15.3.08

Ιατρική Αστρολογία~

Εκτός από την σημασία που έχουν τα 12 ζώδια πρέπει να καταλάβουμε πως οι πλανήτες αλλά και όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους, συνδέονται με την Ιατρική Αστρολογία. Άλλωστε οι πλανήτες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την λειτουργία του σώματος αλλά και την συμπεριφορά μιας ασθένειας. Πάρτε μια μικρή ιδέα. Προσοχή, αυτά που θα διαβάσετε είναι ενδεικτικά και δεν αναλύονται οι όψεις.Σας παρακαλώ να μην τρομάξετε και να σκεφτείτε για παράδειγμα, πως έχοντας μια δυσαρμονική όψη Δια – Ηλίου, αυτό απαραίτητα θα σήμαινε ευαισθησία σε λοιμώξεις ή πρόβληματα με το συκώτι. Ένας αστρολογικός χάρτης μοιάζει με ένα μεγάλο παζλ. Πρέπει να ενώσεις όλα τα κομμάτια ένα προς ένα σωστά για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για τα αντίθετο ξέρουν τόσο Αστρολογία όση εγώ. Δηλαδή μηδέν εις το πηλίκον!

Δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο μπορούν να οδηγήσουν σε πυρετό, λοίμωξη, φλεγμονές, προβλήματα με τον καρδιακό μυ κτλ.

Δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη δίνουν, κατακράτηση νερού, συναισθηματικές διαταραχές, αλλεργικές αντιδράσεις, οξείες παθήσεις, ορμονικά προβλήματα και νευρολογικά προβλήματα κτλ.

Δυσαρμονικές όψεις με την Αφροδίτη προβλήματα στην φλεβική κυκλοφορία, ανισορροπία στο σάκχαρο αίματος κτλ.

Δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη δίνουν φλεγμονές, λοιμώξεις, πυρετό, τραύματα, εγκαύματα, χειρουργικές επεμβάσεις κτλ.

Δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό δίνουν σπασμούς, ξαφνικές ασθένειες, παθήσεις συνέπεια άγχους, ατυχήματα από έκρηξη ή από ηλεκτρικό ρεύμα.

Συνεχίζεται…


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ. Κορωνάκη,
συγχαρητήρια για την τόσο εκτενή και σε βάθος αστρολογική σας έρευνα. Ευχαριστώ που μου προσφέρετε απλόχερα το απόσταγμα των κόπων σας.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η άποψή σας για την ψυχο-πνευματική καταβολή των ασθενειών του σώματος. Από προσωπική εμπειρία, συνειδητοποίησα ότι αυτό το κομμάτι παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην πρόκληση ασθένειας όσο και στην ίαση αυτής. Χωρίς ωστόσο να μπορώ να το τεκμηριώσω αστρολογικά-επιστημονικά.
Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω την άποψή σας!

venus in scorpio είπε...

κατά λάθος εμφανίστηκα ως ανώνυμη. Είμαι η venus in scorpio