16.11.09

Ο ΑΣΤΡΟ-ΘΩΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΚΕΡΑΚΙΑΣ....



Τα μάθατε τα νέα παιδία, ο Αστραπόθωμας έγινε και χακερ και μπήκε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ , στο http://greekastrologyunion.blogspot.com και στο http://www.greekastrologyunion.blogspot.com/ και έκανε χακεριες, έσβησε τα ρεζιλίκια του που λέγανε για τα «κατορθώματα του» και την σκούπα που έφαγε, και το τι καπέλωμα προσπαθούσε να κάνει στον σύλλογο. Μπείτε μεσα να το δείτε, Τροποποίησε την αρχική δήλωση της επταμελούς επιτροπής.


Εκτός αν οι «"αστρολόγοι" του χρωστάνε και χαρές». Είναι αλήθεια ότι κάποιες κύριες που είναι στο σύλλογο από την αρχή είναι ή ήταν μαθήτριες του και τον αποκαλούν δάσκαλο;. Και τώρα γλύφουν άλλους ή άλλον. Που του ανεβάζουν και κείμενα. Τέτοια, σκατά γνώση πήραν από τον Αστραπόθωμα που δεν ξέρουν τίποτα και πάνε και αλλού να αποκτήσουν τίτλους. Ετσι χτίζεται η αστρολογία στην Ελλάδα με «γλειψίματα», και μαγαζάκια. Μαγαζάκια, που έχουν τακτικές της Μαφίας, που πολεμάει ο Αστραπόθωμας, για να κλείσουν και να ανοίξει το δικό του. Για να ξεπουλήσει την έννοια αστρολογία με ποιοτικά 090.



Ρεμαλια τον νους σας.... προσοχη στους ατυχουντες αστρολογους.....



.....παραδιδονται και μαθηματα παντος ειδους...



....με το κυρος της Αμερικανικης κουλτουρας...



....μεγαλη ποικιλια αστρολογικων θεματων .....



....για να πληρωσουμε και το ΙΚΑ μας.



ΤΕΛΟΣ??????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30 σχόλια:

John Bardopoulos είπε...

Μαλιστα,................

Ανώνυμος είπε...

'Ελεος ρε παιδιά! Γράψτε κανένα απ'τα πολύ ωραία άρθρα σας και σταματήστε να ασχολείστε με το μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Εγω στη θεση του θαχα παρει αεροπλανο, θα ειχα μεταναστευσει,
θα χα καταταχτει στη Λεγεωνα των Ξενων η θα ειχα μπαρκαρει!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Θα συμφωνήσω με τον ή την ανώνυμο σχόλιο (αν και δεν είναι και τόσο ανώνυμο για εμάς) ΑΛΛΑ θα προσθέσω πως υπάρχουν πάντα κάποιοι που στηρίζουν κάποιους ανθρώπους.
Αυτό έγκειται στην προσωπική συμπάθεια, ή σε κάτι τέλος πάντων που τους κάνει να τους υπερασπίζονται.
Η ενασχόληση λοιπόν με τον Γαζή είναι αποτέλεσμα της έκρηξης κάποιων άλλων ανθρώπων για την παρατεταμένη στραβομάρα εκείνων που τον χαιδεύουν.
Γιατί ναι μεν δικαιολογείται αντε πες το δικαίωμα του καθενός να πράξει σύμφωνα με αυτό που του λέει το μέσα του.
Αλλά αν δεν βλέπει στην πορεία το μέγεθος της ηλιθιότητας, τότε οι υπόλοιποι αντιδρούν σε αυτή την ΒΛΑΚΕΙΑ.
Μην είστε σίγουροι αν το έκανε μόνος του λοιπόν, γιατί κάποιες την έχουν δει προστάτιδες.
Δικαίωμά τους, αλλά δικαίωμα και των άλλων να κρίνουν...
Δεν την λένε Στέλλα, ούτε Σαββίνα, ούτε Σούλα, ούτε Σάσα, ούτε Σοφία, ούτε Σταματίνα, ούτε Σωτηρία, ούτε Σεμίνα, ούτε Σαβούλα, ούτε Σεμέλη, ούτε Σπυριδούλα!
Κάτι με Σ αλλά μου διαφεύγει...
Αντε και Καλή εβδομάδα.

Astrocat

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Προς ανωνυμο.Εχουμε θεμα με τον κυριο Θωμα Γαζη,οταν κανει πραγματα που εχουν επιδραση σε ολο τον χωρο της σοβαρης Αστρολογιας.Οι πραξεις του μαρτυρουν ανθρωπο που θελει να ειναι οσιομαρτυρας...γιατι ετσι κανει την ψυχαναλυση του,διχως χρηματα....Σοβαρα αρθρα γραφουμε αλλα που και που εχουμε και την αναγκη για ενα ευθυμογραφημα,ετσι για να σπαει και η μονοτονια...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Προς Astrocat.Εδω και τωρα θελουμε καυτες αποκαλυψεις,γιατι εχουμε βαλτωσει απο την μαυριλα γυρω μας και θελουμε κατι γαργαλιστικο για να γελασει το χειλακι μας.Περιμεμουμε νεα σου συντομα(διαφορετικα δεν εχει σουσι,ξερεις εσυ...)

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητη Ματινα στην Λεγεωνα των Ξενων πανε ανθρωποι,που ξερουν οτι εχουν σφαλει και θελουν να ξεφυγουν.Ο κυριος Θωμας Γαζης,εχει την εντυπωση οτι οι αλλοι εχουν σφαλει και πρεπει να εξαφανιστουν.Αυτος ασφαλτος,δεν βλεπει την πισσα και τα πουπουλα,γιατι νομιζει οτι εχει ντυθει κολομπινος της Αποκριας.Ειναι θεμα οπτικης γωνιας που βλεπεις τα πραγματα,κακο πραγμα η πρεσβυωπια,οταν δεν φορας γυαλια...

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Θα στο πω κατ' ιδίαν.
Εκείνη ξέρει καλά.
Αλλωστε εμείς είπαμε γελάμε δεν μπαίνουμε σε τέτοια τρυπάκια.
Επίτιμε, καλό το σούσι?

Εβίτα Ζαχαριάδου είπε...

Κύριε, Κορωνάκη, όπως πάντα ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις, οι σχολιασμοί σας και η ενημέρωση που επιδιώκετε.
Οφείλω όμως σαν αναγνώστρια να σας ζητήσω ευθέως, να μου λύσετε κάποιες απορίες που μου γεννήθηκαν καθώς σας διάβαζα, για τους εξής λόγους.
Τυγχάνει να είμαι γένους θηλυκού, μέλος της επιτροπής, πρώην μαθήτρια του Γαζή, εξακολουθώ να διδάσκομαι ΚΑΙ από εκπρόσωπους της «αμερικάνικης κουλτούρας» (και όχι μόνο, - αναφέρω επιπρόσθετα, - αλλά κι από οποιαδήποτε πηγή αστρολογικής γνώσης ) και τέλος, ναι, υπηρετώ τα 90 που υποτιμητικά αναφέρετε, ποιοτικά ευσυνείδητα και με πολύ υπερηφάνεια.
Μέχρι εκεί λοιπόν, διακρίνω στοιχεία που με φωτογραφίζουν, χωρίς όμως να μπορώ να ταυτιστώ, με τις χάρες, το γλείψιμο, τα μαγαζάκια, τις τακτικές μαφίας και γενικά ότι αφορά ξεπούλημα…
Η κοινή λογική λοιπόν διερωτάται, εάν αναφέρεστε σε μένα, ή και σε εμένα!
Δεν θα με προσβάλλει το αν θεωρηθώ καχύποπτη ή αργόστροφη, στην περίπτωση που δεν υπονοείτε εμένα προσωπικά, ούτε καν θα με προσβάλλει το αντίθετο, μιας και είναι ανυπόστατο.
Τα μισόλογα και τα υπονοούμενα όμως, δεν είναι της αρεσκείας μου, ούτε για να τα απευθύνω, ούτε κι όταν, ή αν μου απευθύνονται.
Δεν επαναπαύομαι στην διευκρινιστική αναφορά αρχικού ονόματος των συμπαθών μου αστροσυμμοριτών, γιατί απλά αυτό το αρχικό, δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που εσείς προσδιορίσατε.
Αν επίσης έχετε οποιαδήποτε απορία που αφορά θέμα της επιτροπής, μπορείτε να ζητήσετε την επίσημη θέση αυτής της επιτροπής, χωρίς να μπαίνετε στον κόπο να διερωτάστε και αβασάνιστα να δίνετε απαντήσεις μόνος σας, υποθετικά, με ξεκάθαρα προσβλητική διάθεση.
Έτσι, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσει μια περιττή αλυσίδα παρεξηγήσεων και παρανοήσεων, που δεν τιμάει κανέναν.
Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να γίνετε πιο σαφής και διευκρινιστικός στον λόγο σας, ώστε να μην αιωρούνται και οι αναγνωστικές απορίες οι δικές μου, αλλά υποθέτω και άλλων.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Εβίτα Ζαχαριάδου

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αγαπητή Εβίτα,

Να απαντήσω σε ότι αφορά το θέμα της ανακοίνωσης που κατέβηκε από την Ενωση της Ελληνικής αστρολογίας.
Εμείς εκτιμήσαμε την άμεση αντίδραση της επιτροπής και της δικής σου προσωπικά, όταν ο Γαζής ξεκίνησε τα γνωστά του σενάρια και πρακτικές.
Ωστόσο είναι Ηλίου φαεινότερον ότι η ανακοίνωση που τον γελοιοποιεί κατέβηκε από το μπλογκ του συλλόγου κατόπιν δικών του πιέσεων σε συγκεκριμένο μέλος της επιτροπής που γνωρίζουμε ποιο είναι και όπως κι εσύ επεσήμανες το αρχικό γράμμα δεν σε αφορούσε.
Αλλωστε σε διαβεβαιώνουμε πως μετά από τόσα λουλούδια στο facebook δεν θα καταδεχόμαστε να κάνουμε μια τέτοια φθηνή κίνηση δημόσια, αλλά θα σου απευθύναμε κάτι ιδιωτικά. (χα,χα,χα).
Η απορία μας είναι η εξής.
Η κυρία που έσπευσε να πιέσει για την καθαίρεση της ανακοίνωσης από το μπλογκ είχε η ίδια πρόσβαση στο να το κάνει πράξη, ή είχε την ανοχή των υπολοίπων μελών?
Παρόλη την απορία μας όμως δεν ζητάμε διακαώς απάντηση διότι όπως αναφέραμε δικαίωμά σας, ΑΛΛΑ δικαίωμα και των άλλων να το κρίνουν.
Αυτά και με μεγαλύτερες ανθοδέσμες...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Κυρια Εβιτα.Το κειμενο ειναι ενα σχολιο ενος ανωνυμου αναγνωστη,στην προηγουμενη αναρτηση για τον κυριο Θωμα Γαζη.Αφου εκανα διασταυρωση στοιχειων,που ειναι αληθινα το εκανα κυρια αναρτηση μεχρι τα 090.Ολα τα αλλα σχολια στα βιντεο ειναι δικα μου.Δεν κατηγορω κανενα,ουτε κανω το ιστολογιο show biz,αυτα μακρυα απο μενα.Αλλα βλεπω οτι ενω κανετε κριτικη σε αυτη την αναρτηση,δεν βλεπω σχολιο στην αναρτηση για το περιοδικο Μυστικη Ελλαδα,για τις γελειες αστρολογικες του αναλυσεις,που θιγει ολο τον χωρο.Δεν κανω μικροπολιτικες με την ιδρυση του συλλογου,που ειμαι συμφωνος αλλα δεν θελω να εμπλακω ενεργα,για τους γνωστους λογους,που ολοι ξερουμε και αναφερονται στην δηλωση του προεδριου,που δυστυχως επεσε θυμα λογοκρισιας.Αλλωστε ο αστρολογικος βιος μου ειναι γνωστος σε ολους.Το παρων ιστολογιο ειναι το μεσο που με βρηκαν διαφοροι εκδοτες αστρολογικων περιοδικων,γιατι δεν γουσταρω την καμαριλα,και γιαυτη μου την σταση εχω καταγηρηθει,αδικα,απο πολλους ασχετους και εμπαθεις ανθρωπους.Κανω τις αναρτησεις μου και περναω καλα.Ολα τα αλλα δεν με αφορουν.....γιατι δεν ειμαι σε κανενα κυκλωμα,παρα μονο εκεινο που εκπεμπει θετικη ενεργεια για την Αστρολογια,που ολοι αγαπαμε,αλλα δυστυχως υπαρχουν και τα βραχυκυκλωματα,αλλα φαινεται οτι μερικοι δεν ειναι καλοι ηλεκτρολογοι.Να εισαι καλα και δεν κινδυνευεις τουλαχιστον απο μενα...

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Περί ανεκτικότητας...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ημέρα Ανεκτικότητας σήμερα. Την καθιέρωσε ο ΟΗΕ το 1995 και τη γιορτάζει κάθε χρόνο στις 16 Νοεμβρίου, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα για την ανάγκη αποδοχής του διαφορετικού στις ανθρώπινες σχέσεις. Με μα έννοια σήμερα γιορτάζουν οι διαφορετικοί. Αυτό που λέγαμε παλιά: το δικαίωμα στη διαφορά!

ΙΔΟΥ τι έχουν γράψει κατά καιρούς κάποιοι λίγο πιο σοφοί από εμέ για την ανεκτικότητα στο διαφορετικό που γιορτάζουμε σήμερα, αλλά και... για την ανεκτικότητά μας απέναντι σ' εκείνους που δεν μας επιτρέπουν να (τη) γιορτάζουμε: «Η ανδρεία μας δοκιμάζεται όταν είμαστε μειοψηφία, αλλά η ανεκτικότητα, όταν είμαστε πλειοψηφία», Ρ. Σόκμαν. «Η ανεκτικότητα είναι γενναιότητα, όχι η εκδίκηση», Σαίξπηρ. «Η ανεκτικότητα είναι ευγενέστερη από τη δύναμη και η υπομονή από την ομορφιά», Α. Πούσκιν. «Η επιείκεια και το πνεύμα της ανοχής είναι δύο ιδιότητες που συνδέουν τον άνθρωπο με τον Θεό» Γκάντι.

«ΠΡΕΠΕΙ να σεβόμαστε τις άλλες θρησκείες εξίσου όπως σεβόμαστε τη δική μας. Η μερική/εν μέρει ανεκτικότητα επομένως δεν είναι αρκετή», Μαχάτμα Γκάντι. «Το υψηλότερο αποτέλεσμα της εκπαίδευσης είναι η ανεκτικότητα», Ελεν Κέλερ. «Η ανοχή είναι το όπλο των πιο αδύναμων και των πιο δυνατών», Λ. Κούμορ. «Δεν υπάρχουν μεγάλοι πολιτισμοί που να μην ανέπτυξαν ανοχές και σ' αυτό ακριβώς οφείλουν το μεγαλείο τους», Αγνωστος.

«ΑΝ επιθυμείς μια θέση στον ήλιο θα πρέπει να ανεχτείς και μερικές φουσκάλες», Α. Βαν Μπιούρεν. «Ανεκτικός είναι εκείνος που δεν έχει τόλμη να κατακρίνει», Μοπασάν. «Ανεκτικότητα: η άλλη ονομασία της αδιαφορίας», Μομ. «Ανοχή σημαίνει: να συγχωρείς τα λάθη σου. Μεγαλοφυΐα σημαίνει: να μην τα αντιλαμβάνεσαι», Αρθουρ Σοπενχάουερ. «Εκεί που τελειώνει η ανοχή, αρχίζει η αντοχή», Ντ. Ρούντι. «Η ανοχή συνίσταται από εννέα μέρη απάθειας και από ένα μέρος πουτανίστικης αγάπης», Αγνωστος. «Μη μου μιλάτε πολύ για την ανοχή. Εάν θυμάμαι καλά, γι' αυτήν παραχωρήθηκαν ειδικοί οίκοι», Μ. Αλντάνοφ. «Υπάρχει οπωσδήποτε ένα όριο για την ανεκτικότητα», Μπουρζέ.

Ανώνυμος είπε...

16 Νοέμβριος 2009 12:22 μμ

Λοιπον ειμαι οντως ανωνυμος! Ειμαι ερασιτεχνης αστρολογος και αποκλειεται να με γνωριζετε προσωπικα. Απο τα λιγα που ξερω για τι Γαζη, διαβαζοντας κειμενα του στην ιστοσελιδα του και αλλου τον θεωρω αστειο ως αστρολογο. Τον "πρωτοσυναντησα" στο site του Tyl οπου εγραφε και γραφει κατα καιρους απιστευτες ηλιθιοτητες. Δεν εχω κανενα λογο να παρεμβω ση διαμαχη, απλως απολαμβανω πολυ περισσοτερο τα αστρολογικα σας κειμενα απ'το να διαβαζω για το Γαζη, αν και μαλλον θα αντιδρουσα οπως εσεις αν βρισκομουν σε παρομοια κατασταση.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Aγαπητη Βανεσσα εισαι η μονη που στο ιστολογιο σου εχεις κανει το πραγματικο ψυχολογικο προφιλ του κυριου Θωμα Γαζη,μεσα απο τα γραπτα του,με την σημειολογια του Λακαν.Μπραβο σου γιατι καθε στιγμη το αποδεικνυει...Οσο για την απαντηση σου τι αλλο να πω..τα ειπες ολα...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Προς κυριο ανωνυμο.Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου.Οσο για τα γραπτα του σε ξενες ιστοσελιδες ειναι γνωστα.Ο κοσμος ξερει και κρινει...

John Bardopoulos είπε...

Η απαντηση μου δημοσιευτικε σε λαθος αναρτηση και ειναι εδω...

http://ouranitsa.blogspot.com/2009/11/blog-post_13.html

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα την ανάρτηση της Εβιτας, πολύ δικαιολογημένα τα ερωτήματα της. Και δικαιολογημένα, γιατί όλα όπως δείχνουν ανησυχεί. Και το κυριότερο δεν θέλει με τίποτα να έχει συνεισφορά ηθελημένη ή αθέλητα σε οποία προβλήματα η διάφορες υπάρχουν, τουλάχιστον αυτό τίμα την ίδια.


Και θέλω να βγάλω το καπέλο στον Αγαπητό μας Θωμά, έχει καταφέρει να χωρίσει όλο το κύκλο των ανθρώπων που ασχολούνται με την αστρολογία, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, και με το διαίρει και βασίλευε ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ.

Η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε με διάφορα 3 λεπτών της ώρας την κυριακή το βράδυ, και στα δυο blog μου γέννησε πολλές μα πολλές απορίες. Για τους σκοπούς και τους στόχους της δημοσίευσης. Στη σχετική του ανάρτηση στο περίφημο blog του έχει πολλές μα πολλές παρενθέσεις, όμοιες με τις αλλαγές που έκανε στο πρώτο φόρουμ του σωματείου, (http://greek-astrology.forumgreek.com/ ) οι παρενθέσεις αυτές, όπως είναι φυσικό, δεν έχουν ημερομηνίες αλλαγής ή επεξεργασίας. Τα ίδια έχει κάνει και στο σπίτι του βρυκάλακα. Προσπαθεί να κατευθύνει την άποψη του αναγνώστη. Και για την ταμπακιέρα, κουβέντα, που είναι οι πιέσεις που έκανε για να πραγματοποιηθούν οι επιθέσεις στο ΑΣΤΡΟΓΝΩΣΗ και MYHOROSCOPE. Επίσης να σημειώσω και την ψυχρή απάθεια και την γλοιώδη πρόφαση ότι δεν αρνείται σε κανέναν τίποτα, και αναφέρομαι στο περίφημο συνέδριο της Ερέτριας και για τους Έλληνες ομιλητές, που οι Ιταλοί θέλανε δυο, ο έξης ένας Θωμάς Γαζης. Αν φυσικά υπήρχε πιθανότητα να ακουστεί άλλος ή και άλλη τι θα έπρεπε να περάσει(;?)! Πόσες κατουρημένες ποδιές θα φύλαγε, δεν ξέρω!

Και στην προσπάθεια του αυτή δεν είναι μονός. Αν κρίνω από το ποιος έκανε κουμάντο, στο http://greek-astrology.forumgreek.com/ , όλα έδειχναν ότι διαχειριστής ήταν η σύζυγος του, και μετά μαθεύτηκε ότι δεν ήταν αυτή. Τώρα πια κάνει και πλαστοπροσωπία και σε υπαρκτά άτομα. έκτος και αν υπήρχε και η σύμφωνη γνώμη της. Που ποτέ μα ποτέ δεν την έχουμε ακούσει, ο λόγος είναι πέραν της εσκεμμένης πρόφασης πια προφανής Τουλάχιστον, να ξέρει ο Αγαπητός μας Θωμάς, ότι μπορεί να κάνει σύλλογο με όποιους θέλει, ακόμα να ξέρει ότι χρειάζονται κάπου στα 20 άτομα, δεν χρειάζεται να είναι και υπαρκτά, τα νεκροταφεία να είναι κάλα. Τώρα αν θέλουν κάποιοι να υποταχτούν στις όρεξεις του είναι δικαίωμα τους, και δεν μου πέφτει, τουλάχιστον εμένα, κανένας ρόλος προστάτη. Αν θέλει, να κάνει σύλλογο, να τον κάνει, ιδιοκτησία του θα είναι. ’Ομως το πρόβλημα που συναντάει είναι ότι θέλει και κάλο άλλοθι, άλλοθι που δεν φρόντισαν να έχουν όλοι οι παλιότεροι πρόεδροι σωματείων. Και αυτό το άλλοθι, του το παρέχουν όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, άλλο να είσαι πρόεδρος σε ικανούς αστρολόγους, και άλλο στον περίπτερα και στην σφουγγαρίστρα.
Να σταματήσω εδώ, και συνεχεία στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «υπόθεση Γαζης»

Γιαννης Μπαρδόπουλος 16-11-2009

Εβίτα Ζαχαριάδου είπε...

Εγώ τώρα έχω πάρει απάντηση? Ο Ποσειδώνας είναι μεν τονισμένος στον χάρτη μου, δεν νομίζω όμως ότι στην προκειμένη περίπτωση, ευθύνεται για το ότι δεν έχω καταλάβει να λύνονται οι απορίες μου…
Μου απαντάτε πως η σχετική ανάρτηση που με αφορά, δεν είναι δική σας αλλά ανώνυμου αναγνώστη, του οποίου η πληροφορία διασταυρώθηκε (φαντάζομαι εννοείτε το κατέβασμα, από το μπογκ της Ένωσης) και λόγω αυτού, κρίνατε φερέγγυο και τον αβασάνιστα απαξιωτικό σχολιασμό του, που επιπλέον διανθίσατε?
Έστω κι έτσι, θα περίμενα, με την ίδια υπευθυνότητα της ενημέρωσης που τον διακατέχει, να έχει σπεύσει να διευκρινίσει και τα λεγόμενά του.
Από σας επίσης θα περίμενα, να έχετε διευκρινίσει, ότι αφορά τους δικούς σας υπαινιγμούς.
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, δεν σας «ζητώ το λόγο», ζητώ να δω την Αλήθεια μέσα απ΄ τα δικά σας μάτια.
Μέσα απ΄τα δικά μου, είναι μια ατομική εκδοχή της αλήθειας, που πιθανόν να μην ενδιαφέρει και κανέναν…
Που και που όμως, ενδιαφέρομαι εγώ, για τις Αλήθειες των άλλων, έτσι, προς χάρην της επικοινωνίας που ήρθαμε να έχουμε ως υπάρξεις, στον κόσμο τούτο.
Και απλά διερωτώμαι, βλέπουμε ίδια τα πράγματα? Βλέπετε κάτι που δεν βλέπω? Δεν βλέπετε κάτι που εγώ βλέπω? Μήπως να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω? Μήπως πραγματικά, δεν καταλαβαίνω? Μήπως και να μην ασχοληθώ και καθόλου? Μήπως και δεν πρέπει να με αφορά η Αλήθεια των άλλων γιατί έχω τη δική μου? Μήπως όμως επειδή αγαπώ την Αλήθεια να μπορώ να σεβαστώ και των άλλων? Μήπως αν δεν πω όμως και την δική μου, είναι σαν να μην τη σέβομαι?
Τέτοια και άλλα παρόμοια είναι ερωτήματα του Ποσειδώνα μου, αυτά που μου γεννήθηκαν. Για το ότι παραμένω στον Ποσειδώνα μου, δεν ευθύνεται όμως αυτός, αλλά ο Ερμής, που απέτυχε να κάνει καλά τη δουλειά του.
Με Show biz, ούτε εγώ ασχολούμαι αγαπητέ, όχι πως περιφρονώ όσους το κάνουν, απλά δεν έτυχε ποτέ έως τώρα, να μου προκύψει ως ζητούμενο χωρίς να είμαι σίγουρη για το αν θα μου προκύψει στο μέλλον.
Συγχωρέστε μου που δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθώ όσες αναρτήσεις γίνονται, για να μπορώ να τις κρίνω, απ’ την άλλη όμως, δεν θεωρώ στον εαυτό μου επιβαλλόμενο, να κρίνει και το κάθε τι, διότι θα ήταν ανάλωση για μένα.
Επίσης, δεν υπονοήθηκε πουθενά από μένα, ότι κάνετε μικροπολιτικές εναντίον του συλλόγου, αδίκως νοιώσατε ν’ απαντήσετε επί τούτου.

...συνεχίζω σ' επόμενο...

Εβίτα Ζαχαριάδου είπε...

