31.7.07

Επισκεψη Καραμανλη στην Γαλλια


Ο αστρο-χαρτο-γραφικος χαρτης της συναντησης μας δειχνει Ο Αρης/ 4 οικος περνα ακριβως πανω απο Αθηνα.Τα πολεμικα καλουδια πρεπει να εχουν και Γαλλικο χρωμα.

Ο Κρονος/10 οικος περνα πανω απο Γερμανια, που Θελει η Ελλαδα και την συμπαρασταση της στα μεγαλα θεματα,αφου περασουν απο την κρισαδα της Γαλλο-γερμανικης συνεργασιας.

Η Σεληνη/4 οικος περνα απο Γαλλια μιας και ο Καραμανλης θελει και συναισθηματικη υποστιριξη απο τον Σαρκοζι, λογω εκλογων,αλλα ο Γαλλος δεν μασαει.

ο Ουρανος/4 οικος περνα απο Τουρκια, αλαλ δεν βλεπω προκοπη απο Γαλλια μερια, αν και η Ελλαδα θελει να υποστηριξει τον κουμπαρο.

Αυτα λενε οι αστρο-χαρτο-γραφικες γραμμες και τα κυρια αρθρα των εφημεριδων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα πήγαιναν τα πράγματα για έναν άνθρωπο, κι όχι ένα συμβάν, περνούσε η γραμμή Δία/Μσ από συγκεκριμένο τόπο ; Θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά τη ζωή μου, να απαλλαγώ από τους σκοταδιστές και τους πρόστυχους αυτής της χώρας ; Ο χαρακτήρας μου δεν θα αντιδρά ευαίσθητα και με τον ίδιο τρόπο κι εκεί ; Με την ίδια ευαισθησία δεν θα καταγγέλω βρωμιές όπως κατήγγειλα χθες και πέσανε να με φάνε ; Η θα έχει λιγότερους ψεύτες κι απατεώνες ο τόπος που θα περνά η γραμμή Δία/Μσ συμπαθέστατέ μου Οφιούχε ; Δεν σε ειρωνεύομαι, σε σέβομαι απεριόριστα, μόνο απάντησέ μου σ'αυτό γιατί άνθρωπο τόσο χτυπημένο από απάτες, ψευτιές και προδοσίες φίλων δεν θα συναντήσεις ποτέ στην ζωή σου. 'Ενα τελευταίο έρωτημα, έχεις εκδώσει κάτι για Αστροχαρτογραφία ;

ευχαριστώ
Ωρίων