15.3.08

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟ-ΧΑΡΤΟ-ΓΡΑΦΙΑ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΥ

ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ASC/ANTI-VERTEX : Εχετε το δυναμικό να μαθαίνετε σ'αυτή την περιοχή. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να παρακολουθείτε ένα δύσκολο σχολείο. Αυτός ο τόπος απαιτεί την προσαρμογή σε δύσκολες καταστάσεις και μπορεί να σας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και δοσμένους. Η επιρροή αυτή του Κρόνου θα σας φανεί σαν το αντίθετο μίας ζεστής και φιλικής γωνιάς αλλά είναι εδώ το μέρος που θα αντιληφθείτε με ρεαλισμό την πρακτική πλευρά της ζωής. Λειτουργεί σαν χώρος όπου πληρώνετε το καθήκον σας και μετά ξεκινάτε να εφαρμόσετε ότι μάθατε. Μην περιορίζετε τις προσπάθειές σας γιατί ο χρόνος είναι με το μέρος σας μακροπρόθεσμα. Ο μόνος τρόπος για να χειριστείτε ότι σας φαίνεται αρνητικό και επιβραδυντικό είναι υπομονετικά να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ MC: Εδώ αισθάνεσθε πίεση από το κατεστημένο που εκφράζεται με την πίεση που σας προκαλούν οι ευθύνες σας. Εδώ φαίνεστε περισσότερο ανθεκτικός. Αυτοί οι παράγοντες εδραιώνουν μία διαδικασία ωρίμανσης. Πρέπει όμως να κινείστε μέσα από στενά και συμβατικά πλαίσια, αν και είναι πιθανό να αποκτήσετε φήμη ή κάποια θέση.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ DESC/VERTEX : Εδώ υπάρχει η εξής ειρωνεία: Αν και εξαρτάστε από τους άλλους αυτοί σας περιορίζουν. Αναπτύσονται σχέσεις εξάρτησης και οι σχέσεις με τους άλλους πρέπει να διέπονται από πολύ διπλωματία για την αποφυγή συγκρούσεων. Δεν ευνοούνται σχέσεις με βαρετούς ή ξεροκέφαλους ανθρώπους. Πρέπει να υπάρχει δεκτικότητα από το μέρος σας όταν δεν έχετε τον έλεγχο της κατάστασης. Μαθαίνετε την απλότητα και την σεμνότητα σαν στρατηγικές για επιφυλακτικές σχέσεις.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ IC : Αυτό είναι ένα πολύ σταθερό αλλά και μοναχικό μέρος. Η τραχύτητα κυριαρχεί στην οικογενειακή σας ζωή τροφοδοτόντας μια ποικιλία φόβων. Ο φόβος σας παρακινεί αλλά δεν είναι κάτι με το οποίο θέλετε να έχετε συνεχώς σχέση. Αισθάνεσθε ότι αναλαμβάνετε υποχρεώσεις και καθήκοντα σχετικά με οικογενειακά θέματα και αυτό μπορεί σε ένα βαθμό να σας σκλαβώσει σε αυτά που αγαπάτε. Εάν ζείτε σε περιβάλλον με περιορισμούς μπορεί να αποκτήσετε μία κακή συμπεριφορά που ρέπει εύκολα στο πεσιμισμό και στην συναισθηματική μελαγχολία. Η σκληρή δουλειά και ο μεθοδικός σχεδιασμός θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε ή να ισχυροποιηθήτε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Polu endiaferon keimeno. Yparxei sysxetismos Kronoy me Vertex?
Ondine