4.1.10

Υδροχόος 2010 - Ετήσιες προβλέψεις

Ανανεωμένοι και σαφέστατα ευνοημένοι από την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας όλη την προηγούμενη χρονιά, είσαστε έτοιμοι να υποδεχτείτε το καινούργιο έτος με τις μπαταρίες σας γεμάτες. Πολλές ήταν οι ευχάριστες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας και η αισιοδοξία σας βοήθησε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν.
Από τις 18 Ιανουαρίου και μετά, ο γενναιόδωρος Δίας έρχεται να χαρίσει την εύνοια του στην οικονομική σας κατάσταση. Παλιές οφειλές και δάνεια που σας βάρυναν μπορούν αυτή τη χρονιά να εξοφληθούν, ενώ θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Και η ερωτική σας ζωή όμως ευνοείται από την παρουσία του Δία στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο και φαίνεται πως αυτήν τη χρονιά βρίσκετε την συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα που αναζητούσατε.


Η αγάπη σας για τα υλικά αγαθά και τα κεκτημένα σας και η επιθυμία σας να τα διατηρήσετε μεγαλώνει κι αυτή κι αυτή, κάνοντάς σας περισσότερο σπάταλους απ΄ όσο είσαστε συνήθως. Αν δεν παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία που πιθανότατα θα σας κυριεύσει, με κίνδυνο να κάνετε επικίνδυνα ανοίγματα και επενδύσεις και αν καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε με σύνεση τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, τότε αναμφισβήτητα θα αυξήσετε φέτος το εισόδημά σας.
Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρηθήκατε αρκετά σ' αυτόν τον τομέα και είναι καιρός να πάρετε πλέον μιαν ανάσα, με εξαίρεση το διάστημα τις επιστροφής του Κρόνου στην Παρθένο που ίσως προβληματίσει και πάλι τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας με ένα οικονομικό ζήτημα. Η παράλληλη παρουσία ωστόσο του πλανήτη των ανατροπών Ουρανό επίσης στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να εντείνει την πιθανότητα αναπάντεχων ευκαιριών, δεν εγγυάται όμως για την σταθερότητα και την μακροβιότητα των οικονομικών σας συναλλαγών, ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για να είσαστε πολύ προσεκτικοί στους χειρισμούς σας.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: