6.6.09

Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΓΑΖΗ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…..

Αγαπητέ Γιάννη Μπαρδόπουλε (είμαι με το Φως και με το Αγαθό και ακόμη και σένα σε αγαπάω, σε αντίθεση με τους στενούς κολητούς σου που λατρεύουν το Σκοτάδι και το Κακό).Κάθε δημοσίευση σου είναι έμπλεη αρνητικότητας, φαντασιωσικής συνομωσιολογίας, ασυναρτησίας, χολής! Το θεωρώ εξαιρετικά πρόστυχο να το κάνεις αυτό πάνω στην πιο ευαίσθητη φάση μίας ιερής κυριολεκτικά προσπάθειας να ξεχάσουμε το παρελθόν, να παραμερίσουμε τα Εγώ μας και να ενωθούμε, να δημιουργήσουμε την πολυπόθητη ΄Ενωση μας.Επίσης θεωρώ εξαιρετικά πρόστυχο το γεγονός ότι εσύ και ο στενός κολητός σου Δημήτρης Κορωνάκης (συν μία σειρά άλλων σκοτεινών ανθρώπων που αποτελούν τη "συμμορία" του Κορωνάκη) πίνετε τα τσιπουράκια σας και γελάτε ειρωνικά για την ιερή μας προσπάθεια, όπου το σημαντικό για σας είναι να "χτυπήσετε" το Θωμά Γαζή με όποιο τίμημα, συμπεριλαμβανόμενου και του ότι μπορεί στην τελική να "βουλιάξει" η όλη αυτή ιερή προσπάθεια που γίνεται. Εσάς δεν σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά να συνεχίσετε να πίνετε τα τσιπουράκια σας αλλαλάζοντας ότι απέτυχε ο Θωμάς Γαζής. Γιατί αυτό ακριβώς το πνεύμα τροφοδοτείται συνέχεια και στο blog του Κορωνάκη και στο blog των "Συμμοριτών": "στα παλαιότερα των υποδημάτων μας αν δεν πετύχει αυτή η προσπάθεια για αστρολογική ομοσπονδία. Αρκεί να μην του "περάσει" αυτουνού"! Τέτοιου είδους δημοσιεύσεις υπάρχουν εκεί και μην κάνετε τον κόπο να τις σβήσετε τώρα γιατί τις έχουμε ήδη αποθηκεύσει.Δεν θα έμπαινα καν να απαντήσω σε έναν άνθρωπο ενός τόσο μικρού ηθικού αναστήματος όπως εσύ, αν στην πραγματικότητα εσύ δεν δρούσες με τη συναίνεση και τον αέρα που σου δίνει μία κλίκα συμπλεγματικών και γεμάτων κακότητα ανθρώπων όπως ο Κορωνάκης και οι σατανιστές κολητοί του - και επομένως και δικοί σου κολητοί. Γιατί στην παραπάνω δημοσίευση σου αναφέρεις προσωπικά εμένα και θίγεις το όνομα μου λέγοντας σύμφωνα με τη δική σου εκδοχή πως "έχασα" και γι' αυτό κατηγορώ τους "συμμορίτες" σαν σατανιστές.Η πραγματικότητα είναι ότι μία κλίκα γυναικών που πρόσκειντο στο σατανισμό ήρθαν πριν 2 χρόνια και γράφτηκαν σα μέλη στο φόρουμ που είχα δημιουργήσει, με το όνομα "Ελληνική Αστρολογία". Στη συνέχεια, στην κλίκα αυτή γυναικών προσχώρησαν και ο Δημήτρης Κορωνάκης (που πίστευα αφελώς μέχρι τότε αδελφό μου στο δρόμο για την ανύψωση της αστρολογίας στην Ελλάδα, αλλά που στην πορεία αποδείχτηκε απίστευτα ανήθικος, συμπλεγματικός και γεμάτος χολή απέναντι μου, χωρίς να του έχω κάνει ΠΟΤΕ απολύτως τίποτε, ούτε είχαμε ποτέ να μοιράσουμε κάτι μεταξύ μας).

Από αυτούς τους κολητούς σου αντλείς δύναμη και επιδεικνύεις αυτό το επίκτητο θράσος εδώ μέσα (να σου έχει κάνει σύσταση η επταμελής επιτροπή και εσύ να αδιαφορείς παντελώς και να συνεχίζεις απτόητος το παραλήρημα σου)! Μάλιστα ένας από αυτούς που έχει επισημανανθεί σα σατανιστής (συντονιστής μαζί με την κολητή του και κολητή του Δημήτρη Κορωνάκη Κατερίνα Σαλωνίκη στο site darkside.satanismos) ο Θανάσης Ματσώτας έχει εγγραφεί σα μέλος και εδώ. Προσωπικά δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ σατανιστές αστρολόγους να εισχωρήσουν στους κόλπους της δικής μας ομοσπονδίας (όπως δεν τους επέτρεψα να παραμείνουν στο site μου "Ελληνική Αστρολογία"). Πέρα από το καθαρά ηθικό κομμάτι είναι η μεγαλύτερη λαβή που μπορούμε να δώσουμε στην κοινωνία, το να βγουν αύριο μεθαύριο κάποιοι και να πουν "ποιος σύλλογος που θέλει να εξυψώσει μωρέ; Αυτοί οι αστρολόγοι της ΕΝ.ΕΛ.ΑΣ. σατανιστές είναι!"Μια λοιπόν και έθιξες το όνομα μου αγαπητέ δημοκρατικέ και νοιαζόμενε αποκλειστικά για την ομοσπονδία μας Γιάννη Μπαρδόπουλε ξαναλέω δημόσια ότι ο κολητός σου Δημήτρης Κορωνάκης κάνει ΣΤΕΝΗ παρέα με ανθρώπους που είναι απόλυτα φίλα προσκείμενοι στο σατανισμό (ο Θανάσης Ματσώτας, η Κατερίνα Σαλωνίκη και όλη η παλιοπαρέα των "Συμμοριτών"). Αν ψεύδομαι τότε όλοι οι παραπάνω μπορείτε να προσφύγετε στη δικαιοσύνη. Εξάλλου στο site μου έχωδημοσιεύσει εδώ και δύο χρόνια σχετική ανοιχτή πρόσκληση - πρόκληση. Περιμένω πώς και πώς. Έχω συσσωρεύσει ολόκληρους σκληρούς δίσκους και βουνά από εκτυπωμένα χαρτιά που στοιχειώνουν αυτά που κατηγορώ. Να είναι καλά και τα παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και η Εκκλησία της Ελλάδας που θέτουν πρόθυμα και τα δικά τους αρχεία στη διάθεση μου. Αυτό που κάνω δεν μ' αρέσει καθόλου, να φεύγω από το Φως και να έρχομαι προς τη δική σας σκοτεινή πλευρά. Είναι όμως ο μόνος τρόπος για να σπάσει το πύον που προσπαθείτε να δημιουργήσετε εδώ μέσα, ο μόνος τρόπος για να φύγει το αυγό του φιδιού από την πιο μεγάλη και ιερή προσπάθεια που έγινε ποτέ για να ιδρυθεί επιτέλους στη χώρα μας μία επίσημη αστρολογική ομοσπονδία!

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προταση προς της Ενωση Ελληνων Αστρολογων:
Μηπως μαζι με την πιστοποιηση να καλεσουμε και τον Καθηγητη Ψυχιατρικης Κυριο Κλεανθη Γριβα γνωμοδοτησει για καθ εκαστον αστρολογο; Θα ήταν χρησιμο

Παρατηρησεις επι του κειμενου:

Μιας και καναμε λογω επι του κειμενου και αναφορες στα scripta (γραπτά) για τους αμόρφωτους(**εχουμε και ατομα τετοια)θυμαμαι πως ο εν λογω κυριος ελεγε πως δεν θελει ουτε προεδριλικια ουτε ηγεσιες ουτε τιποτα απλα την ιδρυση την ομοσπονδιας. Σωστο και ευλογο.

εντελως ξαφνικα και μαλλον απο ανωθεν επεμβαση (* ετσι ξεκινησε και η Ιωαννα της Λωραινης) εγινε μελος της επταμελους .

