5.11.13

Karma Delirium Ενεργοποιηση Καρμικων μοιρων στο ωροσκοπιο της Χρυσης Αυγης.



Την Παρασκευη (1-11-13) δημοσιευσα τις καρμικές μοιρες της εκλειψης Ηλιου (3-11-13). Μετα 4 ωρες αυτές βγηκαν αληθινες μεσα από την μελετη του ωροσκοπιου της Χρυσης Αυγης με το τρομοκρατικο χτυπημα στα γραφεια της στην λεωφορο Ηρακλειου στο Νέο Ηρακλειο. Οι καρμικες μοιρες της ηλιακης εκλειψης μπορειτε να τις διαβασετε εδώ.

Το ωροσκοπιο της Χρυσης Αυγης που χρησιμοποιουν ολοι η Αστρολογοι είναι στις 1-11-1993.


Από το ωροσκοπιο της Χρυσης Αυγης παρατηρουμε μια συνοδο, ιδιομοιριας, Πλουτωνα-Αρη, στις 24 μοιρες του Σκορπιου, που είναι και καρμικη μοιρα της εκλειψης Ηλιου. Η Αστρολογικη ιδιοσυχνοτητα αυτης της μοιρας είναι δονησεις Κρονου-Πλουτωνα. Η συνοδος Πλουτωνα-Αρη είναι σε αντιθεση με την Σεληνη, στο γενεθλιο χαρτη της Χρυσης Αυγης.Η Σεληνη βρισκεται σε καρμικη μοιρα της εκλειψης Ηλιου. Η Αστρολογικη ιδιοσυχνοτητα αυτης της μοιρας είναι δονησεις Κρονου και Ουρανου. Επισης ο γενεθλιος Ηλιος στο ωροσκοπιο της Χρυσης Αυγης βρισκεται σε καρμικη μοιρα της εκλειψης Ηλιου. Η Αστρολογικη ιδιοσυχνοτητα αυτης της μοιρας είναι δονησεις Ερμη-Δια. Ετσι εχουμε τα πρωτα σημαδια ενεργοποιησης του ωροσκοπιου της Χρυσης Αυγης από τις καρμικες μοιρες της εκλειψης Ηλιου.

Στο ωροσκοπιο της ηλιακης επιστροφης στο χαρτη της Χρυσης Αυγης παρατηρουμε τα ακολουθα ενδιαφεροντα αστρολογικα στοιχεια.
Συνοδος Ερμη-Ηλιου σε καρμικη μοιρα της ηλιακης εκλειψης με αστρολογικες δονησεις Δια. Ο Κρονος σε καρμικη μοιρα της εκλειψης Ηλιου με αστρολογικες δονησεις Ηλιου-Ποσειδωνα-Σεληνης.
Ο Πλουτωνας σε σε καρμικη μοιρα της ηλιακης εκλειψης με αστρολογικες δονησεις Αφροδιτης-Δια.
Από τα ανωτερω παρατηρουμε μια εντονη ενεργοποιηση του ωροσκοπιου της Χρυσης Αυγης.
Στο ωροσκοπιο της σεληνιακης επιστροφης στο χαρτη της Χρυσης Αυγης παρατηρουμε τα ακολουθα ενδιαφεροντα αστρολογικα στοιχεια.
Ο Αρης σε σε καρμικη μοιρα της ηλιακης εκλειψης με αστρολογικες δονησεις Σεληνης-Ερμη-Ηλιου. Η Αφροδιτη σε καρμικη μοιρα της ηλιακης εκλειψης με αστρολογικες δονησεις Αρη και τελος ο Πλουτωνας σε σε καρμικη μοιρα της ηλιακης εκλειψης με αστρολογικες δονησεις Αφροδιτης-Δια.

Όλα σε συνθεση αποτελουν ένα εκρηκτικο μειγμα που στο τελος εδωσε το τρομοκρατικο χτυπημα στα γραφεια της Χρυσης Αυγης στην λεωφορο Ηρακλειου στο Νέο Ηρακλειο.

Τα ωραια συνεχιζονται αν εξετασουμε και τα εγκαινια των γραφειων της Χρυσης Αυγης στην λεωφορο Ηρακλειου που εγιναν στις 12-10-2012 στις 9μμ.

Από τον ανωτερω χαρτη παρατηρουμε ότι ο Ηλιος βρισκεται σε καρμικη μοιρα της ηλιακης εκλειψης με αστρολογικες δονησεις Πλουτωνα-Σεληνης-Αρη, ο Ερμης σε καρμικη μοιρα της ηλιακης εκλειψης με αστρολογικες δονησεις Δια και τελος ο Αρης σε καρμικη μοιρα της ηλιακης εκλειψης με αστρολογικες δονησεις Ηλιου και Σεληνης.

Όπως καταλαβατε το Συμπαν μας παιζει περιεργα παιγχιδια, αρκει να εχουμε τεντομενες τις πνευματικες μας κεραιες για συντονιστουμε μαζι του.
Τα σεβη σε ολους τους Αστρολογους
Karma Delirium για την αντιγραφη Δημητριος Κορωνακης μαθητης της Αστρολογικης Ατροπου τελεια και παυλα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: