15.1.10

Ακης Αντωνιου -Οι πλανητικες εξισωσεις του πεπρωμενου

Κυκλοφορησε ενα ενδιαφερον αστρολογικο βιβλιο,απο τον αστρολογο Ακη Αντωνιου μελετητη της Ουρανιας Αστρολογιας.Το βιβλιο εχει τιτλο Οι πλανητικες εξισωσεις του πεπρωμενου.
Οι πλανητικες εξισωσεις του πεπρωμενου ειναι ουσιαστικα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ερμηνειας καθε μεσοδιαστηματος και πλανητικης εικονας ενος ωροσκοπιου ειτε ειναι προσωπου η γεγονοτος.

Με πανω απο 3000 μεσοδιαστηματα πλανητων και πλανητικες εικονες ερχεται να προσφερει στον αναγνωστη την ερμηνεια καθε μεσοδιαστηματος και πλανητικης εικονας ενος ωροσκοπιου.Η ασυναγωνιστη καινοτομια του ειναι οτι περα απο την σαφη και ακριβη περιγραφη των μεσοδιαστηματων με ολους τους πλανητες της κλασσικης αστρολογιας,περιεχει και αναλυει με ακριβεια ολα τα μεσοδιαστηματα και τις πλανητικες εικονες με τους υποθετικους πλανητες της Witte Lehre Technck που ανεπτυξε ο Γερμανος Αστρολογος Alfred Witte.

Ετσι με ενα και μονο βιβλιο εχετε αναλυτικη περιγραφη του πεπρωμενου καθε ανθρωπου και καθε καταστασης ωστε να προβλεπετε τα μελλοντικα γεγονοτα με ιδιαιτερη ανεση κανοντας πλεον...βουτυρο στο ψωμι σας...

Για οσους ενδιαφερονται μπορειτε να λαβετε περισσοτερες πληροφοριες στο ηλεκτρονικο του ταχυδρομειο antoniou@astrognosi.com η να κανετε μια επισκεψη στην ιστοσελιδα του www.astrognosi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: