31.3.08

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟ-ΧΑΡΤΟ-ΓΡΑΦΙΑ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ-ΧΡΟΝΟΥ

OYΡANOΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ASC/ANTI-VERTEX : Αυτός ο χώρος πιθανόν να εμφανίσει μια άγρια και επαναστατική πλευρά του εαυτού σας. Θα αισθανθήτε πολύ ανήσυχος γιατί θα σας ερεθίζουν πολλά. Τονίζεται ο προσωπικός σας μαγνητισμός και είναι συχνές οι πρωτότυπες δέες. Σημαίνει πολλά για σας η προσωπική σας ελευθερία και την προστατεύετε ακόμα και με ασύμβατους τρόπους. Το μέρος αυτό δεν είναι καθόλου βαρετό, αντίθετα η πολλή ζωντάνια μπορεί να διασκορπίσει την ενέργειά σας οδηγώντας σε ασταθή συμπεριφορά.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ MC : Η αστάθεια εδώ εντοπίζεται στην γρήγορη αλλαγή στόχων. Εαν η δράση σας είναι αυτόνομη, θα βρεί την απαραίτητη εφευρετικότητα. Το πρόβλημα με τις περισσότερες εργασίες ειναι οτι δεν σας επιτρέπουν να εκφράσετε τον ατομισμό σας με δημιουργικό τρόπο. Πολλοί άνθρωποι γίνονται επαναστάτες ή αδιάφοροι σε αυτή την περιοχή επειδή συναντούν πολύ δομημένες καταστάσεις. Κατα κάποιον τρόπο, πρέπει να δημιουργήσετε ο ίδιος τις ευκαιρίες σας. Ο πλούτος των δημιουργικών σας ιδεών πρέπει να πάρει κατευθύνσεις και αυτός είναι ο χώρος για να γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και με την προοπτική να το κάνετε μόνος σας και υπο οικονομική ανασφάλεια.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ DESC/VERTEX : Αυτός ο χώρος σας προσφέρει νεωτεριστικές και αναπάντεχες συναντήσεις με κόσμο. Οι σχέσεις σας είναι συμβατικές. Πολλοί ανθρωποι μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας προκαλώντας ξαφνιάσματα και εντάσεις. Θα θέλετε να μην συνδέεστε ιδιαίτερα με τους άλλους και ταυτόχρονα να μπαίνουν στη ζωή σας.

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ IC : Εδώ μπορείτε να προσεγγίσετε προοδευτικά τα οικογενειακά θέματα. Παράξενες αντιδράσεις μπορεί να εμφανίζονται κατα καιρούς, φέρνοντάς σας στα άκρα με το σπίτι και την οικογένειά σας. Βρείτε νέους δρόμους προσέγγισης της καθημερινής ρουτίνας. Παράξενες καταστάσεις δεν εξαφανίζονται ποτέ τελείως και συνδεδεμένες με οικογενειακά θέματα σας κάνουν ανικανοποίητους. Τεχνοκράτες, ελεύθεροι και ανθρωποι που αγαπούν τα μακρινά ταξίδια αισθάνονται λιγότερο ενοχλημένοι σε αυτό τον χώρο.

1 σχόλιο:

medousa είπε...

Το έχω:"Ο πλούτος των δημιουργικών σας ιδεών πρέπει να πάρει κατευθύνσεις και αυτός είναι ο χώρος για να γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και με την προοπτική να το κάνετε μόνος σας και υπο οικονομική ανασφάλεια".
Το έχω:Με Ουρανό να κάνει όψη συνόδου με το μεσυράνημα.
Μα πως με περιγράφει έτσι...χοχοχο!