16.11.09

Οι 360 μοίρες του Ζωδιακού και τα σύμβολά τους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοίρες: 1-5

Κυρίαρχο πνεύμα: Leuviah

Επίκληση: Expectans, expectavi Dominum et intendit mihi.

Κυριαρχία: Στη μνήμη και στην ανθρώπινη ευφυΐα.

Άτομο αξιαγάπητο, χαρούμενο, σεμνό, που υποφέρει τις ατυχίες με καρτερία.

Αρνητικές όψεις: Απώλειες, ασωτίες, απόγνωση.

Μοίρα 1: Μοίρα της αφοσίωσης.

Ιδιαίτερα στοργικό άτομο, όχι μόνο με την έννοια της μητρικής φροντίδας και αγάπης, αλλά και σε όλο του το περιβάλλον (φίλους, συγγενείς, αδέλφια). Χαρακτήρας αξιαγάπητος, πολύ κοινωνικός, λίγο καπριτσιόζα και κοκέτα εάν πρόκειται για γυναίκα, έχει πλήθος συμπάθειες. Καλλιτεχνική φύση, χαρούμενη, με έφεση και στη μουσική, αρκετή φιλοδοξία μερικές φορές, ένα τέτοιο άτομο, γρήγορα θα δείξει την κλίση του στον κόσμο του θεάματος. Προβλέπεται ευτυχισμένος γάμος.

Μοίρα 2: Μοίρα της αδράνειας.

Εδώ υπάρχει μια ανικανότητα να επιτευχθούν οι στόχοι του ατόμου. Περισσότερο κεντρίζει την φαντασία του παρά περνάει στην πράξη. Φινέτσα, διπλωματία, ευαισθησία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ατόμου αλλά δύσκολα εκδηλώνονται. Δεν εξωτερικεύουν τα αισθήματά τους και υποφέρουν διαρκώς από εσωτερικές συγκρούσεις. Στις γυναίκες εκδηλώνεται μια τάση τεμπελιάς.

Μοίρα 3: Μοίρα του πάθους και της παραφοράς.

Είτε πρόκειται για άνδρα είτε για γυναίκα, το άτομο αυτής της μοίρας, είναι προορισμένο να βρίσκεται πάντα σε όλη του τη ζωή, σε μια διαρκή ερωτική διαμάχη με το αντίθετο φύλο. Θα ζήσει μεγάλους και παθιασμένους έρωτες από τους οποίους πολλές φορές θα κινδυνέψει να χάσει ακόμα και την αξιοπρέπειά του. Θα είναι δύσκολο να παραμείνει συνετός, αφού διακατέχεται πάντα από φλογερά συναισθήματα που τον παρασύρουν. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τα πάθη του. Συνήθως, τα άτομα αυτής της μοίρας έχουν διπλούς ερωτικούς δεσμούς ή έχουν κάνει δύο γάμους.

Μοίρα 4: Μοίρα του αισθησιασμού

Ηδυπάθεια, φιληδονία, αισθησιασμός, χαρακτηρίζουν αυτή τη μοίρα. Τα άτομα τα γεννημένα εδώ, θέλουν να γευτούν όλες τις χαρές της ζωής. Άτομα εύθυμα, χαρούμενα γενναιόδωρα, πολύ κοσμικά, λαίμαργα ως προς το φαγητό, λάγνα και φιλήδονα, χαρακτηρίζονται από συβαριτισμό. Η καλοπέρασή τους τίθεται πάνω απ’ όλα. Άντρες και γυναίκες αναδεικνύονται σε ερωτικούς κυνηγούς. Πάντα μπλεγμένοι σε έρωτες μυστηριώδεις, σε μοιχείες και σε επικίνδυνους δεσμούς εκτός γάμου. Παρ’ όλ’ αυτά, εάν τα άτομα αυτά ξεπεράσουν την ερωτική τους φύση και αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά με την καριέρα τους, θα έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες, καθώς ο απλανής Dinah, φύσης Ερμή-Αφροδίτης, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός και τους γεμίζει με την απαιτούμενη ενέργεια.

Μοίρα 5: Μοίρα της προδοσίας.

Για μια νεαρή κοπέλα ευαίσθητη και ρομαντική, η μοίρα αυτή σημειοδοτεί κίνδυνο από λάθος επιλογή ερωτικού συντρόφου. Είναι πολύ πιθανόν να πιστέψει σε ψεύτικες υποσχέσεις και να καταστρέψει τη ζωή της. Εάν το ωροσκόπιο έχει καλές όψεις σημειοδοτεί πρόωρο γάμο.
Γενικά οι γυναίκες που έχουν τονισμένη αυτή τη μοίρα στο ωροσκόπιό τους, διατρέχουν τον κίνδυνο να εξαπατηθούν ερωτικά πολλές φορές στη ζωή τους, θα υποφέρουν από αντικρουόμενα ερωτικά συναισθήματα και από αταίριαστους έρωτες. Θα βιώσουν αυταπάτες, ηθική κατάπτωση, απογοητεύσεις και ερωτική εγκατάλειψη από άνδρες υποκριτές. Χρειάζεται μεγάλη σύνεση ψύχραιμη σκέψη και λογική, για να μετριαστούν αυτές οι αρνητικές επιρροές. Ωστόσο η συγκεκριμένη μοίρα ευνοεί πολύ τα ταξίδια και το εμπόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: