13.11.09

Θωμάς Γαζής – αστρολόγος γελωτοποιός – Τώρα και σε νέα έκδοση υπερ μεγεθυμένη!

Αναρωτηθήκαμε πολλές φορές αν θα μπαίναμε στον κόπο να βάλουμε και εσάς τους αναγνώστες του μπλογκ στη διαδικασία να διαβάσετε το θέμα αυτής της ανάρτησης, αλλά ο πειρασμός ήταν μεγάλος, κάτι σαν κυλιόμενο παγάκι στο δέρμα, κάτω από 42 βαθμούς C.

Το μπλογκ αυτό ξεκίνησε για πλάκα, χωρίς να είναι καν δηλωμένο στο google για να απαντάμε σε έναν «αστρολόγο» που ακούει στο όνομα «Θωμάς Γαζής» ή κοινώς «Αστραπόθωμας» ο οποίος έχει ξεφύγει από κάθε άποψη, έχει απαξιωθεί από όλο τον αστρολογικό περίγυρο και ο οποίος χωρίς να μας διαγράφει από το κενοτάφειο που ονομάζει «φόρουμ της Ελληνικής αστρολογίας» μας πήρε τους κωδικούς γράφοντας ότι ήθελε, χωρίς να μπορούμε να απαντήσουμε.
Το μένος του εναντίον μας ξεκίνησε από την άρνησή μας να καταφερθούμε ενάντια στα fora «My Horoscope» και «Αστρογνώση», που τα θεωρούσε εχθρικά προς αυτόν.
Αργότερα δηλώσαμε το μπλογκ στο google και κάναμε τη δουλειά που βλέπετε.

Μέσα στο φόρουμ της Ελληνικής αστρολογίας όμως, υπήρχαν και νοήμονες άνθρωποι, που διέβλεπαν πως κάτι δεν πάει καλά.
Μία από αυτούς ήταν η «Ματίνα Πάτζαλη» την οποία είχε χρίσει ανταποκρίτριά του στη Γερμανία, (μια και ζει εκεί) και ακόμα δεν την έχει διαγράψει (παρά τις ευγενικές προτροπές της), ενώ θα δείτε τι έχει ακολουθήσει.
Η Ματίνα λοιπόν κατάλαβε πως κάτι βρωμάει και επειδή έχει και εκλεπτυσμένη μύτη, ζήτησε να μάθει.
Από εκεί και πέρα άρχισε κι αυτή να θεωρείται μέλος της ανήθικης συμμορίας μας, (όπως την ονομάζει) και να παραληρεί με τρόπο κωμικοτραγικό.
Εχει συντάξει και έναν οχετό στο μπλογκ του, χρησιμοποιώντας ονόματα σοβαρών ανθρώπων που το άρρωστο μυαλό του θεωρεί εχθρούς του, απλά γιατί τολμάνε να μας αναγνωρίζουν.

Μόλις πριν λίγες μέρες και εντελώς ξαφνικά (δεν λειτούργησε φαίνεται σωστά η φαρμακευτική του αγωγή) κι ενώ διεγράφη και από την επιτροπή της Ενωσης Ελληνικής Αστρολογίας, προσέθεσε το παρακάτω κείμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΔΙΚΑ (Π.Χ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ) ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΤΣΩΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟ Κ.Λ.Π. ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ)!
ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ

Προκαλώντας συνεχώς για μία κατάσταση που έχει στοιχειώσει μέσα του, περίγελο όλων, εξακολουθεί να παίζει το ρόλο του κλόουν στον εαυτό του αμετανόητα, ενώ έχουμε όλα τα στοιχεία των ενεργειών του αλλά και πρόθυμους μάρτυρες.
Αυτός λοιπόν είναι ένας (αστρολόγος) που ζητάει τα λεφτά του κόσμου για να τους πει το μέλλον τους ψάχνοντας για κορόιδα αλλά ούτε εκεί τα καταφέρνει!
Νομίζαμε πως ο εξευτελισμός του, όταν τον πέταξαν έξω από την επιτροπή του υπό ίδρυση Αστρολογικού Συλλόγου με τις κλωτσιές, (δείτε το σχετικό link με τη δράση του), http://simmoria.blogspot.com/2009/06/blog-post_19.html
θα ήταν ο τελευταίος, αλλά του έμελλε ένας ακόμη, αφού πάντα φροντίζει να μας κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, με τις ατέλειωτες σαχλαμάρες του.
Πρόσφατα λοιπόν, απολύθηκε και από το «Τηλέραμα» γιατί τον έπιασαν να κάνει copy paste τις προβλέψεις των ζωδίων.
Για παράδειγμα έγραφε την πρόβλεψη για τους Κριούς στο ένα τεύχος και στο επόμενο έγραφε ακριβώς τα ίδια για άλλο ζώδιο!
Τόσο σοβαρή είναι η προσέγγισή του στην αστρολογία!

Είναι ένας (αστρολόγος) που θέλει να θεωρείται σοβαρός και ηθικός, να διαφημίζει τα απίστευτα κοινότυπα βιβλία του για αστρο-ζευγαρώματα (τριτοχιλιετικά παρακαλώ!) και να κάνει σεμινάρια αστρολογίας, στα οποία δεν ανταποκρίνεται ουδείς, παρουσιάζοντας τον εαυτό του σαν αξιοπρεπή κύριο και θύμα της συμμορίας μας.
Αποκαλώντας μας σαν κύριο χαρακτηρισμό «Σατανιστές», άρχισε να βγάζει αφρούς από την ανάρτηση για τον «Aleister Crowley» που δείχνει πόσο αμόρφωτος είναι, σε κάθε επίπεδο.
Εκτός από άσχετος αστρολόγος είναι και ανόητος, τόσο που νομίζει πως το να μας αποκαλεί «σατανιστές» και να λέει πως μας έχει φάκελο από την Εκκλησία «και τα παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας» (κατά την ακριβή διατύπωσή του), μπορεί να καταφέρει κάτι άλλο από να ξεκαρδιστούμε στο γέλιο, μέσα από το μεσαίωνα της ιεροεξεταστικής συμπεριφοράς του.

Οταν λοιπόν η Ματίνα του ζήτησε να αφαιρέσει όλα αυτά τα γελοία παραληρήματα από το μπλογκ του, τις βρισιές και τις φαντασιώσεις που αφορούσαν εκείνη, δείτε τι της απάντησε.
Πρόκειται για μία αντι-οργασμική αντιαισθητική έκρηξη, κάτι σαν την φωτογραφία του ένα πράγμα, αλλά αξίζει να έχετε αυτή την εικόνα για το τι υπάρχει πίσω από την επιτηδευμένη σοβαροφάνεια.
Και αυτό που υπάρχει πίσω, είναι μια διεστραμμένη προσωπικότητα που προσπαθεί να επιβιώσει, επιθυμώντας το χρήμα και δωροδοκώντας την προβληματική του ζωή.

Τον λυπηθήκαμε πολλές φορές, αλλά ας του κάνουμε τη χάρη να τον εκθέσουμε όπως επιθυμεί και με τρόπο που εμείς επιθυμούμε, διότι δεν είναι σε θέση να αποφασίζει αυτός, ούτε καν γι αυτόν τον ίδιο.

From: Date: 2009/9/29 Subject: Re: Συνεπειες To: Star-traffic Star-traffic stellastro8@googlemail.com
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΡΕΙΣ ΣΑ ΣΚΥΛΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!! ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΥ ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΤΖΑΛΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΓΥΝΑΙΟ;

2009/9/28
ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ!
ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ!

Αστραπόθωμα,
Εμείς γελάμε μαζί σου και δεν είμαστε και οι μόνοι όπως πολύ καλά γνωρίζεις.
Αν αποφασίζαμε να πάμε στο δικαστήριο για σένα, θα ήμασταν άξιοι φτυσίματος από εμάς τους ίδιους.
Το ίδιο σκέφτεται πλέον και η Ματίνα, αλλά εσύ έχεις φροντίσει για την ετυμηγορία.
Αντε πλύνε κανένα πιάτο μπας και φανείς χρήσιμος σε κάτι στην προσωπική σου ζωή και άσε τις μαγκιές.
Δεν υπάρχει κανείς που να μην γνωρίζει το μέγεθος της ανοησίας σου και επιεικώς σου τα λέμε.
Και πάψε να ξεφτιλίζεσαι. (ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑΡΑ ΜΟΥ)...
Ούτε τη λέξη δεν ξέρεις να γράφεις σωστά τρομάρα σου!!!
Γράφεται «καυλί», από το ρήμα «καυλώνω» που σημαίνει ερεθίζομαι σεξουαλικά, ανάβω, έχω έντονη επιθυμία για συνουσία.
(Αντε δεν θα σου χρεώσουμε και το φροντιστήριο pauvre!!!).

Κανείς όμως δεν είναι τόσο απελπισμένος και άσιτος ώστε να ζητήσει φαγητό από σένα.
Μα κανείς, σε διαβεβαιώνουμε!!!









4 σχόλια:

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Ο Λακαν εχει πει οτι το ασυνειδητο ειναι δομημενο σαν γλωσσα.Το ασυνειδητο δεν ειναι καταφυγιο των ατιθασων ενορμησεων,που πρεπει να δαμασει το εγω,αλλα ο τοπος οπου παιρνει τον λογο μια τραυματικη αληθεια,με την οποια δεν πρεπει να ταυτιστω,αλλα να μαθω να ζω .Και η αληθεια αυτη ειναι το Ονομα του Πατερα(ψυχαναλυτικος ορος),που παντα μου βαζει περιορισμους,εκφραστης του Νομου.Ετσι αν δεν τον ξεπερασω,ενηλικας, κανω ασεμνες προτασεις,εχω εμμονες με δαιμονια,το φαντασμα του Ονοματος του Πατρος,και εκδηλωνω μια συμπεριφορα αναλογη του κ.Γαζη.Οπερ εδει δειξε.....τι αλλο να πω...φιλακια...

dirty thirty είπε...

