2.5.08

Οι δεσμοι της Σεληνης στην συναστρια-1

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

Ποια όψη θα επιδράσει στη συναστρία δύο ανθρώπων, εξαρτάται απ΄το που ο καθένας απ΄τους δύο τείνει: στο βόρειο ή στο νότιο δεσμό. Ο νότιος δεσμός είναι πάντα ισχυρότερος σε όψη μεταξύ δύο ωροσκοπίων, ενώ ο βόρειος είναι πάντα δυνητικός. Κατά τη δική μου εκτίμηση, πρέπει να ερμηνεύσετε ξεχωριστά τις όψεις. Εάν κάποιος δίνει περισσότερη προσοχή στη θέση του Νότιου δεσμού, αυτή η επίδραση θα γίνει πιο αισθητή μεταξύ τους. Το δυναμικό του Βόρειου δεσμού είναι πάντα ευεργετικό. Και οι δύο επιδράσεις γίνονται αισθητές σε διαφορετικές εποχές. Είναι διαφορετικές επιρροές και θάπρεπε να ερμηνευτούν έτσι. Παράδειγμα: Ο Ήλιος σε αντίθεση με το Νότιο δεσμό, που σημαίνει σε σύνοδο με το βόρειο δεσμό, αλλά δεν σημαίνει καθόλου ότι και οι δύο όψεις επηρεάζουν.

Ο ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

Όταν ο Νότιος δεσμός σ΄ένα χάρτη πέφτει σ΄ένα πλανήτη του συντρόφου, η δύναμη είναι στο άτομο του νότιου δεσμού.

ΗΛΙΟΣ (σ΄ένα χάρτη) ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΝΟΤΙΟ ΔΕΣΜΟ (στον άλλο)

Υπάρχει συχνά μια ανεξήγητη έλξη μεταξύ των ανθρώπων, που έχουν αυτή την όψη. Αυτοί που αποδέχονται την φιλοσοφική ιδέα της μετενσάρκωσης, εξηγούν αυτή την έλξη, σαν καρμική, που σημαίνει, ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν μια στενή σχέση σε παρελθούσα ζωή, με αμοιβαία προβλήματα, που ακόμη χρειάζονται λύση. Έτσι λοιπόν, έλκονται ξανά προκειμένου να δουλέψουν και να ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα. Υπάρχει συχνά η περίεργη αίσθηση, ότι ήδη γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, υπάρχει μια παράξενη οικειότητα ανάμεσά τους. Φαίνεται ότι το άτομο του Νότιου δεσμού, έχει ισχυρότατη έλξη για το άτομο του Ήλιου, απ΄ότι αντίστροφα. Το άτομο του νότιου δεσμού δείχνει να ρουφά την ζωντάνια και την αυτοπεποίθηση του ατόμου που έχει τον Ήλιο. Το πεπρωμένο του ατόμου του νότιου δεσμού συχνά ανακατεύεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες του ατόμου του Ήλιου. Πικρία αναπτύσσεται ανάμεσά τους με την πάροδο του χρόνου, με το άτομο του Νότιου δεσμού να υφαίνει έναν ιστό εξάρτησης γύρω απ΄το άτομο του Ήλιου.

ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ, ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΝΟΤΙΟ ΔΕΣΜΟ

Για το άτομο του Ήλιου, αυτός είναι ο τρόπος για ανάπτυξη μέσα στη σχέση. Χρειάζεται να καθιερώσουν ένα σχέδιο μαζί, ώστε να επιτευχθεί η ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια εξαίρετα δημιουργική συνεργασία μεταξύ τους.

ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΝΟΤΙΟ ΔΕΣΜΟ

Εδώ, υπάρχει ένας περιορισμός για το άτομο του ήλιου ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο. Υπάρχει απογοήτευση και εσωτερική πικρία από τη μεριά εκείνου που μονίμως περιορίζεται. Το άτομο του δεσμού ξεκινά ένα νέο κύκλο στη ζωή του ατόμου του ήλιου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφω εδώ γιατί δεν επιτρέπεις τα σχόλια στον απο κάτω ψαλμό "Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον" "δημοκρατικέ" Uranialab!
Τι έγινε και σε έπιασε τόση καούρα τελευταία με τους Χριστιανικούς ψαλμούς (εσύ που τις άγιες μέρες του Πάσχα έβαζες εδώ άρθρα με θέμα το χρήμα); Αποκαλύφτηκε η σατανική συμμορία στην οποία πρόσκεισαι και πας τώρα να "θολώσεις τα νερά" και να "ξεκαρφωθείς";

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

"Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον" το μονο που μπορω να πω,γιατι εχω και καποια παιδεια.Αντε να κανετε τον τσαμπουκα σας αλλου,οσοι σας ακουνε βεβαιως βεβαιως......Εχω και καποιο αλλο ιστολογιο γεματο απο υμνους και θεραπευτικες ενεργειες τους.Να τα δειτε,να σκεφτειτε και αν θελετε και βοηθεια στην βυζαντινη μουσικη,κανω και δωρεαν μαθηματα.Οσο για την απαγορευση οπως λετε σχολιασμων στο "Κύριε Ελέησον, Κύριε Ελέησον" μαλλον εντυπωσεις θελετε να κανετε και τιποτε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Την είδαμε την παιδεία σας κύριε (μπάφοι και στενές επαφές με σατανιστές και σατανίστριες)! Προσιδιάζετε στους φαρισαίους με τις καλύπτρες και τα εντυπωσιακά ιμάτια απ' έξω και τη βρόμα και δυσωδία από μέσα!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

.................................?

medousa είπε...

Αυτά που γράφεις ανώνυμε γιατί δεν μας τα λες επώνυμα? Το πολύ πολύ να λάβεις ένα ωραίο εξώδικο! Ουρανέ μην δίνεις σημασία διότι όπως κατάλαβες είναι ένας από τους 7 νάνους, ο Mars!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραια αρθρα και κατατοπιστικα αλλα μηπως θα μπορουσατε να γραψετε και τον Ηλιο με τον Νοτιο Δεσμο??
Ευχαριστω!!!
Νικη