5.6.09

ΣΑΜΠΙΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ


















ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΥΜΒΟΛΟ Ένας κρυστάλλινος βουνίσιος χείμαρρος ρέει σταθερά μέσα από ένα στενό βράχο. ΕΡΜΗΝΕΙΑ Πολυμήχανη σκέψη,επινόηση.

ΑΡΗΣ

ΣΥΜΒΟΛΟ Μία νέα χήρα με ψυχή εξαγνισμένη από τη λύπη, γονατίζει στον τάφο προκειμένου να δεχτεί το μυστικό της αιωνιότητας.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ενδοσκόπηση, αυτοανάλυση, αυτοέλεγχος, αυτοπαρατήρηση.

ΕΡΜΗΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Ένα εκπληκτικό δημόσιο πάρκο εκπέμπει τέτοια ομορφιά ίσως και καλύτερη από εκείνη του υψηλότερουπνεύματος.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Σταθερότητα, αμεταβλησία, σταθερή και μόνιμη κατάσταση.

ΗΛΙΟΣ
ΣΥΜΒΟΛΟΤο κεφάλι ενός όμορφου νέου αθλητή, αλλάζει όψη, και γίνεται ένας ώριμος στοχαστής. ΕΡΜΗΝΕΙΑ Λειτουργία, αρμοδιότητα,σκοπός, αποστολή.

ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Ορισμένα παιδιά περνώντας τις διακοπές μαζί, προσβάλλονται από μαγουλάδες η παρέα τους δεν είναιδυσάρεστη.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ένταση, τάση, διάταση, αγωνία, ανησυχία

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ
ΣΥΜΒΟΛΟ Ένα φτωχό μικρό κορίτσι πέντε ετών, δίνει πολλή προσοχή στο πρώτο του μάθημα χορού. ΕΡΜΗΝΕΙΑ Προηγούμενο,δεδικασμένο, πρωτοφανή.

ΚΡΟΝΟΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Ένα μαντήλι από εκπληκτικό λινό και μία παλιά δαντέλα είναι τυλιγμένα κοντά στον καθρέπτη με ένα σπάνιομπουκάλι χρώματος.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Κράτηση, εξασφάλιση, όρος, περιορισμός, επιφύλαξη, απόκρυψη σκέψεων, σιωπηρή δοκιμασία.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Μία ομάδα αμερικάνων Ινδιάνων κατασκηνώνει ως δια μαγείας. Οι σκηνές τους στήνονται και αμέσως έχουν ένα άνετο σπιτικό.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Κανονισμός, ρύθμιση, συ-στηματοποίηση, κανονισμός.

ΣΕΛΗΝΗ
ΣΥΜΒΟΛΟ Μια γαλήνια εικόνα ξεδιπλώνεται. Ένας ήρεμος ωκεανός με ένα ακίνητο καράβι και μερικά τεμπέλικαθαλασσοπούλια που τιτιβίζουν.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Επαγρύπνηση, ετοιμότητα, ζωηρότητα.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Διακρίνονται τρία βιτρώ ενός καθεδρικού ναού, εκ των οποίων αυτό που είναι στο κέντρο έχειυποστεί βλάβη από το βομβαρδισμό.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Περιφρόνηση, απείθεια

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Μια ξαφνική καταιγίδα ανακούφιση για την καμένη γη που είναι κοντά στο ποτάμι. ΕΡΜΗΝΕΙΑ Επίσκεψη,επίσημος έλεγχος, επιθεώρηση

ΧΕΙΡΩΝΑΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Ένας άντρας που δουλεύει σε ένα σταθμό αυτοκινήτων είναι έτοιμος να δει το αυτοκίνητο ενός πελάτη έχονταςστο χέρι του στο υδρόμετρο.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Λύση.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Ένας άντρας που δουλεύει σε ένα σταθμό αυτοκινήτων είναι έτοιμος να δει το αυτοκίνητο ενός πελάτηέχοντας στο χέρι του στο υδρόμετρο.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Λύση.

ΔΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Ένας άντρας που δουλεύει σε ένα σταθμό αυτοκινήτων είναι έτοιμος να δει το αυτοκίνητο ενός πελάτη έχοντας στο χέρι του στο υδρόμετρο.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Λύση.

ΟΥΡΑΝΟΣ
ΣΥΜΒΟΛΟ Μία νέα Σελήνη, μόλις έγινε ορατή κάτω από τον Ήλιο. Στους εραστές είναι ρομαντικό αλλά στο φιλόσοφοείναι σαν να μιλά η αιωνιότητα.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ταραχή, συγκίνηση, ανάδευση, αναστάτωση, αναταραχή, ανησυχία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιάννη Μπαρδόπουλε (είμαι με το Φως και με το Αγαθό και ακόμη και σένα σε αγαπάω, σε αντίθεση με τους στενούς κολητούς σου που λατρεύουν το Σκοτάδι και το Κακό).

Κάθε δημοσίευση σου είναι έμπλεη αρνητικότητας, φαντασιωσικής συνομωσιολογίας, ασυναρτησίας, χολής! Το θεωρώ εξαιρετικά πρόστυχο να το κάνεις αυτό πάνω στην πιο ευαίσθητη φάση μίας ιερής κυριολεκτικά προσπάθειας να ξεχάσουμε το παρελθόν, να παραμερίσουμε τα Εγώ μας και να ενωθούμε, να δημιουργήσουμε την πολυπόθητη ΄Ενωση μας.

Επίσης θεωρώ εξαιρετικά πρόστυχο το γεγονός ότι εσύ και ο στενός κολητός σου Δημήτρης Κορωνάκης (συν μία σειρά άλλων σκοτεινών ανθρώπων που αποτελούν τη "συμμορία" του Κορωνάκη) πίνετε τα τσιπουράκια σας και γελάτε ειρωνικά για την ιερή μας προσπάθεια, όπου το σημαντικό για σας είναι να "χτυπήσετε" το Θωμά Γαζή με όποιο τίμημα, συμπεριλαμβανόμενου και του ότι μπορεί στην τελική να "βουλιάξει" η όλη αυτή ιερή προσπάθεια που γίνεται. Εσάς δεν σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά να συνεχίσετε να πίνετε τα τσιπουράκια σας αλλαλάζοντας ότι απέτυχε ο Θωμάς Γαζής. Γιατί αυτό ακριβώς το πνεύμα τροφοδοτείται συνέχεια και στο blog του Κορωνάκη και στο blog των "Συμμοριτών": "στα παλαιότερα των υποδημάτων μας αν δεν πετύχει αυτή η προσπάθεια για αστρολογική ομοσπονδία. Αρκεί να μην του "περάσει" αυτουνού"! Τέτοιου είδους δημοσιεύσεις υπάρχουν εκεί και μην κάνετε τον κόπο να τις σβήσετε τώρα γιατί τις έχουμε ήδη αποθηκεύσει.

Δεν θα έμπαινα καν να απαντήσω σε έναν άνθρωπο ενός τόσο μικρού ηθικού αναστήματος όπως εσύ, αν στην πραγματικότητα εσύ δεν δρούσες με τη συναίνεση και τον αέρα που σου δίνει μία κλίκα συμπλεγματικών και γεμάτων κακότητα ανθρώπων όπως ο Κορωνάκης και οι σατανιστές κολητοί του - και επομένως και δικοί σου κολητοί. Γιατί στην παραπάνω δημοσίευση σου αναφέρεις προσωπικά εμένα και θίγεις το όνομα μου λέγοντας σύμφωνα με τη δική σου εκδοχή πως "έχασα" και γι' αυτό κατηγορώ τους "συμμορίτες" σαν σατανιστές.

Η πραγματικότητα είναι ότι μία κλίκα γυναικών που πρόσκειντο στο σατανισμό ήρθαν πριν 2 χρόνια και γράφτηκαν σα μέλη στο φόρουμ που είχα δημιουργήσει, με το όνομα "Ελληνική Αστρολογία". Στη συνέχεια, στην κλίκα αυτή γυναικών προσχώρησαν και ο Δημήτρης Κορωνάκης (που πίστευα αφελώς μέχρι τότε αδελφό μου στο δρόμο για την ανύψωση της αστρολογίας στην Ελλάδα, αλλά που στην πορεία αποδείχτηκε απίστευτα ανήθικος, συμπλεγματικός και γεμάτος χολή απέναντι μου, χωρίς να του έχω κάνει ΠΟΤΕ απολύτως τίποτε, ούτε είχαμε ποτέ να μοιράσουμε κάτι μεταξύ μας).

Ανώνυμος είπε...

Από αυτούς τους κολητούς σου αντλείς δύναμη και επιδεικνύεις αυτό το επίκτητο θράσος εδώ μέσα (να σου έχει κάνει σύσταση η επταμελής επιτροπή και εσύ να αδιαφορείς παντελώς και να συνεχίζεις απτόητος το παραλήρημα σου)! Μάλιστα ένας από αυτούς που έχει επισημανανθεί σα σατανιστής (συντονιστής μαζί με την κολητή του και κολητή του Δημήτρη Κορωνάκη Κατερίνα Σαλωνίκη στο site darkside.satanismos) ο Θανάσης Ματσώτας έχει εγγραφεί σα μέλος και εδώ.

Προσωπικά δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ σατανιστές αστρολόγους να εισχωρήσουν στους κόλπους της δικής μας ομοσπονδίας (όπως δεν τους επέτρεψα να παραμείνουν στο site μου "Ελληνική Αστρολογία"). Πέρα από το καθαρά ηθικό κομμάτι είναι η μεγαλύτερη λαβή που μπορούμε να δώσουμε στην κοινωνία, το να βγουν αύριο μεθαύριο κάποιοι και να πουν "ποιος σύλλογος που θέλει να εξυψώσει μωρέ; Αυτοί οι αστρολόγοι της ΕΝ.ΕΛ.ΑΣ. σατανιστές είναι!"

Μια λοιπόν και έθιξες το όνομα μου αγαπητέ δημοκρατικέ και νοιαζόμενε αποκλειστικά για την ομοσπονδία μας Γιάννη Μπαρδόπουλε ξαναλέω δημόσια ότι ο κολητός σου Δημήτρης Κορωνάκης κάνει ΣΤΕΝΗ παρέα με ανθρώπους που είναι απόλυτα φίλα προσκείμενοι στο σατανισμό (ο Θανάσης Ματσώτας, η Κατερίνα Σαλωνίκη και όλη η παλιοπαρέα των "Συμμοριτών"). Αν ψεύδομαι τότε όλοι οι παραπάνω μπορείτε να προσφύγετε στη δικαιοσύνη. Εξάλλου στο site μου έχω
δημοσιεύσει εδώ και δύο χρόνια σχετική ανοιχτή πρόσκληση - πρόκληση. Περιμένω πώς και πώς. Έχω συσσωρεύσει ολόκληρους σκληρούς δίσκους και βουνά από εκτυπωμένα χαρτιά που στοιχειώνουν αυτά που κατηγορώ. Να είναι καλά και τα παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και η Εκκλησία της Ελλάδας που θέτουν πρόθυμα και τα δικά τους αρχεία στη διάθεση μου.

Αυτό που κάνω δεν μ' αρέσει καθόλου, να φεύγω από το Φως και να έρχομαι προς τη δική σας σκοτεινή πλευρά. Είναι όμως ο μόνος τρόπος για να σπάσει το πύον που προσπαθείτε να δημιουργήσετε εδώ μέσα, ο μόνος τρόπος για να φύγει το αυγό του φιδιού από την πιο μεγάλη και ιερή προσπάθεια που έγινε ποτέ για να ιδρυθεί επιτέλους στη χώρα μας μία επίσημη αστρολογική ομοσπονδία!