6.1.10

Ιχθείς 2010 - Ετήσιες προβλέψεις

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για σας τους Ιχθύς αυτήν τη χρονιά, καθώς από τις 18 Ιανουαρίου υποδέχεστε τον πιο τυχερό πλανήτη στο ζώδιό σας! Ο Δίας έρχεται να χαρίσει την εύνοια του στην προσωπική σας ζωή και όχι μόνο, αλλά και να σας δώσει αισιοδοξία και πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε στα σχέδιά σας. Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και θα διαπιστώσετε ότι ανοίγεστε πολύ πιο εύκολα στους άλλους, ενώ η προσωπική σας ακτινοβολία και γενναιοδωρία θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς και δημοφιλείς. Τα όνειρά σας και οι φιλοδοξίες σας τυγχάνουν εξαιρετικής εύνοιας και νιώθετε μέσα σας αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσετε κάτι που πάντοτε ονειρευόσασταν. Ο μόνος κίνδυνος που ..διατρέχετε από την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας, είναι να παρασυρθείτε από την υπερβολική σας αισιοδοξία και επίσης να διαπιστώσετε ότι ανάμεσα στα πολλά πράγματα που επεκτείνονται είναι δυστυχώς και τα κιλά σας!

Τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος σας ταλαιπώρησε αρκετά και έβαλε σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, γι αυτό και η φετινή χρονιά θα σας ανταμείψει κατά κάποιον τρόπο για όσες δυσκολίες περάσατε και θα μπορέσετε να ελπίζετε σε νέες σχέσεις και σε ανανέωση των ήδη υπαρχόντων δεσμών και συνεργασιών. Οσοι από σας είσαστε ήδη δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε φέτος τον δεσμό σας, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να ελπίζουν αυτή τη χρονιά σ' έναν μεγάλο έρωτα.

Το σύντομο πέρασμα του Δία στον Κριό θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσετε το εισόδημά σας, χωρίς να λείψουν όμως τα απρόοπτα αφού στο ίδιο ζώδιο θα βρεθεί και ο ανατρεπτικός Ουρανός. Ετσι λοιπόν, είναι προτιμότερο να μην κάνετε υπεραισιόδοξα ανοίγματα γιατί έχετε ίσες πιθανότητες ξαφνικού κέρδους αλλά και αιφνίδιων απωλειών.

Ο Κρόνος έχει ήδη μπει στον Ζυγό από τον Οκτώβρη της περασμένης χρονιάς, εγκαινιάζοντας μια καινούργια περίοδο περιορισμών και δυσκολιών στα οικονομικά σας θέματα. Ισως σας προβληματίσουν κληρονομικά και φορολογικά θέματα, να επιβαρυνθείτε από τις οικονομικές υποχρεώσεις τρίτων ή από κάποιο δάνειο που θα αναγκαστείτε να πάρετε. Θα χρειαστεί να χειριστείτε με σύνεση όλα αυτά τα ζητήματα για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες οικονομικές σας υποχρεώσεις και να βάλετε σε μια σειρά όποιες εκκρεμότητες έχετε.
Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου και η επιστροφή του στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει και πάλι στο προσκήνιο υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει σε μια συνεργασία ή κάποια προσωπική σας σχέση. Ενα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα είναι αναμενόμενο αυτό το διάστημα, που θα σας οδηγήσει σε οριστικές πλέον αποφάσεις που αφορούν την πορεία μιας σοβαρής σχέσης σας.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: