23.4.08

Νέα συνεργασία logistics στο χώρο της Υγείας

Νέα συνεργασία logistics στο χώρο της Υγείας: PAUL HARTMANN Hellas A.E. & UNILOG A.E.



Ο γερμανικός όμιλος επιχειρήσεων HARTMANN Group καταγράφει σχεδόν 200 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της Υγείας παγκοσμίως. Η θυγατρική εταιρία PAUL HARTMANN Hellas A.E. ιδρύθηκε το 2002 με έδρα στη Γλυφάδα. Διαθέτει πλούσια γκάμα αναλώσιμων ιατρικών προϊόντων και προϊόντων ατομικής υγιεινής στον χώρο της Υγείας στην ελληνική αγορά. Στα έξι χρόνια από την ίδρυσή της, υπό την καθοδήγηση του Δρ. Πάνου Κορωνάκη, Διευθύνοντα Συμβούλου και Προέδρου Δ.Σ., έχει παρουσιάσει πολύ δυναμική επιχειρησιακή ανάπτυξη, με μια μέση αύξηση 30% ετησίως. Απευθύνεται κυρίως σε Δημόσια Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, Φαρμακαποθήκες, Συνεταιρισμούς, Φαρμακεία, Ιατρικά καταστήματα, εταιρίες κατ΄ οίκον νοσηλείας και οίκους ευγηρίας, εξυπηρετώντας με απευθείας δίκτυο πωλήσεων, αλλά και μέσω εμπορικών εταιριών, πελάτες στο χώρο της υγείας πανελλαδικά.
Η εταιρία UNILOG Α.Ε., αναλαμβάνει από 1ης Μαΐου 2008 όλες τις υπηρεσίες Logistics για λογαριασμό της εταιρίας HARTMANN.
Η UNILOG Α.Ε. υπό την καθοδήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου και Προέδρου Δ.Σ. κ. Στέλιου Λιναρδάκη, δραστηριοποιείται στον χώρο των 3rd Party Logistics από το 2000 με εξειδίκευση στον τομέα της Υγείας. Η επένδυση που έγινε τόσο σε εγκαταστάσεις, όσο και σε εξοπλισμό, ήταν η κορυφαία του χώρου τα τελευταία χρόνια.
Η συνεργασία των δυο εταιριών αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της HARTMANN, καθώς και στην κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

A, ωραιότατα, o τομέας μου! ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ αν κάποτε θέλω να φύγω από Γερμανία και να πιάσω πάλι δουλειά στην Αθηνα,και μάλιστα στην παλιά μου γειτονιά, την Γλυφάδα! !!