Τελικά ο Αστραπόθωμας είναι μεγάλος μαλάκας.
Αυτα γραφει για τον εαυτό του στο προφιλ του στο facebook:

I am a crazy 40 something guy, that somehow lives up on the clouds.

Σε ελεύθερη μετάφραση λέει πως είναι ένα σαραντάχρονο (και κάτι ψιλά) αγόρι, που η μαλακία του πάει σύννεφο!
Να σας πω πως είναι ένας 50φεύγα που τη μαλακία του δεν την προλαβαίνουν ούτε τα σύννεφα!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Για να λεει στα δικαστηρια για την σατανικη ομαδα και Μονο...αυτα ξερει αυτα κανει η ξεφτιλα σε ολα το μεγαλειο της.....

John Bardopoulos είπε...

Διάβασα την ανάρτηση της Εβιτας, πολύ δικαιολογημένα τα ερωτήματα της. Και δικαιολογημένα, γιατί όλα όπως δείχνουν ανησυχεί. Και το κυριότερο δεν θέλει με τίποτα να έχει συνεισφορά ηθελημένη ή αθέλητα σε οποία προβλήματα η διάφορες υπάρχουν, τουλάχιστον αυτό τίμα την ίδια.


Και θέλω να βγάλω το καπέλο στον Αγαπητό μας Θωμά, έχει καταφέρει να χωρίσει όλο το κύκλο των ανθρώπων που ασχολούνται με την αστρολογία, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, και με το διαίρει και βασίλευε ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ.

Η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε με διάφορα 3 λεπτών της ώρας την κυριακή το βράδυ, και στα δυο blog μου γέννησε πολλές μα πολλές απορίες. Για τους σκοπούς και τους στόχους της δημοσίευσης. Στη σχετική του ανάρτηση στο περίφημο blog του έχει πολλές μα πολλές παρενθέσεις, όμοιες με τις αλλαγές που έκανε στο πρώτο φόρουμ του σωματείου, (http://greek-astrology.forumgreek.com/ ) οι παρενθέσεις αυτές, όπως είναι φυσικό, δεν έχουν ημερομηνίες αλλαγής ή επεξεργασίας. Τα ίδια έχει κάνει και στο σπίτι του βρυκάλακα. Προσπαθεί να κατευθύνει την άποψη του αναγνώστη. Και για την ταμπακιέρα, κουβέντα, που είναι οι πιέσεις που έκανε για να πραγματοποιηθούν οι επιθέσεις στο ΑΣΤΡΟΓΝΩΣΗ και MYHOROSCOPE. Επίσης να σημειώσω και την ψυχρή απάθεια και την γλοιώδη πρόφαση ότι δεν αρνείται σε κανέναν τίποτα, και αναφέρομαι στο περίφημο συνέδριο της Ερέτριας και για τους Έλληνες ομιλητές, που οι Ιταλοί θέλανε δυο, ο έξης ένας Θωμάς Γαζης. Αν φυσικά υπήρχε πιθανότητα να ακουστεί άλλος ή και άλλη τι θα έπρεπε να περάσει(;?)! Πόσες κατουρημένες ποδιές θα φύλαγε, δεν ξέρω!

Και στην προσπάθεια του αυτή δεν είναι μονός. Αν κρίνω από το ποιος έκανε κουμάντο, στο http://greek-astrology.forumgreek.com/ , όλα έδειχναν ότι διαχειριστής ήταν η σύζυγος του, και μετά μαθεύτηκε ότι δεν ήταν αυτή. Τώρα πια κάνει και πλαστοπροσωπία και σε υπαρκτά άτομα. έκτος και αν υπήρχε και η σύμφωνη γνώμη της. Που ποτέ μα ποτέ δεν την έχουμε ακούσει, ο λόγος είναι πέραν της εσκεμμένης πρόφασης πια προφανής Τουλάχιστον, να ξέρει ο Αγαπητός μας Θωμάς, ότι μπορεί να κάνει σύλλογο με όποιους θέλει, ακόμα να ξέρει ότι χρειάζονται κάπου στα 20 άτομα, δεν χρειάζεται να είναι και υπαρκτά, τα νεκροταφεία να είναι κάλα. Τώρα αν θέλουν κάποιοι να υποταχτούν στις όρεξεις του είναι δικαίωμα τους, και δεν μου πέφτει, τουλάχιστον εμένα, κανένας ρόλος προστάτη. Αν θέλει, να κάνει σύλλογο, να τον κάνει, ιδιοκτησία του θα είναι. ’Ομως το πρόβλημα που συναντάει είναι ότι θέλει και κάλο άλλοθι, άλλοθι που δεν φρόντισαν να έχουν όλοι οι παλιότεροι πρόεδροι σωματείων. Και αυτό το άλλοθι, του το παρέχουν όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, άλλο να είσαι πρόεδρος σε ικανούς αστρολόγους, και άλλο στον περίπτερα και στην σφουγγαρίστρα.
Να σταματήσω εδώ, και συνεχεία στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «υπόθεση Γαζης»

Γιαννης Μπαρδόπουλος 16-11-2009