....Αντιθέτως, έχω εκτιμήσει την στάση σας κι έχω διαπιστώσει κι εμπιστευθεί τις καλές σας προθέσεις, απέναντι σ΄αυτήν την απόπειρα για την δημιουργία της Ένωσης, κάτι που θεωρώ ότι θα έπρεπε να το έχετε ήδη διαπιστωμένο κι εσείς ο ίδιος.
Θεωρώ πως σ’ αυτό το κύκλωμα εκπομπής θετικής ενέργειας, συμμετέχουμε όλοι, συνειδητά, ή εν αγνοία μας, παίζοντας κάποιοι, ακόμα και άχαρους ρόλους, απαραίτητους όμως, προς χάρην του απεριόριστου της διαφοροποίησης, της αυτοεπίγνωσης και της εξέλιξης.
Καλή στα ηλεκτρολογικά δεν ήμουν ποτέ, ενίοτε βρίσκομαι πολλαπλώς βραχυκυκλωμένη στα κανάλια του Ερμή μου (που τυγχάνει σε αδυναμία, κι ας μην δέχεται όψεις απ΄ τον Ποσειδώνα, τον οποίο δυσκολεύεται ν’ ανταγωνιστεί και αρκείται στην παρατήρησή του, εξ’ ου και το βραχυκύκλωμα) και μάλιστα, αυτή πρέπει να είναι και η σωστή διάγνωση για την περίπτωσή μου.
Κι εσείς να είστε καλά, απενοχοποιημένος, γιατί ποτέ δεν σας εξέλαβα ως κίνδυνο.
Από το μόνο που μπορώ να νοιώσω ότι απειλούμαι, είναι οι φόβοι που μπορεί να κατασκευάσει το ίδιο μου το μυαλό.
Παρακάτω, μου κίνησε το ενδιαφέρον η αναφορά σας σε ψυχολογικό προφίλ του Γαζή, το οποίο δεν έχω διαβάσει, από το ιστολόγιο της Βανέσσας και μου δημιουργήθηκε εκ νέου, μια άλλη απορία…
Μήπως κάποιες περιπτώσεις χρήζουν ψυχολογικής στήριξης και θεραπείας, ως τέτοιες πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται και όχι με λάδι στη φωτιά, που επιτελεί το έργο της αδιάκριτα και καταστροφικά, γιατί εύκολα βγαίνει εκτός ελέγχου…?
Η απόλυτη ισοπέδωση του όποιου άλλου, ποιόν τάχα πραγματικά εξυπηρετεί? Την Αλήθεια που θέλω να πιστεύω ότι υπηρετώ εγώ πάντως όχι κι αν θέλετε να με κρίνετε γι αυτό, είστε ευπρόσδεκτοι όλοι.
Πέστε με και ξιπασμένη, αλλά δεν προσβάλλομαι καθόλου, αν κριθώ αρνητικά, γιατί αναγνωρίζω ανθρώπινες αδυναμίες, που δεν παλεύονται με πόλεμο. Ο μόνος ιερός πόλεμος για μένα, είναι αυτός που κάνει ο καθένας με τον εαυτό του.
Μπορείτε να με κρίνετε κι επιεικώς μισσοξιανθιά μισόχαζη κι ουτοπική, ούτε κι αυτό θα με προσβάλλει, μάλλον τιμητικά θα φέρω τον τίτλο…
Κι εδώ θα εκτιμήσω την ανοχή σας για την φλυαρία μου και θα σας αποχαιρετήσω, δυστυχώς χωρίς ανθοδέσμες όπως θα μπορούσα μέσα απ’ το facebook, επιφυλάσσομαι όμως…

Μ΄εκτίμηση,

Εβίτα Ζαχαριάδου

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Κυρια Εβιτα σας παραθετω την αναλυση μου για τον κυριο Θωμα Γαζη,που δεν εχετε διαβασει.Η βοηθεια,εχει αξια,οταν την ζητα το ατομο,και οχι οταν την προσφερουν οι αλλοι.Γιατι τοτε παιζουν ρολο οι ψυχικες αμυνες,που εμποδιζουν το ατομο να εκδηλωθει οπως ειναι.Να ειστε καλα.

ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Μελετωντας τα γραπτα του κυριου Θωμα Γαζη,που δεν τον ξερω προσωπικα,εβγαλα ενα συμπερασμα,με την βοηθεια των μαθηματικων της ομαδας,βασικος κλαδος που βοηθα την γλωσσολογια και την ψυχαναλυση.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγαλυτερο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ή ετσι τουλαχιστον πιστευει.Πως θα βεβαιωθει οτι η πιστη του ειναι δικαιολογημενη?Αν κοιταζοντας,θα λεγαμε, προς τα κατω και ερευνωντας διεξοδικα το συνολο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ,θα εχει την αισθηση οτι εξουσιαζει ολα τα μελη της ομαδας.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγιστο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων.Πως θα βεβαιωθει οτι ειναι πραγματι ετσι?Κανοντας το ακριβως αντιθετο,στρεφει το βλεμμα του προς τα πανω και διαπιστωνει οτι κανεις δεν τον εξουσιαζει.

Δυο συμπεριφορες,δυο σχεσεις με τον κοσμο.Ο κυριαρχος,ο ανυποτακτος.Να εξουσιαζεις τους παντες,να αρνεισαι να σε εξουσιαζουν.

Εδω υπεισερχεται το θεωρημα το μεγαλυτερο στοιχειο ειναι το μεγιστο στοιχειο.

Πραγματι,το μεγαλυτερο στοιχειο,οντας πιο μεγαλο απο ολα τα αλλα,ειναι τετοιο ωστε να μην υπαρχει κανενα πιο μεγαλο απο αυτο.Επομενως,ενας τροπος να εισαι μεγιστος,ειναι να εισαι ο μεγαλυτερος.
Το να δινεις διαταγες σε ολους δεν ειναι αραγε ενας τροπος να μη δεχεσαι διαταγες απο κανενα?Η Ιστορια ειναι γεματη απο ατομα που δεν βρηκαν αλλο τροπο να παραμεινουν ανυποτακτοι παρα υποτασσοντας τους αλλους.Η μονη οδος που προσφερουν οι κοινωνιες στους εξεγερμενους ειναι να γινουν τυραννοι.

Απο την ανωτερω θεωρηση καταλαβα γιατι η ιστοσελιδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ εχει γινει πλεον νεκροταφιο,γιατι απλα δεν εχει υποικοους….

