18.5.08

Φίμωση της Δημοκρατίας σε συγκεκριμένο ιστότοπο.3

Και αφού λοιπόν της έσυρε όσα σέρνει η σκούπα, ότι δηλ. έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και αλλα χαριτωμένα, έγραψε η Matina:

Starsoul, το ότι κάνω θετική κριτική για το Aστροπολις δε σημαίνει ότι μειώνονται οι δικες σου αξιες και αστρολογικές γνώσεις. Δεν είναι όλα στη ζωή άσπρα-μαύρα!

Έσβησε λοιπόν το κείμενο και μου κλείδωσε τον κωδικό!!

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χέ,χέ........Εγραψες οτι εχει γνωσεις αλλα φαινεται δεν καταλαβε και το θεωρησε προσβολη στην θειικη του αποστολη......

Αντωνης Παπαδοπουλος,καποιος απο τα παλαια λημερια της Αστρολογιας.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα, θα έχεις "γλυκαθεί" και συ από αυτόν!! Μα τέτοια έλλειψη αντίληψης να τον διακατέχει. Να μην ξεχωρίζει ποιοι είναι εχθροί και ποιοι όχι!!

Ανώνυμος είπε...

Αντώνιε γνωρίζεις κι εσύ περί θεϊκών αποστολών?
Γιατί εγώ κάποια λίγα πράγματα ξέρω κι έχω φρίξει.
Φαίνεται πως πάει μακριά η βαλίτσα με αυτή την ιστορία.
Και κρύβει πολλά, που μάλλον είναι για γέλια κατά τη γνώμη μου ή μήπως όμως κάνω λάθος και είναι επικίνδυνα για τους αφελείς?

Νίκος Π.

Ανώνυμος είπε...

Χε χε χε... γελάσαμε πάλι με το παλιόπαιδο.
Έλα βρε Θωμάκο, καλόοοο καλόοοο, μην κάνεις έτσι.
Κι εσύ καλός είσαι για... αστροταίρης ή αστροζευγάρης ή μήπως αστρομανάβης της τρίτης χιλιετίας??????

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί εξανίσταστε! Δικό του είναι το site, άρα δικό του και το "μαχαίρι".

Άμα γουστάρει κάτι, το αφήνει. Άμα δεν το γουστάρει, το πετάει. Έτσι απλά. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και ορίζει τους κανόνες.

Εδώ ιδιοκτήτης είναι η Ουρανίτσα. Άμα γουστάρει η Ουρανίτσα, το κλείνει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Όποιος γουστάρει μπορεί να κάνει δικό του διαδικτυακό χώρο και να λέει ό,τι θέλει. Εδώ και οπουδήποτε αλλού –πλην του χώρου που ο καθένας έχει φτιάξει μόνος του– είμαστε φιλοξενούμενοι και πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες που βάζει το "αφεντικό".
Σε όποιον αρέσει. Έτσι το βλέπω εγώ. Αν έρθεις στο σπίτι μου, πρέπει να με σεβαστείς. Αν έρθω στο σπίτι σου, πρέπει να σε σεβαστώ. Αν δεν μου αρέσει το σπίτι σου ή τα χνώτα σου, σε γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια και χάρηκα για την γνωριμία.

Και εδώ με το που ξεκίνησαν τα μπινελίκια, η Ουρανίτσα έβαλε περιορισμούς (και καλά έκανε, για εμένα). Καλώς ή κακώς, περιορισμοί πρέπει να υπάρχουν. Ή θα υπάρχει απόλυτη ελευθερία ή αυτό που θα υπάρχει δεν θα λέγεται ελευθερία.

Αν τώρα για ευνόητους λόγους ο καθένας ιδιοκτήτης ενός χώρου στο net θέλει να βάζει και μια εσάνς δημοκρατίας για να λέει ότι είναι δημοκράτης, αλλά επί της ουσίας είτε αναγκαστικά, είτε ασυνείδητα, είτε συνειδητά λειτουργεί ως κύριος του χώρου που εμείς γράφουμε καμια κουβέντα, πιστεύω ότι απευθύνεται σε αφελείς.

Ας αφήσουμε τον Γαζή να πεταλώνει αράχνες στο site του, δεν είναι και αντρίκιο τόσοι μαντραχαλάδες να την πέφτουν σε έναν (άντε δύο)

ο εμφανώς ανισόρροπος
Δ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, θέτοντας το έτσι, δίκιο έχεις. Δικό του είναι το τσιφλίκι, πετάει έξω οποιον θέλει, όπως ας πούμε και συ (φαντάζομαι ποιος είσαι) από το δικό σου forum. Αλλα μετά από ένα διάστημα το forum του αλλου γίνεται δυστυχώς και δικό σου. Ήξερα ότι η κριτική αυτή θα τον εξαγρίωνε, αλλα δεν μπορώ να λέω στον καθένα ότι θέλει να ακούσει.

Ανώνυμος είπε...

Αν ξεκινούσαμε κάτι ΜΑΖΙ, εγώ, εσύ κι άλλοι 10 νοματαίοι, και ορίζαμε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ τα όρια και τους κανόνες, και είχαμε ΚΟΙΝΟ στόχο, και αποφασίζαμε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ για την όποια πορεία ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ συν ΌΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ μετά από εμάς, ναι, θα μπορούσε ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει, από εγκόμια έως λιβέλους (αν και η πράξη και η ιστορία δείχνουν ότι τα εκφυλιστικά φαινόμενα καραδοκούν).
Στην περίπτωσή μας, ο Γαζής έφτιαξε ένα site για να προωθήσει τα συμφέροντά του, και είναι εμφανές αυτό. Είναι προσωποπαγές. Ισχύει ότι "όποιος γράφει στο site μου είναι ελεύθερος να γράψει αυτά που θέλω εγώ και με τον τρόπο που θέλω εγώ", απλά. Αυτό απέχει πολύ από το μοντέλο της αυτοδιευθυνόμενης ομάδας που λειτουργεί σε καθεστώς άμεσης δημοκρατικής διαδικασίας.

Το αν από ένα σημείο το φόρουμ του άλλου γίνεται και "δικό σου", αυτό είναι πρόβλημα δικό σου, γιατί μεγάλα παιδιά είμαστε, πρέπει να ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Αν μας βαράει κανας Ποσειδώνας και απολαμβάνουμε το ροζ συννεφάκι είναι ζήτημα που εμείς πρέπει να δούμε και όχι ο οποιοσδήποτε ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ κάποιου site/forum. Απλώς ο Γαζής πουλάει ένα είδος παραμυθιού που δεν μπορεί να το στηρίξει. Θέλει αρχίδια για να μπορέσεις να περιορίσεις το "εγώ" σου και να κάνεις πράξη τις άμεσες και ισότιμες συμμετοχικές διαδικασίες. Αν θες όμως εμπορική προώθηση που να σου δίνει την εικόνα του "ελεύθερου και μη εμπορικού" site, πρέπει να έχεις και μυαλό ανάλογο. Κλασικό παράδειγμα το astro.com που το παίζει και καλά μη εμπορικό γιατί δεν έχει διαφημίσεις, αλλά πουλάει από αναλύσεις και στοιχεία τη μάνα του και τον πατέρα του, προωθώντας συγκεκριμένους αστρολόγους και τις εργασίες τους. Και άμα λάχει, διαγράφει και ποστ και συνδέσμους που θεωρεί ότι δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία του και τα συμφέροντά του και είναι μέσα όλοι παναγίες και δεν διαμαρτύρεται κανένας, έτσι απλά. Και είναι πολλοί που συμμετέχουν στο forum του και το θεωρούν "δικό τους" ενώ ΔΕΝ είναι. Και ας πιστεύουν ότι η συμμετοχή τους είναι κάτι σημαντικό. Που είναι δηλαδή, αλλά μόνο για αυτούς, για το άτομό τους εννοώ.

Και για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις. Εγώ προσωπικά έχω ένα blog που ξέχασα πώς μπαίνω μέσα. Έγραψα μόνο ότι δεν μου αρέσει να έχω ένα ημερολόγιο στο οποίο έχουν πρόσβαση και άλλοι και ότι θεωρώ αυτού του είδους την έκφραση περιττή και δεν ξαναπάτησα εδώ και πάνω από έναν χρόνο.
Έχω ένα "επαγγελματικό" site, που το ανανεώνω μια φορά το τρίμηνο και αν, ούτε εγώ δεν μπαίνω μέσα, το έχω μόνο για πρακτικούς λόγους.
Συνεργάζομαι όμως με το Myhoroscope.gr γιατί με συμφέρει.

Άσχετο: έχω και ένα ...κουνέλι :) (αλήθεια λέω, και το έχει βαφτίσει η κόρη μου ...banny, και έχει και πλάκα! )

"ο εμφανώς ανισόρροπος"
Δ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ενα χειροκρότημα στον εμφανώς ανισόρροπο τύπο θέλω να ρίξω.
Δεν αντέχω από το γέλιο, αυτά τα emoticons που λείπουν, πολύ μου κοστίζουν.

Αλήθεια βρε Fanny Banny, ήσουν η Ματίνα???

Ανώνυμος είπε...

Το Θέατρο Σκιών Αμαρουσίου, πάλι ανέβασε αποτυχημένη παράσταση.
Μα δεν βαρέθηκε ακόμα να σεναριογραφεί ασκόπως?
Αφού όλα σε ένα καταλήγουν.
Στην ανισορροπία που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑ!!! Ξέχασα από βιασύνη να βάλω όνομα στην από πάνω παράθεση.

H Astrocat είμαι καραγκιόζη!

Ανώνυμος είπε...

Και να σκεφτεί κανεις τα έκανες όλα αυτά όλα αυτά επειδή μου άρεσε το περιοδικό! Τα άτομα που γραφουν στο forum σου δεν είναι ιδιοκτησία σου, μπορούν να γραφουν και αλλου, συμβόλαια δεν είχαμε. Ποσο κομπλεξικός είσαι και δεν δέχεσαι την επιτυχία των άλλων? Και όσον αφορά το γλείψιμο, μάθε ανίδεε ότι ήδη γράφω μικρά άρθρα σε γερμανικό αστρολογικό περιοδικό- αυτό θα το αντέξεις?
Και πρόσεξε πως εκφράζεσαι για το άτομο μου,εγώ δεν σε έβρισα, σε αντίθεση τελικά με σένα υπάρχουν άνθρωποι με ήθος!! πω-πω χτύπημα για σένα?? Όσο για τα πούπουλα είναι φυτρωμένα πάνω σου μαζί με την πίσσα. Και όσο για το αν είμαι βρώμικη και ανήθικη, άσε να το κρίνουν άτομα που τα ίδια έχουν ήθος!Και επιτέλους σταματα να κακοποιείς την ελληνική γλώσσα, 5 ορθογραφικά λάθη μέτρησα πάλι!
Μα γιατί για ηθική μιλούν πάντα οι ανήθικοι?

Ανώνυμος είπε...

Ποσο φοβάται την κριτική των μελών του forum, ώστε μου έσβησε πάλι δημοσίευση μου! Διέγραψε και τον Gangster επειδή το avatar του ήταν ύποπτο και ρώταγε για μένα! Στο τέλος θα διαγραφει και μονος του γιατί δεν θα έχει άλλον να διαγράψει.

Ανώνυμος είπε...

Δ. Μ. ναι, μάλλον θα φταίει ο Ποσειδώνας μου στον Ωροσκόπο που μου έστειλε ένα ροζ συννεφάκι και δεν είδα καθαρά. Όσο για το κουνελάκι της κορούλας σου, να το προσέχει, είναι απίστευτα ζωάκια..

Ανώνυμος είπε...

Δέχομαι πολλά προσωπικά μηνύματα τώρα τελευταία από πολλούς ανθρώπους που θέλουν να γίνουν μέλη της κλίκας - συμμορίας. Ανάμεσα στις προσπάθειές τους προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους αυτή,είναι να αναγκαστούν να εγγραφούν στο astrο-φλόρουμ ώστε να διαγραφούν σύντομα και έτσι να πετύχουν την άμεση ένταξη τους στη συμμορία.
Με αυτό τον τρόπο θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμοια που η διαπλεκόμενη ζωή της σπείρας, παρέχει.
Πληροφορίες-εγγραφές:http://simmoria.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Σαν τι προνόμια δηλαδή?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό για το Γερμανικό που γράφεις, γιατί το ανέφερες Fanny-Banny?
Θα θέλει οξυγόνα πάλι ο Θωμάς.
Άσε που θα λυσσάξει να τους παίρνει τηλέφωνο για να σε απολύσουν και να προσλάβουν αυτόν.
Θα τους στείλει και κανένα φάκελλο με στοιχεία ότι πρόσκεισαι φίλα σε σατανική συμμορία και σε παρακολουθεί η αστυνομία, η Interpol και η ομάδα Ε.

Υ.Γ.: Φίλα, σωστά διαβάσατε, γιατί έτσι το γράφει ο κακοποιητής της Ελληνικής γλώσσας και της αισθητικής μας.

Ανώνυμος είπε...

Simmoria.blogspot.com!!!!!!!!!

Θεικό!!! Θεικό!!!! Θεικό!!!!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Να αγιάσουν τα χεράκια της εμπνεύστριας!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

E, δεν παίζεστε!! Έχω διπλωθεί από τα γέλια..Τέτοιες ατάκες, ούτε στον μπακαλόγατο με τον Χατζηχρήστο..

Ανώνυμος είπε...

Είναι λίγες μέρες που παρακολουθώ το θέατρο του Παραλόγου και εκτός από τα τρελά γέλια με έχει εμπνεύσει απίστευτα!
Εγώ δεν είχα την ατυχία σας να τον γνωρίσω προσωπικά και ούτε να με πιάσει στο στόμα του γιατί ακόμα με λέει Κορωνάκη!!!(Που να ξερες λαχανέμπορα οτι άλλο άτομο σε καρφώνει ανελέητα και μάλιστα είναι και γυναίκα!!!)..
Όπως και να έχει χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας (ωχ sorry συμμορία ήθελα να γράψω) και σας ευχαριστώ πολύ γιατί χθες βράδυ πέρασα πραγματικά όμορφα..