18.11.09

Απάντηση Μίκη σε «Πυρήνες-Τερροριστές»

Απάντηση στις οργανώσεις «Πυρήνες της φωτιάς» και «Αντάρτικη ομάδα τερροριστών» έστειλε χθες ο Μίκης Θεοδωράκης για τον οποίο οι οργανώσεις στην προκήρυξή τους αναφέρουν ότι εντάσσεται με άλλους μαζί «στους τυμβωρύχους της σκέψης και της διανόησης που διαφεντεύουν στα κυκλώματα των ανθρώπων του πνεύματος».

Ολόκληρη η απάντηση του κ. Θεοδωράκη είναι η εξής:

«Ανοιχτή δήλωση μετάνοιας προς «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και «Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών»

Λεβέντες μου, σας καμαρώνω! Είστε οι συνεχιστές του Κολοκοτρώνη, του Ανδρούτσου και του Αρη σε σύγχρονη εκδοχή. Και γι' αυτό η τελευταία ελπίδα του προδομένου Λαού μας.

Με την γενναία σας δημόσια αποκήρυξή μου, μού ανοίξατε τα μάτια. Ομολογώ, έστω και καθυστερημένα, ότι υπήρξα ένας ελεεινός και σιχαμερός προδότης - συνεργάτης της Χούντας και της αντιλαϊκής Δεξιάς και τώρα μετανοιωμένος αποζητώ την δίκαιη τιμωρία μου.

Το σπίτι μου βρίσκεται σε μια μικρή πάροδο της οδού Γαριβάλδη, στην Επιφανούς 1 και καθώς είμαι ξαπλωμένος, έχω απέναντί μου την πλαγιά του Φιλοπάππου, απ' όπου σας είναι πανεύκολο να με κάψετε ζωντανό, για να με λυτρώσετε από τις τύψεις που με ζώνουν. Προς τούτο έχω ορθάνοιχτα τα παράθυρά μου, για να σας διευκολύνω, με κίνδυνο να πάθω γρίππη. Ομως ποιος λογαριάζει τέτοιες λεπτομέρειες, όταν έχει να κάνει με terroristes - τιμωρούς όπως εσείς...

Je vous remercie

Mikis Theodorakis

ΥΓ. Καημένε Παπαδόπουλε, πού είσαι να καμαρώσεις την σπορά σου...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: