1.8.07

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ The Twist 1960 ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΙΣΤ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεκαετίες 60 και 70 ήταν χρυσές δεκαετίες για την τέχνη και τη μουσική.Πώς έχουμε καταντήσει έτσι ειδικά την τελευταία δεκαετία, πολιτιστική στειρότητα.

Ωρίων

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο Ωριων ...

αλλα φταιμε και εμεις όλο γαρυφαλα και μαγκια και ουσία ορατοτης μηδέν

Dora

Ανώνυμος είπε...

Nαι, δυστυχώς ποτέ δεν υπήρξα μάγκας κι απ'αυτό έχασα. Η ίδια μαγκιά πρέπει να αποβληθεί κι από την Αστρολογία. Στη δημοσκόπηση του Οφιούχου ψήφισα πριν καιρό ότι η Αστρολογία είναι επιστήμη, άρα είμαστε "κλεισμένοι" σε ένα εργαστήριο με στόχο παραγωγή έργου (όσοι έχουμε όραμα).'Οσο μεγαλύτερη ποσότητα εργασίας, τόσο το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και να δίνουμε παντού ό,τι μπορούμε από όποιο βήμα. Μιλάω και πείθω από τα σχολικά μου χρόνια ακόμα για την Αστρολογία (θα έλεγα ότι ήμουν κι εγώ ένας μικρός απόστολος Παύλος της Αστρολογίας όπως είπε και ο κύριος Λεφάκης (smile).'Ολες οι μεγάλες ανακαλύψεις και η πρόοδος προήλθε από ερασιτέχνες εκκεντρικούς, και καμμιά φορά μισότρελλους, όχι από επαγγελματίες δυστυχώς. Ο χρόνος θα δείξει αν κάποτε ενωθούν οι πρώτοι.

Aυτά...είδωμεν

Ανώνυμος είπε...

Η στειρότητα είναι αποτέλεσμα της έλλειψης οράματος και του κολλήματος στα τάχα μου κεκτημένα μας. Τρομάρα μας...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Κολληματα του οραματος γιατι ο δρομος ειναι στρωμενος με το μελι,της δηθεν,επιτυχιας.Ο γιουταχης της αποξενωσης ειναι μεσα στα καστρα ευτυχιας μας, που μας δινουν τα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

και κατι εχω ακουσει για τους φελους οτι επιπλεουν ...

τωρα τι να πω και εγω... να αρχισω να βλεπω αλλιως το φενιζολ ??

dora