20.5.08

Αστρολογία~ Πανσέληνος σήμερα...

Χάρτινο το φεγγαράκι Θα φέρει η θάλασσα πουλιά κι άστρα χρυσά τ’ αγέρι να σου χαϊδεύουν τα μαλλιά να σου φιλούν το χέρι. Χάρτινο το φεγγαράκι ψεύτικη η ακρογιαλιά αν με πίστευες λιγάκι θα ’ταν όλα αληθινά. Δίχως τη δική σου αγάπη γρήγορα περνάει ο καιρός δίχως τη δική σου αγάπη είν’ ο κόσμος πιο μικρός.(Νίκος Γκάτσος)

Πανσέληνος σήμερα στις 29 μοίρες και 27 πρώτα λεπτά του Σκορπιού. Η φύση του ζωδίου είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής και κρυψίνους και χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα. Όμως με έναν transit Ερμή στους επικοινωνιακούς Διδύμους είναι μια ευκαιρία να μοιραστούμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας με άλλους ανθρώπους.

Ανοίξτε την ψυχή, την καρδιά και το μυαλό σας και προσπαθήστε να δείτε τι πραγματικά σας ζητούν οι άλλοι. Θέματα που έχουν να κάνουν με την πίστη ως έννοια αφοσίωσης και όχι θρησκευτικής, αγάπης, μυστικών, υπέδαφους που θα μπερδεύονται με έναν περίεργο τρόπο με την οικογένεια έρχονται σε πρώτο λόγο. Επηρεάζει τα ζώδια που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού, όσους γεννήθηκαν την πρώτη μέρα των μεταβλητών ζωδίων και όλους όσους έχουν πλανήτες στις παραπάνω θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: