15.5.08

Αστρολογία~ Τζούλια Αλεξανδράτου: δεν είμαι ντίβα!





Μοντέλο ή τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός ή τραγουδίστρια? Σίγουρα η πολυτάλαντη Τζούλια Αλεξανδράτου καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα καλλιτεχνικών ικανοτήτων. Η Τζούλια είναι εδώ και κάθε φορά τολμά να μας απομυθοποιεί την «γέφυρα ομορφιάς» την οποία την πρωτοπάτησε με την πρώτη ανάσα της όταν γεννήθηκε. Μας βρωντοφωνάζει πως αυτή είναι και σε όποιον αρέσει γκρεμίζοντας την πλαστή εικόνα της που τα ίδια τα ΜΜΕ της έχουν «πλέξει». Φαίνεται πως η Αλεξανδράτου «πληρώνει» τον ανόητο μύθο που κρατά από την γέννηση του κόσμου και θέλει τις άσχημες σαν τις μοναδικές έξυπνες. Όμως αυτό που δεν ξέρετε είναι πως διαθέτει ομορφιά και ευφυΐα. Ένας γοητευτικά επικίνδυνος συνδυασμός!

Γεννημένη κάτω από μια αντιφατική όψη – 24 Νοεμβρίου του 1985 – συνόδου Ηλίου – Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη. Εξηγώ: ο Ήλιος στο πύρινο Τοξότη θέλει να ζει χωρίς πρέπει και γιατί, φιλοσοφώντας την ζωή, εξερευνώντας τα άλυτα μυστήρια της ανθρώπινης ύπαρξης, μιλώντας ακατάπαυστα. Οι Τοξότες γενικά είναι σπουδαίοι ομιλητές θυμηθείτε τον Winston Churchill και τον Mark Twain. Τώρα όταν ο Κρόνος έρχεται να καπελώσει τον Ήλιο της ζητά (και αυτό δεν είναι της είναι διόλου ευχάριστο) να κάνει προσεκτικά βήματα, επιζητώντας την ασφάλεια. Η όψη συνόδου του Ερμή της με τον Ουρανό επίσης στο ζώδιο του Τοξότη της χαρίζει μια σχετική ευφράδεια στο λόγο, και εξαιρετική ευφυϊα. Ο Ουρανός δε, στην θέση αυτή λατρεύει να καταπατά βασικές αρχές και να σοκάρει…

Διαπιστώνουμε λοιπόν πως η Τζούλια έχει μια πολυαστρία σε ζώδιο της φωτιάς και αυτό την κάνει ανυπόμονη ως εκρηκτική. Ας μην ξεχνάμε πως «η τριβή» δημιουργεί φωτιά αλλά καμιά φορά μπορεί να έχουμε και μια απρόσμενη έκρηξη. Όταν μας λέει αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω, δεν είμαι ένα καλό παιδί, λέει αλήθεια. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό της φωτιάς που «καίει» τα πάντα στο διάβα της με μια απλή σπίθα!Η Αφροδίτη της στο ζώδιο του Σκορπιού σε σύνοδο με το Juno της την κάνει πολύ περίπλοκη στα αισθηματικά της. Δεν μπορεί να ζει χωρίς πάθη και η ένταση την «ξαναγεννά». Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται: σε ένα τόσο δυναμικό ωροσκόπιο βλέπουμε έναν αναποφάσιστο Άρη ο οποίος δεν αντέχει τις εντάσεις. Αυτό όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αφροδίτη της που όπως είπαμε παραπάνω λατρεύει τις εντάσεις. Πιθανών λοιπόν ο αδύναμος Άρης της να είναι και ο μόνος υπέυθυνος που δεν έχει ακόμη προσανατολιστεί στον σωστό επαγγελματικό χώρο.

Η Παλλάδα της στο ζώδιο του Καρκίνου την θέλει σε ένα επαγγελματικό χώρο όπου θα μπορεί να εξυπηρετεί τους άλλους, οργανώνοντας και επιλύοντας προβλήματα. Το ίδιο μας λέει και το πεντάγωνο Ηλίου – Παλλάδος. Κάτι που θα έχει σχέση με ξενοδοχεία, εστιατόρια γενικά σε χώρους όπου θα πρωταγωνιστεί η φροντίδα και η θρέψη. Απαραίτητη προϋπόθεση, να είναι καλλιτεχνικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι άτομο πολυτάλαντο, ευφυές και ξεκινά ένας νέος κύκλος στην επαγγελματική της ζωή το πρώτο τρίμηνο του 2009, όπου έχει επιστροφή γενέθλιου Δια. Η σκληρή δουλειά και καταξίωση θα ξεκινήσει με τον transit Κρόνο όταν μπει στο ζώδιο του Τοξότη!

Click πάνω στην εικόνα για μεγιστοποίηση του αστρολογικού χάρτη~

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πεις, σε κάποιους ο Θεός τα δίνει διπλά, και μυαλό και εμφάνιση! Σε τι άδικο κόσμο ζούμε..

medousa είπε...

Fannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Καλησπέρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια καλησπερααα ολη δικη σου!!!!
Thanks God its Fridayyy!!!