7.1.08

Λαζόπουλος – Καρβέλας σημειώσατε 1- 1 προς το παρόν…


Νίκος Καρβέλας.Σύφωνα με το επίσημο web site του γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1951. Παρθένος λοιπόν με Σελήνη στον Τοξότη. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα στον Ζυγό με του Ουρανό στον Καρκίνο του έδωσε το καλλιτεχνικό ταλέντο. Όμως να μην ξεχνάμε πως το τετράγωνο αυτό τον κάνει να ζητά ανεξαρτησία, ελευθερία, εκκεντρικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Είναι αντισυμβατικός στα καλά αλλά και στα κακά… Με κάθε τρόπο.Η σύνοδος του Πλούτωνα και του Άρη στον Λέοντα του δίνει όλο το ψυχικό σθένος για να επιτύχει κάτι που θα βάλει στο μυαλό του. Για να καταλάβετε καλύτερα η όψη αυτή λειτουργεί σαν να έχει αυτούς τους δυο πλανήτες στον Σκορπιό!!! Έχει την ικανότητα να «γκρεμίσει» και να «ξαναχτίσει». Συνήθως οι άνθρωποι κάτω από το καθεστώς αυτής της όψης είναι βίαιοι… και προσπαθούν να κερδίσουν με κάθε κόστος. Κοιτάξτε τώρα τον γενέθλιο Ουρανό στις 13ο και 13΄ του Καρκίνου.

Ο transit Άρης επίσης στον Καρκίνο πυροδότησε τους «κρυφούς εχθρούς». Αυτό σημαίνει πως ο Λαζόπουλος έχει κρυφά συμφέροντα και εχθρότητα απέναντι του. Από την μελέτη του αστρολογικού χάρτη του Καρβέλα προκύπτει πως είναι ο τύπος του ανθρώπου που δεν σε πειράζει αν δεν τον πειράξεις. Είναι απόλυτα ειλικρινής –Ερμής στην Παρθένο, ευθύς και στην περίπτωση που τον βλάψεις θα περιμένεις την πλήρη εξόντωση σου. Αστρολογικά πάντως φαίνεται πως ο Καρβέλας απλά προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και θα το επιτύχει, δεν είναι ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο. Τέλος θέλω να προσθέσω πως εδώ ταιριάζει το ρητό ο Λαζόπουλος βρήκε τον Μάστορα του. Θα το δείτε στην συνέχεια… εξόντωση μέχρι τέλους!
Ο Λαζόπουλος από την άλλη γεννήθηκε στις 6 Μάιου του 1956, Ταύρος μεν αλλά με Ερμή στους και Αφροδίτη στους Διδύμους. Η δεύτερη μεν βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα…Σελήνη στους Ιχθείς – έχουμε πει πολλές φορές πως πρόκειται για μια χαοτική Σελήνη και εθισμούς σε φάρμακα, ουσίες κτλ σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο. Άρης στον Υδροχόο. Με δυο λόγια πρόκειται για έναν άνθρωπο που του αρέσει να φλυαρεί ακατάπαυστα… Δυνατός στον λόγο και στην επικοινωνία – Ερμής στους Διδύμους- Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται στο ωροσκόπιο του Λαζόπουλο. Η εργασία του θα πάει καλά και όλο το 2008.

Το 2009 θα αλλάξει το είδος. Ο Ερμής του στους Διδύμους σε αντίθεση με την Σελήνη του Καρβέλα. Προσπαθεί να τον «ερεθίσει» (προκαλέσει) και ο Καρβέλας μερικές φορές άλλα καταλαβαίνει. Ο Άρης του ενός στον Λέοντα (Καρβέλας) σε αντίθεση με τον Άρη του άλλου στον Υδροχόου ( Λαζόπουλος). Είναι σαν να έχουμε δυο ξυλαράκια να τα τρίβουμε με αποτέλεσμα να φλεγούν! Με την διαφορά όμως πως ο Άρης στον Υδροχόο είναι περισσότερο διανοητικός ενώ ο Άρης στον Λέοντα σε σύνοδο με Πλούτωνα βαράει μετφορικά και κυριολεκτικά.

Ο transit Άρης στον Καρκίνο θα ενεργοποιήσει τον γενέθλιο Ουρανό του Λαζόπουλο . Ο transit Ουρανός θα κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο ήλιο του Καρβέλα, τι θα κάνει ο δεύτερος κάτω από την απρόβλεπτην επιρροή του Ουρανού??? Αποκαλύψεις, επεισόδια, θα δείτε πολλά. Χαμένος από την υπόθεση θα είναι ο Λαζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: