20.5.08

Αστρολογική ανάλυση του νικητή του Γερμανικού Super Idol

Το Σάββατο 17/05/08, αναδείχτηκε νικητής του γερμανικού Super Idol ο πολωνικής καταγωγής Thomas Godoj, μετά από έναν μαραθώνιο διαγωνισμό αφήνοντας πίσω του εκατοντάδες συνδιαγωνιζομενους. Ο Thomas εκτός από τη ζεστή καταπληκτική φωνή που διαθέτει και η οποία βρήκε έκφραση μέσα από (thanks God) rock κομμάτια που ερμήνευσε, είναι και ένα άτομο πολύ συγκρατημένο και σεμνό, ξετρελαίνοντας ακόμα περισσότερο το κοινό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων με Αφροδίτη και Ερμή παρέα στο ζώδιο αυτό, άλλη μια ένδειξη ότι είναι έντονα καλλιτεχνικό άτομο με μεγάλες ευαισθησίες. Μάλιστα στη διάρκεια του διαγωνισμού γιόρτασε τα 30α του γεvνέθλια.
Ο κατά τα αλλά ντροπαλός Thomas με ήλιο και σελήνη στον τρίτο οίκο βρήκε μέσα από το τραγούδι τρόπο έκφρασης . Ο τόσο σεξουαλικός Άρης του στον 8 οίκο έδωσε μάχη μέχρι τελικής πτώσεως, λέγοντας και ο ίδιος ο Thomas χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει εναλλακτική πλέον για μένα, πρέπει να νικήσω“. Η επαναστατική και ανήσυχη σελήνη του στον Υδροχόο τον κάνει μεν αδέσμευτο αλλά η όψη της με Πλούτωνα και Ποσειδώνα του δίνει βάθος και ήθος. Ο ήλιος του τρίγωνο με τον Ουρανό του στον 12 oiko του δώρισε την ικανότητα να μαγνητίζει αλλά και τον έκανε επαναστατικό μέσα από μουσική (είχε ροκ γκρουπακι δικό του). Ο Πλούτωνας στον 10 έχει ανάγκη για φήμη και πλατιά κοινωνική διάκριση. Τη βραδιά της νίκης ο διελαυνων Δίας έκανε τρίγωνο με το Μεσουράνημα και ο γενέθλιος Κρόνος σύνοδο με τον διελαυνοντα Κρόνο (δούλεψε πολύ σκληρά και αμείφθηκε) καθώς και ο διελαυνων Ουρανός με τον γενέθλιο Δια (ξαφνική επιτυχία). Αν θα μπορέσει ο Thomas να σταθεί και στο μέλλον στα πόδια του, θα δείξει από το πόσο γερά είναι αυτά.

2 σχόλια:

medousa είπε...

Πολύ ωραίο άρθρο!!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

agaphth Ouranitsa, to exw xanapei alla tha htan poly kalh idea na vezeis thn hmerominia kai wra genishs kapou sta arthra sou.