο συγκεκριμένο άρθρο), αλλά αξίζει τον κόπο να δώσω μια αστρολογική «φωτογραφία», τόσο των επεισοδίων, όσο και της απρόσμενης επίθεσης στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη.

Τα επεισόδια στο κέντρο των Αθηνών ξέσπασαν γύρω στις 13:15, υπό άκρως ...φυσιολογικές συνθήκες στον ουρανό, καθώς ο Άρης και η συνοδεία του βρίσκονταν πάνω στο Μεσουράνημα στον Αιγόκερω, ενώ η χαρακτηριστική αντίθεση της Σελήνης (τυπικός δείκτης για το λαό) με τον Κρόνο πάνω στον έτερο γωνιακό άξονα, έστειλε το ενεργειακό της μήνυμα σε δύο κατευθύνσεις: Στις δυνάμεις ασφαλείας για να προχωρήσουν σε μια υπέρ του δέοντος χρήση κατασταλτικών μέσων αλλά και στους καταπιεσμένους πολίτες να ξεσπάσουν τα απωθημένα τους εναντίον δικαίων και αδίκων.
Και τη νύφη πλήρωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, που η κακή του μοίρα τον έφερε αντιμέτωπο με ένα εξαγριωμένο μπουλούκι διαδηλωτών. Ο Ρεθύμνιος πολιτικός κτυπήθηκε και λοιδορήθηκε επανειλημμένα, με το φιλοθεάμον κοινό να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα σαν να έβλεπε το επόμενο επεισόδιο του Big Brother. Ευτυχώς, ο αξιοπρεπής κ Χατζηδάκης αποχώρησε μόνος του, χωρίς να περιμένει τη λαϊκή ετυμηγορία για περισσότερο ξύλο.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: