16.12.10

Το ωροσκόπιο του Παναγιώτη Πετράκη – Ο πολυμορφικός καλλιτέχνης

από La Femme Radicale







Ο Παναγιώτης Πετράκης γεννήθηκε ένα απόγευμα κάποιου Νοέμβρη και σίγουρα δεν επαναπαύτηκε στις ευχές που του έδωσε η καλή νεράιδα-Δίας.
Εξαιρετικός ηθοποιός, χορευτής, performer, σολίστας με θαυμάσια φωνή και σκηνική παρουσία, απίστευτη θεατρικότητα και μοναδικό στυλ, κατάφερε να συνθέσει με αριστοτεχνικό τρόπο τις όλως διόλου διαφορετικές τάσεις των επτά-παρακαλώ-γωνιακών πλανητών του ωροσκοπίου του.
Τον γνωρίσαμε στις οθόνες μας από το ρόλο του «Λουκά Βενέτη» στην σειρά «Μυστικά της Εδέμ» της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση που προβάλλεται από το «Mega».
Κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι όπου και ζει μέχρι σήμερα.
Προέρχεται από μία δεμένη οικογένεια, χαμογελά συνεχώς και τον χαρακτηρίζουν η ευγένεια, η αρχοντιά και το στοιχείο του ακομπλεξάριστου ανθρώπου.
«Εκείνος χαρακτηρίζει τον εαυτό του σαν ευγενικό, φιλόδοξο, εργατικό, παράξενο κάποιες φορές,, εξωστρεφή με κρίσεις εσωστρέφειας, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας, με χιούμορ, σωστός φίλος, ιδιαίτερα σκληρός με τον εαυτό του και τα λάθη του, αφελής, πιστός στην αθωότητα των ανθρώπων».
Φοίτησε στη δραματική σχολή Βεάκη από την οποία αποφοίτησε με άριστα και πέταξε το 2001 ως τη Νέα Υόρκη για το μεταπτυχιακό του σε musical theatre, ως υπότροφος του Ιδρύματος Fulbright.
Επέστρεψε λαμβάνοντας μέρος σε πολλές παραστάσεις, οι περισσότερες στο αγαπημένο του είδος το musical.
Τα τέσσερα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τη Νίνα Λοτσάρη στα musical «Cabaret» και «Vendetta», όπου ξεδίπλωσε τις καλλιτεχνικές του χάρες στο τραγούδι και στο χορό, με τεράστια επιτυχία.
Φέτος τον απολαμβάνουμε στο μουσικό διαγωνισμό του Mega «Just the 2 of us» με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, να τραγουδά ζευγάρι με την Ελένη Φουρέιρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Παράλληλα από τις 10/12 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, εμφανίζεται σαν guest στο «Lido επί σκηνής» ερμηνεύοντας τραγούδια του Μίμη Πλέσσα με πολλούς άλλους ερμηνευτές και με την ίδια αμείωτη επιτυχία.
Τοξότης με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στον Υδροχόο στον 10ο οίκο, της καριέρας.
Η Σελήνη στο μεσουράνημα κάνει τον άνθρωπο απαιτητικό με τον εαυτό του, φιλόδοξο και διεκδικητικό. Ο ίδιος φαίνεται να μην αφήνει τίποτα στην τύχη, βαδίζοντας με αυτοπεποίθηση και σεβασμό γι αυτό που κάνει.
Το ακριβέστατο τετράγωνο της Σελήνης με το Δία και η αντίθεσή της με τον Κρόνο (σε σχηματισμό ΤΑΥ τετράγωνο μεγάλης ανοχής) αλλά σε γωνιακούς οίκους, σχετίζεται με την προσπάθεια αναγνώρισης, την τύχη, αλλά και το μόχθο, που καταβάλλει στην καλλιτεχνική του πορεία. Επίσης μπορεί κανείς να δει, τον τρόπο που συμπεριφέρεται στην καθημερινότητα, που συνδέεται άμεσα με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα στην οποία δίνει υπόσταση και μέγεθος (και όχι δεν συμβαίνει με όλους τους καλλιτέχνες).Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: