6.5.15

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑρκετές ειδεχθείς δολοφονίες, όπου οι δράστες ήταν γονείς, έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας καθώς χθες -όταν έγινε γνωστό ότι η 4χρονη Άνι υπήρξε θύμα ανθρωποκτονίας- δεν ήταν η πρώτη φορά που η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από ένα έγκλημα που περιλαμβάνει τεμαχισμό θύματος από τον δολοφόνο. Παραθέτω τα ωροσκόπια με τεμαχισμό των θυμάτων και ανηλίκων  που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.

● Στις 2 Μαΐου 1983, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, ο Βασίλης Τέκος, 57 χρόνων, σκότωσε και έθαψε τα δύο παιδιά του στο υπόγειο του σπιτιού του. Οταν ρωτήθηκε για τους λόγους, υποστήριξε ότι το έκανε επειδή «ήταν ελαττωματικά».


 
● Στις 23 Νοεμβρίου 1993 και ενώ δεν «έπιαναν» οι εξορκισμοί που έκανε, η Αλεξάνδρα Τσάπαλη από την Αρτα σκότωσε στην Τερψιθέα το παιδί της, την ώρα που αυτό κοιμόταν. Ελέχθη ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.● Την 1η Ιανουαρίου 1994 αποκαλύπτεται η συγκλονιστική υπόθεση Δουρή. Ο Μανώλης Δουρής, 40 χρόνων τότε, βίασε και δολοφόνησε τον εξάχρονο γιο του, Νίκο. Είχε άλλα έξι παιδιά. Η υπόθεση Δουρή «έκλεισε» με την αυτοκτονία του παιδοκτόνου, στις 25 Φεβρουαρίου 1996, στις φυλακές της Τρίπολης. Την αυτοκτονία του είχε προαναγγείλει στη μητέρα του λίγες ημέρες πριν από την πράξη του.● Στις 21 Νοεμβρίου 1995, η Καλλιόπη Αναγνωστίδου, 27 χρόνων, σκότωσε τον τρίχρονο γιο της, Δημήτρη, στο Αιγάλεω. Η νεαρή γυναίκα έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.● Στις 7 Ιουλίου 1996, ο Απόστολος Κοσμάς, 54 χρόνων, δολοφόνησε με τσεκούρι τον γιο του, Βαγγέλη, την ώρα που αυτός κοιμόταν, στο σπίτι του στην Κηφισιά. Στη συνέχεια, μετέφερε το πτώμα στον Κάλαμο και προσπάθησε να το κάψει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ως κίνητρο της πράξης του ισχυρίστηκε ότι ήταν η σχιζοφρένεια από την οποία έπασχε ο γιος του. Στις  24ης Ιουνίου 1987, όμως, αποκαλύφθηκε ένα από τα φρικιαστικότερα εγκλήματα. Ηταν η υπόθεση του Παναγιώτη Φραντζή: Σκότωσε και τεμάχισε τη 18χρονη γυναίκα του, Ζωή, και αργότερα προσπάθησε να πετάξει τα κομμάτια στα σκουπίδια. Αποκαλύφθηκε, όμως, και συνελήφθη. Ο Φραντζής καταδικάστηκε το 1987 σε ισόβια κάθειρξη. Τώρα είναι ελεύθερος.● Στις 20-5-,1996 σημαδεύτηκε από την υπόθεση Σεχίδη, στη Θάσο. Φοιτητής Νομικής τότε ο 24χρονος Θεόφιλος Σεχίδης δολοφόνησε γονείς, αδερφή, γιαγιά και έναν θείο του. Τεμάχισε τα πτώματα και στη συνέχεια πέταξε κάποια κομμάτια στη χωματερή της Καβάλας, αφού τα πέρασε απέναντι με το φέριμποτ μέσα σε σακούλες απορριμμάτων. Κάποια άλλα τα είχε φυλάξει στην κατάψυξη του σπιτιού του».

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: