13.9.10

Φοβήθηκαν τα μάγια...


Πήρε πίσω η ρουμάνικη κυβέρνηση το νομοσχέδιο για επιβολή φόρου στις υπηρεσίες των μέντιουμ και των μαγισσών, φοβούμενη τις... κατάρες και τα ξόρκια!

Οι νομοθέτες Alin Popviciu και Cristi Dugulescu του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος της Ρουμανίας δήλωσαν την Πέμπτη (9/9) πως φοβήθηκαν τις... απρόβλεπτες αντιδράσεις των μαγισσών, και έκαναν πίσω για να μην τους βρουν οι κατάρες τους.

Οι δύο νομοθέτες είχαν συντάξει νόμο σύμφωνα με τον οποίο, οι μάντισσες και οι μάγισσες έπρεπε να κόβουν αποδείξεις στους πελάτες τους, ενώ οι τελευταίοι θα μπορούσαν να τους καταγγείλουν στην εφορία για λάθος προβλέψεις ή προβληματικές υπηρεσίες, ζητώντας τα λεφτά τους πίσω.

Η διάσημη μάγισσα Maria Campina, που κατά κάποιο τρόπο είναι η “συνδικαλιστική εκπρόσωπος” των μαγισσών, δήλωσε στην Realitatea TV πως είναι δύσκολη η φορολόγηση του επαγγέλματος καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένα τιμολόγια.
Πηγη εδω
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε, αυτά συμβαίνουν και εις Παρισίους...
Αν και φαντάζομαι δεν ήταν τόσο η φορολόγηση, αλλά η πιθανότητα να πρέπει να επιστρέψουν την αμοιβή λόγω του ότι πέσανε έξω ή δεν πιάσανε τα μάγια...

Δ. Μ.