16.4.14

Η Αστρολογια της Επιμονης Διαταραχης των Γεννητικων Οργανων-Astrology of Petsitent Genital Arousal Disorder ( PGAD).




Ας ασχοληθουμε και με κατι σοβαρο, εκτος από προβλεψεις και ακατασχετη αερολογια, γιατι η ΠΑΙΔΕΙΑ λειπει από τους περισσοτερους αστρολογους της πιατσας. Μπαγασιδες είναι αλλα όχι μοτρες, μιας και συνηθιζουν να κανουν salto mortale σε νερα που δεν ξερουν,και ανακυκλώνουν, δυστυχως, τον αρρωστημενο τους ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ.

Σημερα θα εξετασουμε αστρολογικα μια σπανια και ανιατη ασθενεια γνωστη σαν Επιμονη Διαταραχη των Γεννητικων Οργανων, γνωστη στην ιατρικη κοινοτητα σαν συνδρομο PGAD (Petsitent Genital Arousal Disorder).Το συνδρομο αυτό χαρακτηριζεται από συνεχη,αδιακοπη και αυθορμητη διεργεση των γεννητικων οργανων,στις γυναικες,χωρις καμμια εξωτερικη διεργεση και απουσια σεξουαλικης επιθυμιας.Το συνδρομο PGAD δεν σχετιζεται με την υπερσεξουαλικοτητα, η οποια είναι γνωστη ως σατυριαση στους ανδρες και νυμφομανια στις γυναικες.
Από τα ανωτερω το προβλημα εστιαζεται στο ζωδιο του Σκορπιου.ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.(Περισσοτερες πληροφοριες εδώ.)

Γνωστα ερεθισματα που μπορει να πυροδοτησουν τα συμπτωματα είναι
1-Δονησεις κατά την μετακινηση με αυτοκινητα, λεωφορεια και τραινα
2-Επισκεψεις στην τουαλετα
3-Δονησεις κινητων τηλεφωνων.
Από τα ανωτερω βλεπουμε ότι στο συνδρομο PGAD εχουμε εντονη εμπλοκη του αξονα Διδυμων-Τοξοτη.
Ετσι η φυσιολογια, ΠΑΝΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ,του συνδρομου PGAD αποτυπωνεται στους πλανητες Πλουτωνας-Αρης-Ερμης-Διας. Την ανωτερω πλανητικη φυσιολογια μας την επιβεβαιωνουν τα ευρηματα κλινικων παρατηρησεων  της σεξολογου SANTRA LEIBLUM, η οποια πρωτη το 2001 περιεγραψε το συνδρομο PGAD. Κυρια αιτια είναι η διαταραχη των νευρικων συναψεων, που δεν μπορουν να διαβιβασουν ( Ερμης) καταλληλα(Διας) τα ηλεκτρικα σηματα ( Αρης)στον οργανισμο(Πλουτωνας) , κυριως στην περιοχη των γεννητικων οργανων. Οψεις Ερμη-Πλουτωνα, Ερμη-Αρη-Αρη-Δια.

Οι ξαφνικες παρουσιασεις του συνδρομου PGAD.εχει να κανει με την παρουσια του πλανητη Ουρανου, με οψεις κυριως με τον Ερμη, μη ξεχναμε ότι ο Ουρανος εχει εξαρση στο Σκορπιο.Πολλες φορες το συνδρομο μπορει να μειωθει, παροδικα, με αυνανισμο, εδώ εχουμε την παρουσια της Σεληνης, που είναι σε πτωση με στο Σκορπιο, με οψεις με τον Αρη και όχι με τον Ποσειδωνα, μιας και ο αυνανισμος στην περιπτωση αυτή εχει σκοπο την διασκορπιση των ηλεκρικων φορτιων ( δες Αρη) στην περιοχη των γεννητικων οργανων, με σκοπο την μειωση της εντασης του συνδρομου PGAD.

Το συνδρομο PGAD παρουσιαζεται κυριως σε γυναικες που βρισκονται στην εμμηνοπαυση και εδώ εχουμε την εμπλοκη του Χειρωνα, που θελει 51,2 χρονια για να διατρεχει τον Ζωδιακο. Εχουμε και ένα μεγαλο αριθμο γυναικων που το συνδρομο PGAD παρουσιαζεται σε ηλικιες μεγαλυτερες των 40 ετων, τοτε που οι περισσοτερες γυναικες βιωνουν την αντιθεση του γενεθλιου Ουρανου με τον διελευνοντα Ουρανο καθως επισης και το τετραγωνο του γενεθλιου Πλουτωνα με τον διελευνοντα Πλουτωνα, κυριοι σημειοδοτες της κρισης της Μεσης Ηλικιας.

Εχουμε να μαθουμε πολλα από από αστρολογικες ερευνες, που πιθανον γινουν στο μελλον,απλα σημερα προτειναμε μια πιθανη αστρολογικη θεωρια για το συνδρομο PGAD.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ
ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: