30.5.08

Κοκκινη καρτα στην ATHENS VOICE.


Info-diet Της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

ATHENS VOICE 29.05.2008

(+)

AΠIKIOY AΠANTA
Aπό το μενού εκκλησιαστικών σκανδάλων:
Kαπουτσίνος γυμνός στην “Espresso”.
Aπό το μενού διαπλεκομένων συμφερόντων:
Γυαλιστερές μίζες και ριζότο σε φύλλα χρυσού.
Aπό το μενού του James Bond:
Die(t) on another day.
Nτοπαρισμένο μενού:
Pιγκατόνι με 4 δηλη-τυριά. (Mετά από 20 χρόνια συγγραφικής περιπέτειας, κλείνει οριστικά ο κύκλος ενασχόλησης του Γιάννη Eυσταθιάδη [Aπίκιος] με τα εδώδιμα γαστριμαργικά και το γιορτάζει με ένα εξαιρετικό βιβλίο: «Aπίκιος Άπαντα», εκδ. Mελάνι, ­ 20)

«ΓYNAIKA», TO ΠEPIOΔIKO
Συγκινητικό το πρώτο τεύχος του ιστορικού
περιοδικού, που επανακυκλοφορεί αυτόν το μήνα στα περίπτερα από την ομάδα της «Kαθημερινής».
Στο δημοσιογραφικό team πολλοί και καλοί
και αγαπημένοι μου συνάδελφοι.
Γεια σου Λιάνα, Όλγα, Mία, Bίκυ...

AKOYΣTHKE

«Kάνεις λάθος, Όλγα μου, γενναία είμαι εγώ
που έμεινα!»
(Φίλες στο “Jackson Hall” προσπαθούν να λύσουν
την εξίσωση: γάμος - διαζύγιο)


( - )

ANTΩNHΣ KANAKHΣ
Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που δεν έχεις
άλλα κέρματα στην τσέπη.

EUROVISION
Tο βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου.

ΦΛITZANI EN TPIKYMIA
«H Σελήνη, που κυβερνά τη γεύση, τριγωνίζει
τον Πλούτωνα και κάνει όψη 60 μοιρών
με τον Oυρανό. H Σελήνη κυβερνά και τα πλήθη,
έτσι ο καφές αυτός γίνεται η καθημερινή πράξη
σε όλο τον πλανήτη».
(Απόπειρα ερμηνείας του στιγμιαίου καφέ (!) αστρολογικά.
Aπό νέο περιοδικό αστρολογίας.)


Το φλιτζανι εν τρικυμια είναι η Ουρανιτσα,αποσπασμα από το FREE-PRESS Αστρολογικο Περιοδικο ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ.Η συνακτρια δεν ξερει αστρολογια και μπορει να λεει ότι θελει,δικαιωμα της.Δεν ξερει όμως,δυστυχως,δημοσιογραφικη δεοντολογια,γιατι δεν γραφει τον τιτλο του περιοδικου,όπως κανει για τα βιβλια .Γνωστη η τακτικη αυτή της λασπης,αλλα ας μη ξεχναει,ότι και με λασπη χτιζονται ωραια σπιτια και στερεα μαλιστα.Αν θελει και άλλη τροφη για την στηλη της ας πατησει εδώ.Παντως το 1992,όταν η συντακτρια φοιτουσε στο Δημοτικο,η Ουρανιτσα ειχε στηλη Πολιτικης Αστρολογιας στο περιοδικο ΦΛΑΣ,δημιουργημα του Σωκρατη Κοκκαλη,γεια σου ΠΡΟΕΔΡΕ.Το 1996 εκανα ανατρεπτικο γυναικειο ωροσκοπιο στο γυναικειο περιοδικο SYMBOL,της εφημεριδας ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ με εκδοτη τον κ.Ανδρουλιδακη,γεια σου Μιχαλη συντεχνε και συντοπιτη απο το Ρεθυμνο.Τι θελω να πω με τα ανωτερω.Δεν ειμαι ραπανακι που φυτρωσε απο το πουθενα.Αλλωστε στο χωρο των περιοδικων ειμαι απο το 1975,σαν εκδοτης δυο περιοδικων για την Ραδιοφωνια και με εκπομπη στο Ελληνικο Τμημα του BBC.

Και κατι τελευταιο.Στο τευχος του ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ που κυκλοφορει 2-6-2008 θα εχουμε και αφιερωμα στην αστρολογια των διασημων αυτοκινητων.Κυρια ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ εχεις υλικο για τον μηνα Ιουνιο να γραφεις.Για τον Ιουλιο σου εχω το καλυτερο.Μεχρι τοτε να περνατε καλα και ας μη ξερετε αστρολογια.Κανενας δεν είναι τελειος.....................

ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ Η ΟΦΙΟΥΧΟΣ –DEVIL MAY CARE .

ΥΓ Ευχαριστω τον Αποθηκαριο της ψυχης που μου εστειλε το ανωτερω αποσπασμα από την ATHENS VOICE .Αυριο το βραδυ πινουμε τσιπουρακια στο καινουργιο σου σπιτι με θεα την Υδρα.

16 σχόλια:

medousa είπε...

Ντροπή να μην αναφέρουνε τις πηγές τους!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα έλεγα οι κριτικές να γίνονταν με πιο βαθυστόχαστο τρόπο, δηλαδή όχι αβασάνιστα και απλά για να κριτικάρουμε κάτι.
Η Athens voice είναι ένα καλό free press έντυπο (αν και προσωπικά προτιμώ το lifo) αλλά το περιοδικό ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι μία προσπάθεια που γίνεται με πολύ μεράκι και αγάπη, προσπαθώντας ολόψυχα να δοθεί μία διαφορετική νότα, τουλάχιστον εκ βαθέων σαν πρόθεση.
Οσο για τον ouranitsa καταθέτει όσα γράφει, συνδυάζοντας την εμπειρία, τη γνώση και την ψυχή του.
Δικαίωμα στην κριτική έχουμε όλοι, απλά λέω να γίνεται συντονίζοντας την καρδιά μας με αυτή καί όχι μόνο την ξύλινη προσέγγιση στα όσα διαβάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα γίνω λίγο κακιά..
Αν ο δημοσιογράφος δεν είναι δημοσιογράφος απλά βρέθηκε εκεί γιατί δεν έχει κάτι άλλο να κάνει έχει την συμπεριφορά της κοπέλας... Που επειδή την πήραν σαν υπάλληλο γραφείου με 627,23€ μισθό πιάνει το πληκτρολόγιο και αναφέρεται σε άτομα, που ούτε ξέρει αλλά και που ποτέ δεν θα έχει την τύχη να γνωρίσει! Και φυσικά σε περιοδικά που δεν αναφέρει το όνομα τους αλλά κάθε πρώτη του μήνα τα περιμένει πως και πως στο metro για να τα ξεκοκαλίσει!!!

medousa είπε...

Τι ακριβώς έγραψε?

Ανώνυμος είπε...

Πω πω καλε δεν πηρατε χαμπαρι. Χαλατε την πιατσα. Τουλαχιστον εδω δεν αναφερεται ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.

Ο ουρανιτσας δεν ξερει αστρολογια, ο Χριστος δεν ηξερε να κανει θαυματα και ο Γκεμπελς χρωσταγε στο πανεπιστημιο της Χαΐδελμβεργης το μαθημα της προπαγανδας. Τι γραφουν τα παιδια για 700€......


Απλα για να σοβαρευθουμε μαλλον εκανε κοιλια το παραρτημα της εν λογω εφημεριδας και δεν πουλανε καλα οι ζωδιακες κουπες......

Α, εχω δυο αστρολογικα ανεκδοτα αλλα εαν εχετε προβλημα ακρατειας μην το διαβασετε ....

Α)* ο ωροσκοπος εχει μηδενικη σημασια στο ωροσκοπιο.Το παν ειναι το ηλιακο ζωδιο Ταδε εφη αστρολογος -επιστημων μαθηματικος.

Β_) υπηρχε ανθρωπος που εφτιαξε με τα χερακια του ποιοτικο 090. Πως λεμε αυτοκτονησε πισωπλατα με μαχαιρι.....

Ραδαμανθυς

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε Ραδαμανθυς.Ο ωροσκοπος εχει σημασια αμα τον ξερεις.Ο εν λογω κυριος δεν ξερει ακριβως ποτε γεννηθηκε,γιατι η μαμα του δεν θυματε.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο 1 :Δεν θυμάται ή προσπάθησε να ξεχάσει πότε τον γέννησε???

Σχόλιο 2: Ποιοτικό 090... αστρολογίας ε???
χαχαχαχαχαχα! τι να λέμε...
σε γνωστό αστρολογικό περιοδικό υπάρχει διαφήμιση από εταιρία που ζητάει φοιτητές για γραμμή αστρολογίας!!

medousa είπε...

Ουρανέ, αυτό δεν πρέπει να σε στεναχωρεί καθόλου. Και αυτό γιατί εσύ είσαι αυτός που είσαι και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την διαδρομή σου. Παρόλου που πολλοί θα το θέλανε!
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως την Αστρολογία ποτέ δεν την έκανες επάγγελμα και η προσφορά σου είναι ανιδιοτελής. Πιστεύω πως εν η λόγω κυρία θα διορθώσει το λάθος της στην πορεία!Καλημερούδια.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι δίνετε μεγαλύτερη έκταση από ό,τι πρέπει σε κάτι που δεν έχει σημασία. Εγραψε κάτι για την αστρολογία κάποιος που δεν έχει σχέση με αυτήν και δεν ξέρει. Ε, και; Πρώτη είναι ή τελευταία. Αλίμονο αν ο καθένας "τσιμπούσε" με τέτοιες αφορμές. Και η Ουρανίτσα δεν έχει ανάγκη ούτε από εμένα ούτε από κανέναν, ούτε χρειάζεται να αποδείξει κάτι.
Δ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δ.Μ, θα διαφωνήσω μαζί σου... Ακριβώς για τον λόγο που ο ίδιος αναφέρεις... Γιατί δεν έχει καμία σχέση με αστρολογία και ούτε ξέρει!!!! Τότε λοιπόν ας σχολιάζει το cosmopolitan και το hello και ας αφήσει τα εξειδικευμένα σε αυτούς που ξέρουν κάτι παραπάνω!!!
Και το οτι γράφει (όπως γράφει)στην voice δεν την κάνει κάτι μεγαλύτερο από την κυρά Μαρία που πάει στο κομμωτήριο και σχολιάζει την γυναίκα του απέναντι, αλλά ρε γμτ δεν θυμάται το όνομα της!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα στην παρέα σας...

Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη (Δ.Μ.) για το θέμα της σημασίας. Ειδικά τώρα που ανοιχτήκατε στον έντυπο χώρο, θα πρέπει να περιμένετε αναφορές. Δεν παίζει το κρίνει όποιος ξέρει. Βγάζει κανείς κάποιο έντυπο, κάνει εκπομπή θα εκτεθεί. Let's get over it.

YΓ: Δε βλέπετε Λαζόπουλο; Αν σας σατιρίσει θα πείτε ότι δεν ξέρει;

Β.Παπαδολιάς

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Προς Β.Παπαδολιά

Δυστυχως στα ΜΜΕ ειμαι εδω και 30 χρονια και ξερω το παιγχιδι καλα.Αλλους θελουν να θαψουν και κτυπανε εμενα,δικαιωμα τους αλλα και εγω πρεπει να απαντησω οτι ξερω τι παιζετε,ετσι γαι να μην νομιζουν μερικοι μερικοι οτι ειμαστε ραπανακια με IQ ραδικιου.Οσο τον κ.Λαζοπουλο εχει παρει κατι απο το ιστολογιο μου και τα εχει δειξει στην εκπομπη του και μπραβο του γιατι γελασε ολη η Ελλαδα και νοιωθω περξφανος γιαυτο.Δεν θα αναφερω τι πηρε το κρατω μονο για τον εαυτο μου.Αλλωστε ο αυτοσαρκασμος ειναι το πρωτο σκαλοπατι της αυτογνωσιας.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η στάση σας όπως περιγράφεται σε αυτό το τελευταίο ποστ είναι η σωστή...
Το έντυπο σας θα έχει έτσι κι αλλιώς την επιτυχία που του αρμόζει όπως φαίνεται από τα πράγματα.
Οπότε τέτοιες αναφορές δε θα σας ενοχλήσουν σημαντικά. Η απάλειψη της αναφοράς του εντύπου σας ονομαστικά έγινε για ευνόητους λόγους. Είστε πλέον ανταγωνιστικό free press έντυπο και κάθε αναφορά του ονόματος σας, ακόμη και για κριτική, είναι έμμεση διαφήμιση...

Καλή επιτυχία και στην έκδοση αυτού του μήνα...

Β.Παπαδολιάς

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Είστε πλέον ανταγωνιστικό free press έντυπο και κάθε αναφορά του ονόματος σας, ακόμη και για κριτική, είναι έμμεση διαφήμιση...

Β.Παπαδολιάς

Η σωστη απαντηση ειναι αυτη και την ξερω.Κερδισατε ενα ανατυπο του βιβλιου μου ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ που θα το λαβετε απο τον Δ.Μ οταν τον συναντησω και του το δωσω,να ειστε καλα.

Ανώνυμος είπε...

Δώσε κι εμένα, μπάρμπα!!!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Δώσε κι εμένα, μπάρμπα!!!

θα το στειλω στην διευθυνση God@paradisos.info σωστα?