Κατα δηλωση μιας κυριας εκ της επταμελους η επταμελης επιτροπη εχει διαδικαστικο χαρακτηρα και ξαφνικα ο κυριος λεει δεν θα επιτρεψει να εισχωρησουν Σατανιστες. Μηπως εχουμε μια αντιφαση στο ιδιο το αντικειμενο;;;

Νομικως στην ελλαδα υπαρχει ανεξηθρησκεια (15/2/2001 απο Ε.Ε) αν και οι ανθρωποι δεν εχουν θεση με το αντικεμενο. Και εγω διαβασα προσφατως Καστοριαδη αλλα δεν κομμουνιστης

Αγαπητε Κυριε . οπως γνωριζεται(μιας και αναφερεστε και στα θεματα της ελλαδικης εκκλησιας) ο αειμνηστος πατηρ Αλεβιζοπουλος ειχε συμπεριλαβει στην λιστα των αιρεσεων και φαρμακεια εναλλακτικων θεραπειων και ομοιοπαθητικης , κατι περιπτερα και φυσικα αστρολογους και Αστρολογικες σχολες. Εσας απ' οσο ενθυμουμαι δεν σας συμπεριελαβε. Για ποιο λογο ? Δεν εισασταν αστρολογος ή κατι αλλο;

Επισης ειναι παγια αρχη της Ψυχολογιας αυτοι που επικαλουνται με υπερμετρο ζηλο καποια πραγματα (πχ κατα του κινηματος των gay, των μεταναστων, των αντιρρησιων κλπ) ειναι ατομα που ενδομυχα εχουν οξυ ζητημα το οποιο ο Freud το καλει ως "κραμπα του ασυνειδητου"

Τελος μιας και επικαλειστε την εκκλησια και την αστυνομια θα κανω μια προταση:

Οσοι ασκουν το επαγγελμα του Αστρολογου να υποβαλλουν στο σωματειο ενα Ποθεν εσχες, φορολογικη δηλωση Ε3 και Ε9 αντιστοιχως .

Με πολυ αγαπη ο εν Χρηστώ (ειναι δοτικη) Αδερφος

Πατάπιος

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν χρειαστεί πιστοποίηση " τσιπουροποσίας" εκτιμώ ότι λόγω καταγωγής αλλά και ...τριβής με το αντικείμενο, εγώ και ο φίλος μου ο Μητσάρας (όχι ο Κορωνάκης, αυτός εμπίπτει στο ασυμβίβαστο)είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να αποτελέσουμε το ...επταμελές κουαρτέτο της επιτροπής των σοφών που θα αποφαίνεται ποιοι πρέπει να απολαμβάνουν την ύψιστη αναγνώριση του "ορκωτού τσιπουροπότη" ......

Δ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Απ: Η απάντηση μου στον διαχειριστή
Γιάννης Ριζόπουλος Today at 10:47 am
Εκτιμώ ότι αν η επταμελής προσωρινή επιτροπή συνεδριάζει μονομελώς, τότε πράγματι πρόκειται για την πλειοψηφία. Ρεζίλι γίναμε πάλι...



σχολιο:
γιαννη ριζοπουλε τελικα εχεις χιουμορ,

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές πλέον ότι ο Θωμάς Γαζής πάει να στήσει ένα νέο μαΓΑΖΗ και να καπελώσει του υπολοίπους της επιτροπής.

Θεωρώ ότι οι άνθρωποι μπορεί να μην ήξεραν πώς λειτουργεί ο Γαζής και στην αρχή να ήταν επιφυλακτικοί με τα όσα διάβαζαν για τη συμπεριφορά του.

Τα χθεσινά - σημερινά ποστ, στο σάιτ της "ελληνικής Ένωσης Αστρολογίας" (πόσα από αυτά θα προλάβουμε να διαβάσουμε δεν γνωρίζω) διότι ο "δημοκρατικός" Γαζής τα "εξαφανίζει", θα ξεχυλίσουν το ποτήρι και θα υπάρχει καθολική αντίδραση της προσωρινής 7μελούς, όπου και θα τον απομακρύνουν.

Εάν δεν το κάνουν, είναι άξιοι της μοίρας τους. Έχουν όμως και το ήθος και τα κότσια να ξεκινήσουν μια φιλόδοξη προσπάθεια χτίζοντας με σταθερά και όχι σαθρά υλικά. Εάν δε, ακούσουν και λάβουν σοβαρά υπόψην τους προτάσεις που γίνονται ή που θα γίνουν από την "ήρεμη δύναμη" ανθρώπων που δεν εμπλέκουμε / προτάσσουμε οικονομικέά οφέλη ίσως μπορέσουν να θεμελιώσουν σε βάθος χρόνο.

Τέλος, η πρότασή μου προς την "σέκτα" των τσιπουροσατανιστών είναι να δείξουν ανωτερότητα και να εργαστούν είτε μπροστά είτε από πίσω από την οποιαδήποτε Ένωση Αστρολογίας με την προϋπόθεση ότι τα σημάδια αυτοκάθαρσης θα είναι εμφανή.
Απαντήσεις σε ανόητα ΓΑΖΩποστ δεν θα έχουν κανένα νόημα.


Οι αντιδημοκρατικοί - εμπορικοί
του www.myhoroscope.gr

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Πατέρας Αλεβιζοπουλος αφόρισε την Astrologia Nova ο Γαζής δεν ήταν πουθενά, δεν τον ξέρανε ούτε οι πέτρες. Και έγινε φασίστας. Κάντε ωριαίο χάρτη την στιγμή που διαγράφηκαν όλα. Και οι πληροφορίες είναι από τον ίδιο. Που δεν ξέρει ούτε αστρολογία.

Δεν εκτιμείς σωστά Γιάννη!
Ήδη χτες το βράδυ επικοινώνησα προσωπικά εγώ με όλα τα μέλη της επιτροπής για την απαράδεκτη δημοσίευση του Γιάννη Μπαρδόπουλου (άσχετη με τους σκοπούς της ένωσης, έμπλεη για άλλη μία φορά αρνητικότητας και συνομωσιολογίας και από τη στιγμή μάλιστα που του είχε γίνει ειδική σύσταση). Πήρα τηλέφωνο και σένα τον ίδιο και τη Μαίρη Γαλανού, η οποία απουσίαζε. Εσύ θεώρησες σωστό να παραμείνει η δημοσίευση του Μπαρδόπουλου. Η Εβίτα Ζαχαριάδου είχε κάποιους ενδοιασμούς, οπότε μέχρι να αποφασίσει οριστικά δεν υπήρχε πλειοψηφία (τα υπόλοιπα 3 μέλη συμφωνούσαν να αφαιρεθεί αυτή η καθαρά αναμοχλευτική και καθόλου αφορούσα τους σκοπούς της ένωσης μας δημοσίευση). Γι' αυτό και η δημοσίευση αυτή παρέμεινε μέχρι και τις 2:18 π.μ. σήμερα. Στις 2:17 π.μ. μπήκε η Εβίτα Ζαχαριάδου και ζήτησε να αφαιρεθούν ΟΛΕΣ οι δημοσιεύσεις εδώ, αφού δεν εξυπηρετούσαν τους σκοπούς της ένωσης μας. Οπότε εκείνη τη στιγμή υπήρχε πλειοψηφία της επταμελούς επιτροπής.
Αυτό εσύ το θεωρείς μονομελή απόφαση;


και το αστρολογικό ανέκδοτο, είναι όλα τα λεφτά.
Πλειοψηφία, εννοεί τον asc στην 25 Ιχθύων, Πλούτωνα ανάδρομο στο μεσουράνημα, αντίθεση σελήνης Ερμή. Στον σταθερο αξωνα κιόλας. Δίας τετράγωνο Σελήνη. Ποσειδώνας Χείρωνας Δίας στον 12ο. Ηλιος τετράγωνο με Κρόνο, και Κρόνος 135 με Αφροδίτη. Ποσειδώνας 90 με Ερμή και Σελήνη. Μαζί και ο Δίας με τον Χείρωνα. Πλούτωνας 144 με Ερμή. Πλούτωνας με τρίγωνο Άρη Αφροδίτη. Κρόνος 135 με Αφροδίτη και 72 με σελήνη.
Καλά, ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει να φυλαχτεί από τον εαυτό του. (;!)
Και θέλετε o άνθρωπος αυτός να πιστοποίηση αστρολόγους. Η πιστοποίηση μας μάρανε!

Ανώνυμος είπε...

Παταπιε
το ευχελαιο ξεχασες..

αλλα τοτε αυτος που ζητα την καθαρση, αυτος θα ειναι που θα
χαθει στο πυρ το εξωτερον..
αλλα για εαυτους παντα κρινουμε επιεικως..

ακομα δεν αρχισαν και τρωγονται
γιατ ο λυκος ειναι αναμεσα τους..
οταν λοιπον θα απομεiνουν μονο
οι προβιες απο τους αμνους,
τοτε θα κλεισει και η στανη...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Προς Δ.Μ Θα γινει και ειδικη σεχτα Αστρο-τσιπουραδων,με μεγα αρχιερεα τον Μητσαρα,τον αλλον εαυτο ΣΟΥ και τοτε να δεις γλεντια στην Νεαπολη.Γιατι τουλαχιστον εχουμε φιλους και τα πινουμε,ενιοτε μας πινει,αλλα ετσι ειναι ζωη....ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥς ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΒΑΚΧΟΥ,δεν ειναι και κακο αυτο νομιζω και ο Χριστουλης κρασακι εδωσε στον γαμο εν Κανα,αν θυμαμαι καλα...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Όταν ο Πατέρας Αλεβιζοπουλος αφόρισε την Astrologia Nova δηλαδη Γιαννη Ριζοπουλο,Δημητρη Κορωνακη και θαναση Ματσωτα γραφαμε ΙΣΤΟΡΙΑ,αλλοι προσπαθουσαν να βρουν το αυγο και την κοτα...

Ανώνυμος είπε...

ο Ανευγαζής (οπως Ανευλαβής) Εχει υιοθετησει σκεπτικό Στάζι αφου δεν την παλευει και πουθενα δεν βγάζει. Αλλα να θέσω ενα ρητορικο ερωτημα . Στην αιρετικη-σατανιστικη Astrologia Nova που σου την χρεωνει ρε κορωνακη δεν ηταν και ο Ριζόπουλος ή με απατα η μνημη μου το αλτσχαΐμερ μου μεσα;;

Επισης προτεινω δωρο Επαναφορτιζομενη Κουκουλιτσα και μπλουζα με τον Τσε Γκέγαζα

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητοι αντιδημοκρατικοί - εμπορικοί
του www.myhoroscope.gr προθεση ολων ειναι για κατι καλο στο χωρο της Αστρολογιας.Αν υπαρχουν και καποιοι που δεν θελουν κακο του κεφαλιου τους..

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Στην αιρετικη-σατανιστικη Astrologia Nova που σου την χρεωνει ρε κορωνακη δεν ηταν και ο Ριζόπουλος ή με απατα η μνημη μου το αλτσχαΐμερ μου μεσα;;
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Καλά, ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει να φυλαχτεί από τον εαυτό του. (;!)
Και θέλετε o άνθρωπος αυτός να πιστοποίηση αστρολόγους. Η πιστοποίηση μας μάρανε!
??????????????????????????????????εγραψες ανωνυμε με την παραθεση σου.
Η ωριαια αστρολογια ειναι η χειροτερη μορφη μαγειας,κατα Πατέρα Αλεβιζοπουλο,γιαυτο δεν ασχολειται με σατανικα ωροσκοπια!!!

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Ολοι οι σατανιστες σε ενα συλλογο...θαυμα...τι αλλο θα δουνε τα ματακια μας..

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Μελετωντας τα γραπτα του κυριου Θωμα Γαζη,που δεν τον ξερω προσωπικα,εβγαλα ενα συμπερασμα,με την βοηθεια των μαθηματικων της ομαδας,βασικος κλαδος που βοηθα την γλωσσολογια και την ψυχαναλυση.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγαλυτερο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ή ετσι τουλαχιστον πιστευει.Πως θα βεβαιωθει οτι η πιστη του ειναι δικαιολογημενη?Αν κοιταζοντας,θα λεγαμε, προς τα κατω και ερευνωντας διεξοδικα το συνολο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων ,θα εχει την αισθηση οτι εξουσιαζει ολα τα μελη της ομαδας.

Μερικες φορες ο κυριος Θωμας Γαζης θεωρει τον εαυτο του τον μεγιστο αστρολογο της ομαδας των Ελληνων Αστρολογων.Πως θα βεβαιωθει οτι ειναι πραγματι ετσι?Κανοντας το ακριβως αντιθετο,στρεφει το βλεμμα του προς τα πανω και διαπιστωνει οτι κανεις δεν τον εξουσιαζει.

Δυο συμπεριφορες,δυο σχεσεις με τον κοσμο.Ο κυριαρχος,ο ανυποτακτος.Να εξουσιαζεις τους παντες,να αρνεισαι να σε εξουσιαζουν.

Εδω υπεισερχεται το θεωρημα το μεγαλυτερο στοιχειο ειναι το μεγιστο στοιχειο.

Πραγματι,το μεγαλυτερο στοιχειο,οντας πιο μεγαλο απο ολα τα αλλα,ειναι τετοιο ωστε να μην υπαρχει κανενα πιο μεγαλο απο αυτο.Επομενως,ενας τροπος να εισαι μεγιστος,ειναι να εισαι ο μεγαλυτερος.
Το να δινεις διαταγες σε ολους δεν ειναι αραγε ενας τροπος να μη δεχεσαι διαταγες απο κανενα?Η Ιστορια ειναι γεματη απο ατομα που δεν βρηκαν αλλο τροπο να παραμεινουν ανυποτακτοι παρα υποτασσοντας τους αλλους.Η μονη οδος που προσφερουν οι κοινωνιες στους εξεγερμενους ειναι να γινουν τυραννοι.

Απο την ανωτερω θεωρηση καταλαβα γιατι η ιστοσελιδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ εχει γινει πλεον νεκροταφιο,γιατι απλα δεν εχει υποικοους….

Ανώνυμος είπε...

alhthieia giati esbisan ton mpardopoulo, gia na mhn akoysth. kai apodeixth oti o gazis einai ontos diprosopos...., kai o gazhs san diaxeirhsths ti rolo baraei

Ανώνυμος είπε...

ti lete re poy eiste kai astrologoi, astroloi einai aytoi: http://el.science.wikia.com/wiki/%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

an exete ta kotsia na to episkefthte kai oloi melh toy syllogoy sas

Κατερίνα Σαλωνίκη είπε...

Διάβασα από τις διακοπές μου και ότι έχω να πω εγώ και οι εμπλεκόμενοι, θα αναρτηθεί στο γνωστό μπλογκ simmoria.blogspot.com, σύντομα.
Ο Γαζής έμεινε πλέον χωρίς ρόμπα και η συνέχεια θα είναι απολαυστική.

Γιωτα είπε...

Ο Γαζης ειναι ενα ατομο ψυχικα διαταραγμενο. Μονο να διαβασει κανεις οσα εχει γραψει κατα καιρους και θα το καταλαβει.Επειτα, ειναι κομπλεξικος. Βλεπει τους αστροσυμμοριτες να πετυχαινουν και να προχωρανε μπροστα με ορεξη και μερακι,και αφιλοκερδως[ολα τα κανουν απο αγαπη προς την αστρολογια] , και τρελλαινεται, σεληνιαζεται,τι να πω. Κυριε Γαζη, εχω να σας προτεινω ενα καλο ψυχιατρο. Θα σας βοηθησει να αποδεχτειτε τα κοπλεξ που εχετε και να τα ξεπερασετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
an exete ta kotsia na to episkefthte kai oloi melh toy syllogoy sas

Βρε κακομοιρούλη, δεν σου έμαθε κανείς ότι σε όλα αυτά τα wikixxx ο καθένας δημιουργεί έναν λογαριασμό editor και μπορεί έτσι να γράφει ότι του καπνίσει, να κάνει τροποιποιήσεις κείμενα άλλων αλλοιώνοντας το νόημα και γενικά πρόκειται για μια φούσκα;

Αλλά καλός σατανιστής είσαι κι εσύ και ΖΟΥλεύεις..!!!...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Ο καθενας προβαλει τον εαυτο του οπως νομιζει,αλλα τα γεγονοτα, δυστυχως, δειχνουν οτι το υπερφιαλο ΕΓΩ εχει πιασει πατο...ΤΕΛΟΣ Η ΕΝΑΣΧΟΛΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,εχουμε να πιουμε και τσιπουρα με φιλους της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ...ΑΝΤΕ ΒΙΒΑ,η εικονικη πραγματικοτητα συνεχιζει το διασκεδαστικο της εργο,σε χαλαιπους καιρους....