8.10.10

Αστρο-χαρτο-γραφικη ερμηνεια της οικολογικης καταστροφης στην Ουγγαρια

Τη Δευτέρα, 4-10-2010 στις 10:00 GMT, μια δεξαμενή σε εργοστάσιο αλουμινίου στην Άζκα (165 χλμ. δυτικά της Βουδαπέστης παρουσίασε ρήγμα και έσπασε για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να χυθούν περίπου 1,1 εκατ. κυβικά μέτρα κόκκινης λάσπης σε επτά γειτονικά χωριά.
Τα κύματα του τοξικού και ελαφρά ραδιενεργού βούρκου -εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά μέτρα αποβλήτων- εργοστασιακής επεξεργασίας βωξίτη- που πλημμύρισαν κατοικημένες περιοχές στη δυτική Ουγγαρία, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας ανθρώπους, προκάλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα θανατηφόρα περιβαλλοντικά δυστυχήματα στην πρόσφατη ιστορία της Κεντρικής Ευρώπης.Την συνεχεια μπορειτε να την διαβαστε εδω

1 σχόλιο:

Michelangelo 23 είπε...

Δεν βλέπω να ξέρουμε να διαβάζουμε αστρογεωγραφικούς χάρτες...

Οι κάθετες γραμμές αντιστοιχούν σε μεσημβρινούς. Οι κίτρινες δείχνουν σε ποιους τόπους μεσουρανεί (MC) ο πλανήτης που επισημαίνεται στην γραμμή (π.χ. ο Ερμής, μεταξύ άλλων τόπων και στην Βουδαπέστη).

Οι μωβ δείχνουν σε ποιους τόπους βρίσκεται ο πλανήτης στην ακμή τού οίκου IV (Immum Coeli) (αν μπορούσαμε να δούμε και την άλλη πλευρά της Γης, ο Ερμής θα σημειωνόταν σε μια μωβ κάθετη γραμμή σε απόσταση 180 μοίρες μήκους ακριβώς από την κίτρινη με τον Ερμή).

Οι πλάγιες γραμμές (κόκκινες και πράσινες) δείχνουν σε ποιους τόπους ανατέλλει (κόκκινες) και σε ποιους τόπους δύει (πράσινες) ο οποιοσδήποτε πλανήτης.

Στον χάρτη που βλέπουμε, ο Ερμής μεσουρανεί σε όλους τους τόπους που έχουν ανατολικό (E) μήκος 18 μοίρες και 18'. Σε έναν απ' αυτούς τους τόπους, κοντά στις 70 μοίρες βόρεια, ανατέλλει η Αφροδίτη και ο Άρης (είχαν σύνοδο, ούτως ή άλλως).

Το σημείο που τέμνονται η κόκκινη γραμμή τής Αφροδίτης και η κίτρινη τού Ερμή, είναι το σημείο επί τής Γης που ανατέλλει η Αφροδίτη και μεσουρανεί ο Ερμής. Και δεν είναι στην Ουγγαρία, διότι είναι σε πλάτος 70 μοίρες βόρεια, παρότι επί τού μεσημβρινού τής Βουδαπέστης...

Μάλλον στην Σελήνη στον Λέοντα στην ακμή τού 9ου (IX) οίκου στον τόπο τής καταστροφής (και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα) πρέπει να αποδοθεί το γεγονός. Όσο περνά ο καιρός, βλέπω πως τη Σελήνη στον Λέοβντα και την σχέση της με χολή/δηλητήρια/τοξικές ουσίες δεν την γνωρίζει ο αστρολογικός κόσμος...

Κι ας μην ψάχνουμε απαντήσεις σε εξεζητημένα επιστημονικά τοπία που δεν κατέχουμε. Λίγη προσοχή βελτιώνει κάθε επιστήμη!