31.10.09

Αστρολογικη αναλυση του ΔΣΕ και ΟΠΛΑ



















Την τρομοκρατικη ενεργεια στο αστυνομικο τμημα της Αγ.Παρασκευης ανελαβε η <<οργανωση>> ΟΠΛΑ.Η προκηρυξη τελειωνει με την φραση Ζητω η 28-10-1946,που ειναι η ημερομηνια ιδρυσης του ΔΣΕ,Δημοκρατικου Στρατου.

Βεβαια η προκηρυξη ειναι μαιμου,αλλα αξιζει τον κοπο να κανουμε μια αστρολογικη αναλυση(ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ) της ιδρυσεως του ΔΣΕ και του τρομοκρατικου κτυπηματος στο αστυνομικο τμημα της Αγ.Παρασκευης,ετσι σαν ενα μαθημα αναλυσης πολιτικης
αστρολογιας,αξιζει τον κοπο νομιζω.

Ο Αρης του ΔΣΕ κανει τετραγωνο με την Σεληνη της ΟΠΛΑ,που μας δειχνει οτι η ΟΠΛΑ θελει να δειξει την αποτελεσματικοτητα της στον λαο.

Ο Αρης του ΔΣΕ κανει τετραγωνο με τον Δια της ΟΠΛΑ,που μας δειχνει την κακη χρηση της δυναμης εναντιον των αλλων μεσα απο ενα υπερβολικο στρατιωτικο εξοπλισμο.


Ο Αρης του ΔΣΕ κανει τριγωνο με τον Ουρανο της ΟΠΛΑ,που μας δειχνει οτι υπαρχει αναδιοργανωση του στρατιωτικου σχεδιασμου της ΟΠΛΑ.

Ο Αρης του ΔΣΕ κανει τετραγωνο με τον Ποσειδωνα της ΟΠΛΑ,που μας δειχνει οτι η επιθεση ειναι εναντια στην ιδεολογια των αλλων και το μονο που θελει η ΟΠΛΑ η γοητεια που υποτιθεται θα εισπραξουν οι αλλοι.

Ο Αρης του ΔΣΕ κανει τριγωνο με τον το Μεσουρανημα της ΟΠΛΑ,που μας δειχνει οτι θελουν να δειξουν την δυναμη τους στα κεντρα εξουσιας της κυβερνησης.

Ολα τα ανωτερω ελεγχονται απο το τετραγωνο Ποσειδωνα(ΔΣΕ) και ωροσκοπου(ΟΠΛΑ) που μας δειχνει οτι η οργανωση μαλλον ειναι μουφα και προσπαθουν να ξεγελασουν τις αρχες σχετικα με τις προθεσεις τους.

Βεβαια η πραγματικοτητα θα μας δειξει τι ειναι η ΟΠΛΑ...

Tι ειναι η οργανωση (1944) ΟΠΛΑ διαβαστε εδω

3 σχόλια:

john bardopoulos είπε...

Καλο, πολυ καλο, μα παρα πολυ ΚΑΛΟ, καλο μηνα......

Ανώνυμος είπε...

Kai σε σχέση με αυτή την τοποθέτηση και με την προηγούμενη έχω πολλές ενστάσεις. Π.χ., ίσως θα έπρεπε να δούμε την ουσιαστική δράση της ΟΠΛΑ και το ρόλο που έπαιξε και μετά να κάνουμε μια ανάλυση που να συνδυάζει το τώρα με το τότε. Το ΚΚΕ μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά υπήρξαν τύποι σαν τον Στίνα που λέγανε άλλα. Το βιβλίο " ΕΑΜ, ΕΛΛΑΣ, ΟΠΛΑ" δείχνει ανάγλυφα το ρόλο της ΟΠΛΑ.
Επιπλέον, και ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός μπορεί να ερμηνευθούν διαφορετικά. Σίγουρα παίζει παραμύθι, απλώς είναι δυνατόν να εκφραστεί διαφορετικά.
Το πιο πιθανό βέβαια είναι να είναι μούφα η προκήρυξη (Ποσειδώνας) και να παίξει άλλη δυναμική ενέργεια την επόμενη εβδομάδα (Ουρανός=αμεσότητα/ρήξη).
Όπως και να έχει, και οι δυναμικά διεκδικούντες θα μας δώσουν αφορμές για κουβέντα στο άμεσο μέλλον (αμεσότατο, για την ακρίβεια), και τα παπαγαλάκια των μπάτσων το ίδιο...
Δ. Μ.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Η ΟΠΛΑ ηταν οι μπατσοι του ΚΚΕ που το 1944-45 βρηκαν την ευκαιρια να σκοτωσουν ολους τους ιδεολογικους αντιπαλους τους και κυριως τους Τροσκιστες.Το ανωτερω βιβλιο περιγραφει την δραση της ΟΠΛΑ διαβαστε το,γιατι ειναι το μονο βιβλιο που αναφερει την ΟΠΛΑ.