4.12.07

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ακούστε μαντάμ, στο site του κ. Κώστα Τόλη, δεν είναι για να μπαίνει ο κάθε δήθεν πικραμένος καταναλωτής, να γράφει τη χολή του και να απαιτεί να μείνει κι όλας εκεί να τη διαβάζουν οι υπόλοιποι. Άλλωστε το γράφει καθαρά στους Όρους Χρήσης, όταν εγγραφήκατε ότι "αποδέχεστε ότι δεν θα προβείτε σε οποιεσδήποτε ενέργειες που θα έχουν σαν στόχο να πλήξουν το site". Το site είναι για να διαβάζετε τις προβλέψεις σας, όχι για να γράφετε κουταμάρες. Δεν είναι φορουμάδικο, ούτε μπλογκάδικο. Μπορεί να έχει και φόρουμ, αλλά μόνο για να απαντάω σε αστρολογικές ερωτήσεις κι όχι για να γράφετε εσείς τη χολή σας.

Το site του κ. Κώστα Τόλη είναι το μοναδικό που παρέχει πραγματική αστρολογία στα μέλη του, δηλαδή, ασχολείται με το κάθε άτομο ατομικά και όχι μαζικά, όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα sites και περιοδικά που παραπλανούν τους πάντες κάνοντάς τους να πιστέψουν την αστρολογία των πρωινάδικων της tv, του ραδιοφώνου και των εφημερίδων.


Όσον αφορά την δήθεν εξαπάτησή σας από τον κ. Κώστα Τόλη, ψεύδεστε γιατί όταν υπογράφατε και πληρώνατε τη συνδρομή σας, γράφει καθαρά η PayPal με την οποία συνεργάζετε ο κ. Κώστας Τόλης, ότι "μπορείτε να διακόψετε την συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή". Ακόμα, κάθε μήνα η PayPal, σας έστελνε email και σας ενημέρωνε, γιατί εμφανιστήκατε μετά από 2-3 μήνες ως "εξαπατόμενη"; γιατί δεν ζητήσατε παύση από τον πρώτο μήνα; Αλλά και από την σελίδα εγγραφής μελών του site του κ. Κώστα Τόλη, γράφει "ευρώ 9/μήνα", η πρώτη σελίδα της PayPal γράφει "you pay 9 euros each month" και μετά, αφού κάνετε την πληρωμή, σας λέει, "you can cancel subscription any time". Αν δεν διαβάζετε τι υπογράφετε, δε σας φταίει ούτε ο κ. Κώστας Τόλης, ούτε κανένας άλλος.

Όσο και να προσπαθείτε εσείς και τα όποια συμφέροντα που πιθανόν εκπροσωπείτε να αμαυρώσετε την μοναδική δουλειά του κ. Κώστα Τόλη, δεν θα το καταφέρετε.

Δε ζητώ από τους υπόλοιπους αναγνώστες αυτού του τόπικ να πιστέψουν ή όχι στην αστρολογία, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος. Ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί μόνος του και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Όσον αφορά τις καταγγελίες σας, αν νομίζετε ότι εξαπατηθήκατε πραγματικά, δεν έχετε παρά να προχωρήσετε στη δικαστική οδό και θα δούμε ποιός εξαπατεί και παραπληροφορεί ποιόν.

Κώστας Τόλης

http://katageliess.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο site μια παραπλάνηση υπάρχει, αναφορικά με τον τρόπο χρέωσης της κάρτας. Η διατύπωση των όρων εκτιμώ ότι είναι εσκεμμένα ασαφής.
Επιπλέον (και μάλλον όχι άσχετο) είναι διακριτό ένα ύφος μανάβη (χωρίς ο ίδιος να είναι, προφανώς, για αυτό και μεμπτό) στην έκφραση της απάντησης του κ. Τόλη. Μακριά από μας....

Δ. Μ.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Μαναβης ο κυριος αστρολογος.Πιπερι στο στομα και οι διαφορες τσαχπινιες του μακρυα απο μενα.....