14.11.10

«Κρυφή» Συναστρία-Ευγενία Μανωλίδου feat Άδωνις


Από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ενώ μέχρι τις μέρες μας ο παραδοσιακός τρόπος συναστρίας είχε να κάνει με τη συσχέτιση μόνον των τροπικών θέσεων, φαίνεται ότι τελικά οι όψεις μεταξύ αστρικών και τροπικών θέσεων έχουν μια πολύ μεγάλη σημασία.
Τα μέτρα δεν αλλάζουν. Εξακολουθούμε να συγκρίνουμε όλους τους βασικούς δείκτες που πιστοποιούν μια συμβατή σχέση (τα Φώτα, τις γωνιακές ακμές, τον Άρη και την Αφροδίτη), με τη διαφορά ότι υπολογίζουμε πλέον τις όψεις ανάμεσα στις τροπικές θέσεις του ενός ωροσκοπίου και τις αστρικές του άλλου. Έτσι προκύπτουν νέα δεδομένα που δεν ...υπάρχουν σε μια «κανονική» συναστρία, αλλάζοντας εντελώς το τοπίο της σχέσης.
Για παράδειγμα, αν στο ένα ωροσκόπιο έχουμε την Αφροδίτη στην 10η μοίρα του Ταύρου και στο άλλο ωροσκόπιο τον Άρη στη 17η του Κριού, ενώ με μια συμβατική ματιά δεν κάνουν κάποια όψη, μέσα από το εναλλακτικό πρίσμα της σύνθεσης των δύο ζωδιακών έχουν σύνοδο. (αφού η διαφορά τους είναι είκοσι πέντε μοίρες).
Το ίδιο συμβαίνει και με ένα συμβατικά ...ασύμβατο ζευγάρι ενός Ήλιου στην 20η μοίρα του Υδροχόου και μιας Σελήνης στο τέλος του Αιγόκερω. Πάλι έχουν σύνοδο και μπορούν να τα πάνε ...μια χαρά μεταξύ τους.
Τελικά δηλαδή, επειδή αυξάνεται το πλήθος των πιθανών συνδυασμών μεταξύ των πλανητών, εκείνες και εκείνοι που μας ταιριάζουν είναι πολύ περισσότεροι από όσους νομίζουμε. Το μόνο που απομένει είναι να τους ...ανακαλύψουμε.

Ευγενία-Άδωνις
Εκείνη είναι Ιχθύς με Ωροσκόπο στον Υδροχόο και Σελήνη στην Παρθένο, δηλαδή ρομαντική, αντιφατική και ιδιότροπη.
Εκείνος Σκορπιός με Ωροσκόπο και Σελήνη στο Σκορπιό, δηλαδή απόλυτος και συνειδητός στις επιλογές του.
Τυπικά η συναστρία τους, εκτός από τη γενική συμβατότητα Ιχθύ-Σκορπιού δεν έχει σχεδόν τίποτα από τα «προαπαιτούμενα» μιας σχέσης. Για παράδειγμα οι όψεις Αφροδίτης-Άρη λάμπουν δια της απουσίας τους, ενώ ούτε και οι γωνιακές ακμές του ενός ωροσκοπίου σχετίζονται με κάποιο από τα Φώτα (τον Ήλιο η τη Σελήνη) του άλλου. Παρόλα αυτά έχουμε να κάνουμε με μια πολύ δυνατή σχέση, χάριν της οποίας μάλιστα ο «απόλυτος» Άδωνις υπερέβαλε εαυτόν και αποδέχθηκε την πραγματικότητα να είναι πατέρας, χωρίς να είναι πρώτα και ...γαμπρός.
Η σύγκριση ανάμεσα στον τροπικό χάρτη του Άδωνι και τον αστρικό της Ευγενίας είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική.
Οι αμοιβαίες όψεις Ήλιου-Μεσουρανήματος είναι το κλειδί της σχέσης τους, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της προσωπικότητας του ενός, για τη ζωή του άλλου. Τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικογενειακό τομέα τα αιτήματα που εκπληρώνονται εκατέρωθεν δημιουργούν πολύ ισχυρούς δεσμούς.
Η Ευγενία βιώνει το ρομαντισμό και το «παραμύθι» που αναζητά ο γενέθλιος Ποσειδώνας της, ενώ ο Άδωνις καλύπτει ουσιαστικά την ανάγκη του να ξεχωρίζει με κάθε τρόπο.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: