7.1.08

Nicolas Sarkozy θα παντρευτεί?

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από το διαζύγιό του με τη Σεσιλιά και η γνωριμία του με την Μπρούνι έχει διάρκεια μόλις ενός μήνα, όμως ο «Σαρκό» έχει ήδη αποφασίσει ποια θα είναι η τρίτη στη σειρά κυρία Σαρκοζί.
Είναι αλήθεια ότι η ζωή είναι δύσκολη για έναν πρόεδρο χωρίς σύζυγο στο πλευρό του, ενώ με τον «έκλυτο» βίο του να απασχολεί εδώ και εβδομάδες τα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο και να ρίχνει τη δημοτικότητά του μεταξύ των ηλικιωμένων ψηφοφόρων, ο «Σαρκό» αποφάσισε να βγάλει τον έρωτά του με την Μπρούνι από την παρανομία.
«Παντρεύονται! Στις 9 Φεβρουαρίου;», ήταν ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «Journal du Dimanche» πάνω από μια φωτογραφία που απεικόνιζε το ζεύγος με γυαλιά ηλίου να περπατά στον αρχαιολογικό χώρο στην Πέτρα της Ιορδανίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας, η ημερομηνία γάμου του «Σαρκό» με την Ιταλίδα τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο έχει οριστεί για τις 8 ή, το πιθανότερο, για τις 9 του επόμενου μήνα. Αυτά γράφει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ONLINE!

Ας δούμε όμως τον Σαρκό αστρολογικά. Γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1955. Είναι Υδροχόος. Το τετράγωνο Ηλίου - Ποσειδώνα στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού κάνει το άτομο αρκετά ανεύθυνο και να έχει την τάση του Σωτήρα – Σωζόμενου. Τι σημαίνει αυτό? Η πραγματικότητα για εκείνον είναι θολή ή την βλέπει με ροζ γυαλιά και τον κάνει ευκολόπιστο. Άλλες φορές θέλει πραγματικά να βοηθήσει τους άλλους και άλλες απλά περιμένει κάποιον να τον βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση.
Η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα δεν είναι μια καλή θέση αστρολογικά. Αυτό γιατί ωθεί το άτομο στην κυριολεξία στα ερωτικά του να ζητά έντονες συγκινήσεις και ζει σύμφωνα με το ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ. Λειτουργεί δεσποτικά στον εκάστοτε σύντροφο και πάντα κάνει κάτι «άσχημο» στους ανθρώπους που αγαπά για να ικανοποιήσει το ΕΓΩ του. Τώρα προσθέστε και την περιπετειώδη Αφροδίτη στον Τοξότη και θα δείτε μόνο μια λέξη: μπελάδες…

Από την Άλλη η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στον Κριό όπου η πρώτη κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου. Αυτό κατά την γνώμη μου είναι ένα ακόμη σημείο κλειδί για την άστατη ερωτική ζωή. Τα άτομα με αυτή την όψη μεγαλώνουν με μια μητέρα η οποία δεν τους καλύπτει συναισθηματικά με αποτέλεσμα μόλις μεγαλώσουν πείθουν τον ευατό τους πως φύτρωσαν μόνοι τους και πως η συναισθηματική κάλυψη είναι ανούσια… Μόλις όμως ερωτευτούν αισθάνονται την ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη και τότε θυμούνται την ανισόρροπη μητέρα και φεύγουν…Επίσης η όψη αυτή τους δίνει μια έλξη για κάποιον ο οποίος είναι ΔΕΥΣΜΕΥΜΕΝΟΣ! Νομίζω πως η Σεσίλια ήταν η δεύτερη σύζυγος και ήταν παντρεμένη όταν ο Σαρκοζί την φλέρταρε…

Πάμε όμως στην ουσία. Το 2008 θα πάρει ξαφνικές αποφάσεις που αφορούν τα αισθηματικά του. Βλέπετε Ο Κρόνος στην Παρθένο του βάζει φρένο στις επιπολαιότητες και του λέει ότι πρέπει να σκεφτεί σοβαρά. Αυτό σημαίνει χωρίζω ή δεσμεύομαι. Όμως η δέσμευση για εκείνον όπως είπαμε είναι ή όλα ή τίποτα ( δυσαρμονική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα).

Κατά την προσωπική μου γνώμη αν το αποφασίσει θα γίνει περίπου όταν ο Δίας στον Αιγόκερω αγγίξει περίπου τις 13ο και 54΄. Δηλαδή πότε? Από 10 – 25 Φεβρουαρίου του 2008! Σας κάλυψα???







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μας κάλυψες ανελέητα!

Astrocat.