18.2.08

H AΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ MEGA ΙΩΑΝΝΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Απο την εφημεριδα ΤΟ ΘΕΜΑ,17-2-2008, και το ενθετο περιοδικο ΟΛΑ αντιγραφω

Την λενε Ιωαννα και ειναι Λεων

ΙΩΑΝΝΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ

Ο μεγαλος της ερωτας για την αστρολογια γεννηθηκε οταν εκεινη ηταν μολις εναμισι ετους.Συγκεκριμενα,τα αδελφια της ηταν αυτα που την μυησαν στον κοσμο των ζωδιων,αφου οικογενειακως ειχαν ολοι το ιδιο παθος.Η ιδια μαλιστα θυμαται,σε αυτην την ηλικια,να συστηνεται στον κοσμο λεγοντας με περιφανεια << Με λενε Ιωαννα και ειμαι Λεων>>.Το επαγγελμα της αστρολογου αρχισε να το εξασκει επαγγελματικα πριν απο 15 χρονια.Πριν μεταπηδησει στον συγκεκριμενο χωρο,δουλευε ως ακαδημαικος στη Νομικη Σχολη του Μιλανου,οπου διδασκε Κοινοτικο Δικαιο.Σημερα παρουσιαζει τα ζωδια στην εκπομπη ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ MEGA.

5 σχόλια:

Ψοφcat είπε...

"Ομορφος κόσμος το Πρωί", "Θέμα", παρατησε την ακαδημαική διδασκαλία Κοινονικόυ Δίκαιου για να ασχοληθεί με δαστημικές κατσίκες και άλλα αστροφυσικά ζούδια....

Καταλαβάνετε τωρα επίπεδο ανθρώπου...

medousa είπε...

Η επερχόμενη Σεληνιακή έκλειψη Ουρανέ την πιάνει στο μεσουράνημα της... Αν προσθέσουμε και την πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού τον Μάρτιο ( κυβερνήτης του 12ο στον
10ο) δεν την βλέπω για πολύ στον όμορφο κόσμο...

Ψοφcat είπε...

Προς medusa:

...Ε???

Ανώνυμος είπε...

Είναι εντυπωσιακό το πώς τα μηδενικά γίνονται νούμερα.
Ανεξάρτητα από τις δικές μας διαθέσεις και βουλές, υπάρχουν και οι βουλές της τιβούλας, η οποία στόχο έχει την πώληση. Ανεξαρτήτως επιπτώσεων.
Για την κυρία, η οποία δεν ξεκίνησε καλά (και από ό,τι φαίνεται συνεχίζει ακόμα χειρότερα) θα μιλήσουμε λίγο αργότερα.
Δ. Μ.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Για την κυρία, η οποία δεν ξεκίνησε καλά (και από ό,τι φαίνεται συνεχίζει ακόμα χειρότερα) θα μιλήσουμε λίγο αργότερα.Δ. Μ.

Λεπτομερειες ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....