~ από vanessa111 στο Απριλίου 4, 2009.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΔΙΚΑ (Π.Χ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ) ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΤΣΩΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟ Κ.Λ.Π. ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ)!

ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Μουφα παιδια,ειναι αυτο με υπογραφη του Θωμα Γαζη.Αντιγραφη ειναι απο την αναρτηση του για την συμμορια του Δημητρη Κορωνακη.Να μην εχουμε και αλλες παιδικες χαρες,δεν το αντεχω το ιδιο σκηνικο.Ανωνυμε θελεις να μας αναψεις φωτιες,αλλα ειμαστε καλοι πυροσβεστες....

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητη κυρια Εβιτα.Πραγματι ο Ποσειδωνας σας ειναι διαχυτος σε ολο το κειμενο σας.Δεν θελω να βαλω στο παιγνιδι και τον δικο μου,γιατι τοτε θα χασουμε την μπαλλα.Το κειμενο που διαβασατε ειναι απαντηση καποιου ανωνυμου αναγνωστη,που ξερει πολλα,απο οτι φαινεται,για τον Θωμα Γαζη.Και ολο το κειμενο αναφερετε σε εκεινον,ακομα και για τα ποιοτικα 090,που εκανε και το ελεγε με υπερηφανεια.Δεν θιγουν εσας,που κανετε 090,μια δουλεια ειναι και αυτη,δεν συμφωνω με τα 090,αλλα δεν θα επιβαλλω και μεσαιωνα στην εργασια.Αυτα για να μη εχουμε και παρεξηγησεις.

Οσο αφορα την αναρτηση για την Μυστικη Ελλαδα,κανω την δουλεια,που επρεπε να κανει ο συλλογος,αλλα δυστυχως,δεν υπαρχει κατι στον οριζοντα,για μια δυναμικη παρουσια της Αστρολογιας στην Ελλαδα.Αντι αυτου εχουμε τις χαζοχαρουμενες αντιδικιες για τον Θωμα Γαζη και χανουμε καθημερινα την ουσια της κινησης,που δυστυχως ξεκινησε με Αναδρομο Ερμη και μεχρι σημερα ζουμε τις επιδρασεις τους.

Να ειστε καλα και οτι θελετε εδω ειμαι.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Εμείς πάντως μένουμε με την απορία.
Γιατί γνωρίζουμε ποια άσκησε πίεση εκ μέρους του Γαζή για να κατέβει το κείμενο που τον ξεφτυλίζει.
Το κατέβασε η ίδια γιατί είχε κάποια πρόσβαση στο μπλογκ(κωδικούς κλπ.)?
Ή έγινε με την έγκριση των υπολοίπων της επιτροπής?
Ποιός θα μας απαντήσει στο ερώτημα?

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Επίσης να συμπληρώσω στον επίδοξο...πυρομανή που ανάρτησε τις παπαριές του Γαζή, ότι προσωπικά το να τον πάω στα δικαστήρια δεν θα μου έρθει απλώς φτηνά. Θα μου έρθει αντελώς ΤΖΑΜΠΑ.
Ωστόσο προτιμώ να τον... σιγοψήνω για να γίνει πιο ροδοκόκκινος.

LA PELLE NOIR

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Γεγονος ειναι οτι καποιος/καποια εκανε την κουτσουκελα...σαν κατσιβελα...ψαξε τρελλους και πληρωνε τσερεμεδες...καποτε θα το μαθουμε..μεχρι τοτε...ασε τον τρελλο στην τρελλα του. Κυριακη για σουσι στο γνωστο μερος...φιλακια..

Εβίτα Ζαχαριάδου είπε...

Επανέρχομαι, για να ευχαριστήσω καιτην Βανέσσα που είχε την ευγενή καλοσύνη να διαθέσει για την ενημέρωσή μου το σχετικό περιεχόμενο του ιστολογίου της, αλλά και όλους, όσους ανταποκριθήκατε διαλεκτικά, στις όποιες απορίες μου.
Κύριε Κορωνάκη, δεν θα διαφωνήσω καθόλου με την τελευταία σας παράγραφο και το κενό που υπάρχει στην ελληνική αστρολογική κοινότητα, γι αυτό και πιστεύω στην ανάγκη δημιουργίας ενός ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ σώματος.
Γι αυτό επίσης, θεώρησα απαραίτητη και την παρουσία σας σε αυτό και για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει γιατί θέλετε ν’ απέχετε από τον όποιο ενεργό ρόλο.
Προεδρία, δεν υπάρχουν έως αυτή τη στιγμή. Ο ρόλος της συντονιστικής επιτροπής είναι εντελώς προσωρινός και για όσον αφορά εμένα προσωπικά τουλάχιστον, σας διαβεβαιώνω (όπως άλλωστε το έχω δηλώσει εξ’ αρχής), πως πρόθεσή μου είναι να συμβάλλω στην δημιουργία της Ένωσης και να συμμετέχω εκ των υστέρων, ως απλό μέλος, μακράν από την διεκδίκηση οποιουδήποτε «αξιώματος».
Να υπενθυμίσω επίσης πως και η συμμετοχή του Γαζή σ΄αυτήν την συντονιστική επιτροπή, ήταν αποτέλεσμα, ψηφοφορίας, κάτι που έπρεπε να σεβαστούμε όλοι όσοι σεβόμαστε την συλλογικότητα και την δημοκρατία, έως ότου βέβαια, ο ίδιος παρέκαμψε, παρασυρμένος από την προσωπική συναισθηματική του φόρτιση.
Αυτές οι διεκπεραιώσεις χρειάζονται ΚΑΙ ψυχραιμία, γιατί κυρίαρχα πρέπει να εστιάσουμε σ’ αυτά που μας ενώνουν, παρά σ΄ αυτά που μας χωρίζουν.
Οι διαχωριστικές γραμμές, για τα «ιερά και όσια» της αστρολογικής μας κοινότητας, μπορούν να καθοριστούν και να περιφρουρηθούν, από έναν πολύ καλά μελετημένο κώδικα δεοντολογίας, προσαρμοσμένο στ’ αστρολογικά ανθρώπινα ιδεώδη και προσωπικά τον θεωρώ το Α και το Ω.
Τον Ερμή τον ανάδρομο, όχι μόνο δεν τον φοβάμαι, αλλά εκτιμώ και τον συμβολισμό του σαν δώρο στην ιστορία της Ένωσης, γιατί αν δεν επανέλθουν, ώστε να διευθετηθούν προβλήματα του παρελθόντος εκ των προτέρων, εκ των υστέρων όταν θα έχει δημιουργηθεί η Ένωση, κάποια στιγμή, θα αναδυθούν και θα την δηλητηριάσουν.
Άλλωστε, η Ένωση βρίσκεται ακόμα σε φάση σύλληψης, η στιγμή της γέννησης θα είναι η καθοριστική (αν έχει διασωθεί το κύημα τελικά…).
Εύχομαι να ζήσω και να δω, αυτή την γέννηση και μου αρκεί και μια επίσκεψη στο μαιευτήριο…
Αν… και όταν, φτάσει αυτή η στιγμή, θα είναι αποτέλεσμα εξέλιξης της συλλογικής, ελληνικής αστρολογικής συνείδησης και όχι κάποιου, το ατομικό επίτευγμα.
Κλείνοντας, να μην αγνοήσω την απορία των φίλων αστροσυμμοριτών…
Βρε παιδιά, να σας πω την αλήθεια, αρχικά θεώρησα ρητορικό το ερώτημά σας.
Εφ΄ όσον έχετε την πληροφορία του αιτήματος για το κατέβασμα, υπέθεσα ότι θα γνωρίζατε επίσης, πως αποφασίστηκε πλειοψηφικά.
Πλειοψηφικά λοιπόν επανεκτιμήθηκε, πως δεν εξυπηρετούσε σε τίποτα την Ένωση, να συντηρεί τις πικρές λεπτομέρειες στους κόλπους της, μια και η ίδια οφείλει να προάγει υψηλότερα ιδεώδη.
Άλλωστε το ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι που μετράει κι αυτό είναι, ότι κρίθηκε ο άνθρωπος αυτός, ακατάλληλος να συνεργαστεί ομαλά με τους υπόλοιπους συναδέλφους του. Κι αυτό είναι πασιφανές και χωρίς τις «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες, που εύκολα μπορεί να διεγείρουν «κανιβαλιστικές» διαθέσεις.

Χάρηκα πραγματικά που τα είπαμε και σας χαιρετώ με πολλές ποσειδώνιες ελπίδες…

Εβίτα Ζαχαριάδου

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Εμείς καλυφθήκαμε και έχεις δίκιο Εβίτα, άλλες λεπτομέρειες είναι αχρείαστες και ανώφελες.
Τους χαιρετισμούς μας.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητη Εβιτα.Απεχω γιατι κυριαρχουν το προσωπικα και τα μικροσυμφεροντα.Θα σας αναφερω ενα παραδειγμα.Ασχολουμαι με την μικροβιολογια,και μαλιστα με ενα ιδιαιτερο κλαδος της.Πριν απο πεντε χρονια δεν υπηρχε αναλογη επιστημονικη ενωση στην Ελλαδα,ενω στο εξωτερικο δεκαδες.Πηρα την πρωτοβουλια να κανω ενα επιστημονικο φορεα στην Ελλαδα,με μερικους αλλους συναδελφους.Εστειλα επιστολες σε ολους τους σχετικους επιστημονες και σε καθηγητες Πανεπιστημιου.Μεσα σε δυο μηνες ειχα 40 υπογραφες για τον συλλογο.Φετος καναμε στην Παρο ενα διεθνες συνεδριο,με 600 συμμετεχοντες,και πηραμε τις αριστες των κριτικων.Τι θελω να πω με αυτα.Οταν υπαρχει σεβασμος του αλλου και αγαπη ολα γινονται.Οταν ξεκινας με εριδες και καυγαδες,το πραγμα χαλαει και καλυτερα να πινω τσιπουρα και να μιλαω για αστρολογια με ανθρωπους με σεβομαι και οχι να σπαταλω τον χρονο μου σε κατινιες,που τις σιχαινομαι.Να εισαι καλα και ολα γινονται,ακομη και του σπανου τα γενια,αν βεβαια το θελει και ιδιος..

Ανώνυμος είπε...

η εννοια συγνωμη σας λεει κατι...οκοσμος χανεται μας περιμενουν αρκετα δεινα ....στο κατω κατω αξιος της ανοησιας του ειναι ο καθενας...ολοι ειστε τοσο σοφοι...αυτο δειχνουν τα γραφομενα και οι μελετες...ειναι δυνατον να μην δινετε αφεση εστω και στους χαζους εχθρους...