30.10.09

Αστρολογικη αναλυση του τρομοκρατικου κτυπηματος στο Α.Τ Αγιας Παρασκευης



















Tο τετραγωνο Ηλιου-Αρη μας δειχνει οι οι τρομοκρατες εχουν σαν ιδεολογημα τους οτι η επιθετικοτητα εκφραζει τον λαο,που υποτιθεται οτι εκπροσωπουν.Στοχος τους βεβαια ειναι η αυξηση των αστυνομικων μετρων,που προσδοκουν οτι ο λαος θα εναντιωθει σε αυτα τα μετρα και θα εχουμε μια μορφη εξεργεσης,αλλα ευτυχως ο ωροσκοπος Καρκινος γυριζει το παιγχιδι και ο λαος ειναι υπερ των νεων ανθρωπων που δεκτηκαν την τρομοκρατικη επιθεση.

Το τετραγωνο Αρη-Ερμη κανει τα ΜΜΕ να ειναι εναντιον τους και εχουν χασει το επικοινωνιακο οπλο.που πιστευαν οτι θα εχουν.

Η οψη 145 μεταξυ Αρη-Πλουτωνα,μας δειχνει οτι τρομοκρατικα κτυπηματα θα εχουν πολλα και αυτο ηταν η προαγγελια τους.Αυτο βεβαια ενισχυεται και απο την αντιθεση Ουρανου-Κρονου,που δρα συνεχως στο παρασκηνιο,τουλαχιστον μεχρι το τελους του χρονου.

Και τελος αν η πολιτικη ηγεσια δεν προσπαθησει να γεφυρωσει τις αναγκες των πολιτων για ηρεμια και κρατος δικαιου,οπως μας λεει η οψη Κρονου-Σεληνης,τοτε το παιγχιδι εχει χαθει για ολους μας και μας περιμενουν δυσκολοτερες μερες.

4 σχόλια:

John Bardopoulos είπε...

οταν καποιος εχει κεφια τετοια κειμενα γραφει!!!!!!!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Οταν οι αλλοι κοιμουνται,καποιος πρεπει να ειναι ξυπνιος,για το καλο της Αστρολογιας....οσο για τα κεφια μου τα φερνουν η συνοδος Ηλιου-Πλουτωνα....μαυρα κορακια...αγγελοι του Μελλοντος...αντε στην υγεια σας ενα τσιπουρακι,μιας και το κρυο μας εφτασε και θελει ζεστο κορμι και καυτες πατατες στο τζακι....α ρε γλεντια...

Ανώνυμος είπε...

Ωπα, κρατα το τσιπουρο να το πιουμε
μαζι! ερχομαι...

John Bardopoulos είπε...

I catch the message