2.5.08

Αστρολογικές ενδείξεις για εθισμό σε ναρκωτικές ουσίες~

Τα Ναρκωτικά είναι χημικές ουσίες που επιδρούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο και προκαλούν εθισμό. Οι ουσίες αυτές καταστρέφουν τα εγκεφαλικά κύτταρα. Αυτό πιθανόν να είναι κάτι που το γνωρίζετε. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι γεννιόμαστε με έναν συγκεκριμένο αριθμό εγκεφαλικών κυττάρων που δεν έχουν την ιδιότητα να αναγεννώνται ή να πολλαπλασιάζονται! Από την στιγμή που το άτομο θα κάνει χρήση ναρκωτικών αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον εγκέφαλο του και κατά συνέπεια για το υπόλοιπο σώμα του. Ας μην ξεχνάμε πως καρδιά και εγκέφαλος είναι τα δυο πιο σημαντικά όργανα του ανθρώπινου σώματος. Γιαυτό σε περίπτωση που βρεθείτε σε μια παρέα ή σ’ένα φιλικό πάρτι και σας προτείνουν να δοκιμάσετε απλά αρνηθείτε και στην συνέχεια αναζητήστε την πλησιέστερη έξοδο. Και αν θελήσετε να αισθανθείτε ευεξία απλά… ρίξτε το στον αθλητισμό.

Αστρολογικά τώρα αλλά σε γενικό επίπεδο γιατί όπως έχουμε πει ο κάθε αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός σαν ένα ανθρώπινο δακτυλικό αποτύπωμα και δεν έχουμε την ακριβής ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, ενδεικτικά όμως θα αναφέρουμε πως το άτομο είναι επιρρεπής σε απαγορευμένες ουσίες σε έναν αστρολογικό χάρτη όταν:
1.Ένας ισχυρός Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον ωροσκόπο δηλαδή στον πρώτο οίκο.
2. Ένας Ποσειδώνας στον 12ο οίκο και σε απόσταση 4 – 5 μοίρες από τον ωροσκόπο τότε λέμε πως ο πλανήτης αυτός βρίσκεται στην «σκοτεινή πλευρά» και έχει ακριβώς την ίδια βαριά επιρροή στον πρώτο οίκο ακριβώς όπως στον 12ο οίκο.
3. Μια χαοτική Σελήνη στους Ιχθύες εθίζεται εύκολα σε χημικές ουσίες ή σε οτιδήποτε θα την βοηθήσει να αποδράσει από την πραγματικότητα.
4.Δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη μια και οι όψεις αυτές συμβάλλουν στην συναισθηματική ανισορροπία.
5.Δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσουν σε νευροχημικές «εκρήξεις».
6. Δυσαρμονικές όψεις με Χείρων ή Χείρων Στο ζώδιο των Ιχθύων οδηγεί σε « διαφόρων ειδών εξαρτήσεις»…
7. Ένας Ποσειδώνας στον 8ο οίκο.
Το ξανατονίζω όλα αυτά ενδεικτικά και όχι αναλυτικά. Βλέπουμε πως ο Ποσειδώνας είναι ο κύριος υπεύθυνος αλλά όχι ο μόνος διότι συμβολίζει στην αρνητική του πλευρά την ονειροπόληση, τα ναρκωτικά, τον εθισμό, την εξαπάτηση, την σύγχυση κτλ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, ωραιότατο άρθρο! έχω στο ωροσκόπιο μου τέσσερις από τις επτά ενδείξεις που οδηγούν σε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον ακόμα περιορίζομαι στο καλο κρασί!

medousa είπε...

I love funny - bunny!!! Φαντάζομαι πως οι κακεντρεχείς θα γράψουνε πως σου την πέφτω γιαυτό γελάω από τώρα!LOL!!!