17.6.15

ΜΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.



Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Ελλάδα έχασε το 12.5% του πληθυσμού της από τις Γερμανικές Δυνάμεις Κατοχής.1800 χωριά και οι πληθυσμοί τους γνώρισαν την φρίκη του θανάτου, κυρίως από δυνάμεις των Ες-Ες.
Η πιο γνωστή σφαγή ήταν εκείνη του Διστόμου, που έγινε γνωστή στην παγκόσμια κοινότητα, όταν το αμερικάνικο περιοδικό LIFE,που μόλις είχε κυκλοφορήσει, έκανε μία εκτενή παρουσίαση της Σφαγής που έγινε στις 10/6/1944.

ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Στις 10/6/1944 μονάδα της 4η  αστυνομικής μηχανοκίνητης  μεραρχίας  των Ες-Ες     έπεσε σε ενέδρα ανταρτών και έχασε πολλούς άνδρες της. Στην μάχη τραυματίστηκε σοβαρά και ο επικεφαλής  της. Λίγο πριν πεθάνει είπε στον επικεφαλή λοχαγό να κάψει όλο το χωριό. Στις 2.45 το μεσημέρι άρχισε η επίθεση στο Δίστομο καίγοντας σπίτια και σκοτώνοντας σχεδόν όλους τους κατοίκους του Διστόμου .Αποχώρησαν σχεδόν μεσάνυκτα, αφήνοντας πίσω μια από τις πιο φρικιαστικές εικόνες του πολέμου.



Ας εξετάσουμε το ωροσκόπιο έναρξης της ολοκληρωτικής καταστροφής του Διστόμου.

Η σφαγή  άρχισε με ωροσκόπο Σκορπιό και μάλιστα στην μηδενική του μοίρα, που σημειοδοτεί την φωτιά.Ο πρώτος οίκος γενικά είναι το κράτος και δείκτης της κοινωνίας που υπήρχε πριν γίνει κράτος. Το κράτος στην συγκεκριμένη στιγμή είναι η Γερμανία και η κοινωνία πριν γίνει το κράτος της Γερμανίας ήταν μία κοινωνία που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν οι διάφορες φυλές που έκαναν πόλεμο με κύριο χαρακτηριστικό τους την πυρπόληση όλων των κατεχομένων εδαφών. Έτσι δεν είναι  παράδοξο, από τον ωροσκόπο, η χρήση φωτιάς στο Δίστομο.

Οι κυβερνήτες του ωροσκοπίου, ΄Άρης και Πλούτωνας, βρίσκονται στον 10 οίκο, που μας δείχνει αυτός που έχει την εξουσία, και στην περίπτωση μας αντιπροσωπεύει τις Γερμανικές Δυνάμεις Καταχής.

Ο τέταρτος οίκος, παραδοσιακά, είναι η αντιπολίτευση, και στην περίπτωση του Διστόμου, είναι η Αντίσταση, γιατί απλά ήταν απέναντι στην εξουσία. Στον 4ο οίκο έχουμε την παρουσία της Σελήνης, που μας δείχνει ότι ο λαός είναι με το μέρος της αντίστασης.
Ετσι Πλούτωνας και Άρης  βρίσκονται σε αντίθεση με την Σελήνη, μια όψη που μας δείχνει ΣΦΑΓΗ.
Οι Γερμανικές δυνάμεις ζήτησαν από τους κατοίκους του Διστόμου να καταδώσουν τους αντάρτες, με αντάλλαγμα να μην επιτεθούν. Βέβαια κανένας δεν έγινε προδότης, για τον απλό λόγο ότι όλος ο λαός ήταν με τους αντάρτες, όπως μας δείχνει και το τρίγωνο Σελήνης και Ουρανού, και πίστευε στην ηθικό σκοπό του αγώνα, δές τρίγωνο Σελήνης και Αφροδίτης, αλλά και είχε πίστη στους αρχηγούς της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, όπως γλαφυρά μας δείχνει και το τρίγωνο Σελήνης και Ήλιου. Ουρανός-Αφροδίτη-Ήλιος βρίσκονται στον 8ο οίκο, που συμβολίζει τον Θάνατο.  Έτσι η στάση του λαού στην Αντίσταση πληρώθηκε με θάνατο, όπως άλλωστε και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα, κατά την διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής.
Επιπλέον έχουμε κυβερνήτης του 10ου οίκου στον 8ο οίκο και κυβερνήτη του 8ου οίκου στον 8ο οίκο, που ο θάνατος είναι πλέον βίαιος και βέβαια για παραδειγματισμό άλλων πληθυσμών, γιατί Ήλιος και Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων.




Στον χάρτη της Αστρογεωγραφίας, Πλούτωνας και Σελήνη περνούν πάνω από την Ελλάδα.

Αυτά όσο αφορούν το γεγονός. Ας εξετάσουμε τώρα και τα ωροσκόπια των πρωταγωνιστών.



Ο επικεφαλής των Γερμανικών δυνάμεων ήταν ο λοχαγός LAUTENBACH, που γεννήθηκε στο ΗILDESHEIM στις 10 Μαρτίου 1917.Από ωροσκόπιο του παρατηρούμε μια αντίθεση  Πλούτωνα-Σελήνης , μια χιαστί Σελήνης-Ποσειδώνα και τρίγωνο Σελήνης-Άρη, που όλο αυτά μας δείχνουν ένα μακελάρη δίχως οίκτο και αιμοσταγή, ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει την σφαγή του Διστόμου.



Στον χάρτη της Αστρογεωγραφίας, Πλούτωνας και Σελήνη περνούν πάνω από την Ελλάδα, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ.



Στο solar arc ωροσκόπιο του LAUTENBACH,   για την ημερομηνία και την ώρα της σφαγής του Διστόμου, έχουμε αντίθεση Πλούτωνα-Σελήνης και μάλιστα στον άξονα 10ος-4ος , όπως και στο ωροσκόπιο της Σφαγής.



Αν κάνουμε συναστρία του solar arc ωροσκοπίου του LAUTENBACH με εκείνο της σφαγής του Διστόμου, τότε παρατηρούμε τις ακόλουθες ιδιομοιρίες

1-Βόρειος Δεσμός της Σφαγής με Πλούτωνα του solar arc ωροσκοπίου του LAUTENBACH
2- Δίας  της Σφαγής με Κρόνο του solar arc ωροσκοπίου του LAUTENBACH
3- Αφροδίτη   της Σφαγής με Δία του solar arc ωροσκοπίου του LAUTENBACH

Οι ανωτέρω ιδιομοιρίες χρωματίζουν και την φρικαλέα καταστροφή.



Ο LAUTENBACH υπηρετούσε στην 4η  αστυνομική μηχανοκίνητη μεραρχία των Ες-Ες, που έδρασε κυρίως στην Σοβιετική Ένωση και μετά την πτώση του μετώπου, η μεραρχία  ήλθε και έδρασε στην Ελλάδα, με πολλές φρικαλεότητες στο ενεργητικό της. Ιδρύθηκε στις 1/9/1939. Από ωροσκόπιο της βλέπουμε να κυριαρχεί η αντίθεση Πλούτωνα-Αρη, δείκτης των εγκλημάτων που έκανε, έξω βέβαια από την ηθική του πολέμου. Σε αυτόν τον στρατιωτικό σχηματισμό, Ο LAUTENBACH έκανε πράξη την όψη Πλούτωνα-Σελήνης


Ας δουμε τι μπορεί να μας πει η συναστρία των ωροσκοπίων LAUTENBACH και 4η  αστυνομικής μηχανοκίνητης μεραρχίας .Στην συναστρία έχουμε ιδιομοιρία του Πλούτωνα της μεραρχίας και Ποσειδώνα του LAUTENBACH, αστρολογικός δείκτης των οργανωμένων εγκλημάτων. Επίσης έχουμε τον Ουρανό της  4η  αστυνομικής μηχανοκίνητης μεραρχίας να είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο-Αφροδίτη-Δία του LAUTENBACH που η υπηρεσία του σε αυτή την μονάδα τον κάνει να νιώθει επικυρίαρχος των ζωών των άλλων στο όνομα μιας ιδεολογίας, διάβαζε Ναζιστικής.



Αν κάνουμε συναστρία του solar arc ωροσκοπίου της  4η  αστυνομική μηχανοκίνητη μεραρχία με εκείνο της σφαγής του Διστόμου, τότε παρατηρούμε  ιδιομοιρία Πλούτωνα και Πλούτωνα, άλλος ένας ισχυρός δείκτης θανάτου


Η 4η  αστυνομική μηχανοκίνητη μεραρχία είχε διοικητή την περίοδο εκείνη τον στρατηγό SCHUMERS που γεννήθηκε στο Desseldorf στις 17/10/1905. Στο ωροσκόπιο του παρατηρούμε σύνοδο Πλούτωνα-Σελήνης στον 12ο οίκο και ο Πλούτωνας του σε μεγάλο τρίγωνο με Ηλιο και Κρόνο, δείκτης των μεγάλων καταστροφών στο όνομα του Χίτλερ.



Στην συναστρία SCHUMERS- LAUTENBACH παρατηρούμε τα εξής
1-Το μεσουράνημα του LAUTENBACH σύνοδος με τον Πλούτωνα του SCHUMERS
2-Ο Κρόνος του SCHUMERS σύνοδος με τον Ουρανό του LAUTENBACH
3-Ποσειδώνας του LAUTENBACH σε αντίθεση με τον Χείρωνα του SCHUMERS
4-Ουρανός και Αρης του SCHUMERS σε σύνοδο με την Σελήνη του LAUTENBACH.

Όλες οι ανωτέρω όψεις μας δείχνουν την ιδιοσυχνότητα του θανάτου που είχε η συνεργασία τους.




Θα τελειώσω την ανάλυση της Σφαγής με την Αστρογεωγραφία  του γεγονότος που παρατηρούμε ότι Πλούτωνας και Σελήνη περνούν πάνω και  από την Αίγυπτο. Αυτό μας δείχνει την εμπλοκή της Αιγύπτου στην σφαγή. Από ιστορικά αρχεία βρίσκουμε ότι στην 4η  αστυνομική μηχανοκίνητη μεραρχία των Ες-Ες υπηρετούσαν και Άραβες ναζιστές, κυρίως από την Αίγυπτο, που έκαναν εκπαίδευση σε στρατόπεδο στο Λαύριο και είχαν σαν αρχηγός τους τον κύριο Αραφάτ, θείος του αρχηγού της PLO ΓΕΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ.









Από τον χάρτη LOCAL SPACE βλέπουμε ότι ο Δίας περνά από την Γερμανία και ειδικά από τις γενέθλιες πόλεις των πρωταγωνιστών μιας και η πράξη τους αυτή έτυχε μεγάλης δημοσιότητας στα μέσα της εποχής.

Θέλησα να δώσω μια  άλλη ανάγνωση της Σφαγής του Διστόμου, μέσα από την Αστρολογία, για να δούμε τι μπορεί να δώσουν οι διάφορες τεχνικές παλαιές και νέες στην ερμηνεία του γεγονότος.Σύντομα αστρολογική ανάλυσης  μιας δίδυμης σφαγής που έγινε την ίδια ημέρα και ώρα κάπου στην Γαλλία. Παρακαλώ τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας …για να γίνομαι καλύτερος…..

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: