5.10.13

Ο ερευνητικός Ερμής στο Σκορπιό και τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ο ερευνητικός Ερμής στο Σκορπιό και τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο        
Εισέρχεται στον Σκορπιό την Κυριακή, 29/9 και θα παραμείνει έως και τις 4/12
Ο Ερμής που μπαίνει στον Σκορπιό την Κυριακή, 29/9 και θα παραμείνει αρκετό καιρό, δηλαδή μέχρι και τις 4/12, θα οδηγήσει την σκέψη μας σε βαθύτερες έρευνες αλλά και σε μεγαλύτερες διαδικασίες για να υπάρχουν οικονομικά αποτελέσματα. Θα μας υπενθυμίσει στις 21/10 με την ανάδρομη πορεία του, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 10/11, να διορθώσουμε ή να κάνουμε οτιδήποτε είχαμε υποσχεθεί ή ξεκινήσαμε και δεν είχαμε ολοκληρώσει.
Θα επηρεάσει περισσότερο τους Ταύρους, Λιοντάρια, Σκορπιούς και Υδροχόους γιατί μπορεί να δημιουργήσει κάποια στασιμότητα λόγω των απόψεων που μερικές φορές είναι δογματικές και απόλυτες. Όσοι έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για το καλό σας θα δείτε ότι θα έχετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, κυρίως οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 
ΚΡΙΟΣ
aries
Είστε κατά κάποιον τρόπο επηρεασμένοι από τα κίνητρά σας και μπορεί να χρησιμοποιήσετε ακόμα και αθέμιτα μέσα προκειμένου να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν ασχολείστε με την πολιτική ή γενικά με οτιδήποτε αφορά στην συμμετοχή σας σε κόμματα ή ομάδες θα γίνετε περισσότερο της ίντριγκας και της μυστικότητας. Θα σκαρφιστείτε διάφορους τρόπους να κερδίσετε κάποια χρήματα και ίσως να υπάρχουν δυσκολίες σε συνεργάτες και εισπράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Θα προσπαθήσετε να κάνετε μια καλύτερη σχέση με τον σύντροφό σας και μέσα από αυτό θα έχετε μια περισσότερο ποιοτική στάση ζωής. Επειδή θα βλέπετε πιο βαθιά και ερευνητικά σίγουρα θα έχετε την δύναμη να δείτε και τις δυο πλευρές. Να προσέξετε όμως γιατί μπορεί να έχετε την τάση να γίνετε πολύ αυστηροί ή ακόμα και διεκδικητικοί γιατί θα επιμένετε σε κάποιες απόψεις που ίσως να σας δημιουργήσουν απόσταση από τους γύρω σας. Η διακριτική σας στάση μάλλον θα βοηθήσει περισσότερο στο να έχετε καλές επαφές. Ίσως να έχετε μια μικρή δυσπιστία απέναντι σε κάποια άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Σίγουρα θα αναζητήσετε περισσότερες αποδείξεις και θα απασχοληθείτε με πιο βαθιά θέματα ακόμα και σε κάποια που είστε πολύ επιφανειακοί. Να προσέξετε τις σκέψεις σας γιατί μπορεί ξαφνικά να γίνουν αρνητικές ή ακόμα και πικρόχολες και ίσως να παρουσιάσετε ψυχοσωματικά τα οποία μπορεί να εξελιχτούν σε μικρά θέματα υγείας. Η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε κάποιες υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο οργανωμένοι και τυπικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια να εκφράσετε την εσωτερική σας φωνή κι ίσως να έχετε και ένα στυλ περισσότερο δραματικό. Η φυσική σας ευαισθησία θα δέσει πάρα πολύ καλά με τις ιδιότητες του Ερμή και θα εκφραστείτε πολύ καλύτερα με αυτόν τον τρόπο. Έχετε ήδη αποφασίσει να αναγνωρίσετε περισσότερο τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο δημιουργικοί. Το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει θετικά και ίσως αυτή την περίοδο να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
ΛΕΩΝ
leo
Θα γίνετε απόλυτοι και επικριτικοί και αυτό ίσως να μην βοηθήσει την γενναιόδωρη φύση σας. Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν και ίσως να σας φανούν πολλά τα έξοδα του. Θα προσπαθήσετε να γίνετε περισσότερο μαζεμένοι σε όλα και να διεκδικήσετε χρήματα που σας ανήκουν. Μπορεί να γίνετε περισσότερο καχύποπτοι και ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και άτομα. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως να ασχοληθείτε πιο πολύ με το συμφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Θα συνομιλείτε πιο εύκολα και θα έχετε επίγνωση σε αυτά που λέτε και σε αυτά που κάνετε. Η διαφορετικότητα θα είναι ότι τα θέματα που θα ασχοληθείτε θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε σοβαρές γνωριμίες με άτομα που θα έχουν ποιότητα αλλά και να ασχοληθείτε με κάτι πιο επιστημονικό που εμπεριέχει έρευνα. Αν καπνίζετε καλό θα ήταν να το μετριάσετε ή να το κόψετε τελείως. Είναι ευκαιρία να κάνετε μια στροφή σε θέματα που προφυλάσσουν την υγεία σας. Με τα αδέλφια σας ή με συγγενικά πρόσωπα θα έρθετε πιο κοντά.

sunastria



ΖΥΓΟΣ
libra
Θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και θα αναζητήσετε να κάνετε συμφωνίες που σας εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμα. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο προσεκτικοί και σφικτοί και ο λόγος είναι ότι θα θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα αυτά τα θέματα. Μπορεί να σας παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες για να πάρετε κάποια χρήματα που είναι δικά σας ή να υπάρχει στασιμότητα σε πολλά θέματα. Το καλό είναι ότι δεν θα ξοδεύετε σε κάτι που δεν είναι χρήσιμο. Ίσως η μυστικότητα των κινήσεών σας να σας κάνει για λίγο καλό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Σίγουρα αφού ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει και θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερες εμπνεύσεις και γενικά κίνητρα για έρευνα. Θα εκδηλώσετε ισχυρή διανοητική ενέργεια και θα έχετε πάντα μια καλοπληρωμένη απάντηση σε όλους. Επειδή μπορεί να θέλετε να εκφράσετε περισσότερο τον εαυτό σας από άλλες φορές, ίσως να βρεθείτε ξαφνικά να γράφετε κάτι που να σας εκφράζει και να σας βάζει σε ιδιαίτερη διαδικασία να κάνετε κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Το να μειώσετε το κοντρόλ θα είναι κάτι που θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας απελευθερώσει από το άγχος της επιβολής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Θα έχετε μια άνεση στο να αναλύετε τα προβλήματα των άλλων και γενικά το να βοηθάτε και να κατανοείτε την ανθρώπινη φύση. Θα σας αρέσει να δουλεύετε από εδώ και πέρα περισσότερο στην απομόνωση και με αυτόν τον τρόπο θα ασχοληθείτε πιο πολύ με θέματα μεταφυσικής. Η φαντασία σας θα είναι οξυμένη και με αυτόν τον τρόπο θα εκφράσετε περισσότερο τα ταλέντα σας. Σίγουρα θα έχετε μια τάση για μυστικότητα και θα κάνετε κάποιες κινήσεις που δεν θα θέλατε να τις ξέρουν οι άλλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Το μυαλό σας θα είναι δραστήριο και συγχρόνως θα έχετε μια ιδιαίτερη υπευθυνότητα απέναντι σε όλες σας τις επαφές και τις γνωριμίες. Για αυτό ίσως να αναζητήσετε να κάνετε σχέσεις με άτομα που έχουν ποιότητα και είναι αρκετά ερευνητικά. Καλό είναι να διαλέξετε προσεκτικά τα άτομα που κάνετε παρέα γιατί μερικές φορές εσείς άλλα ζητάτε και άλλα βρίσκετε. Η δυναμική σας πάντως θα βοηθήσει στο να κλείσετε κάποιες δουλειές και να αναγνωριστεί η δύναμη σας από άτομα που μπορεί να είστε μαζί σε μια ομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Θα υπάρχουν κάποιες έντονες προσωπικές φιλοδοξίες και θα κάνετε πολλά πράγματα ώστε να τις επιτύχετε. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες ώστε να κλείσετε κάποιες δουλειές αλλά ό, τι κάνετε θα είναι πέρα για πέρα καλό γιατί θα ερευνήσετε με τον καλύτερο τρόπο και δεν θα πέσετε σε κάποια λούμπα ή απάτη. Βέβαια μπορεί να είστε σε μια νευρική υπερδιέγερση η οποία δεν θα βοηθήσει στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Η καλύτερη αντιμετώπιση θα είναι ότι θα πρέπει να έχετε μεν το ερευνητικό πνεύμα αλλά να υπάρχει η θετική σκέψη για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Έχετε μπει σε μια καλή περίοδο αφού θα βρείτε λύσεις που δεν τις περιμένατε και αυτό θα βοηθήσει στο να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες. Ίσως να λειτουργήσετε κάπως υπερβατικά. Δηλαδή να ενισχυθεί τόσο η πίστη σας και να γίνετε τόσο απόλυτοι σε αυτό που θέλετε ώστε να πετύχετε τον στόχο σας. Η θετική στάση ζωής θα βοηθήσει να ανακαλύψετε από πού γίνονται τα λάθη και πως να προφυλαχτείτε. Το εξωτερικό ή η σκέψη για ανώτερες σπουδές και έρευνα σίγουρα θα σας βοηθήσει να εξελίξετε ένα ταλέντο σας. Μια οικονομική ενίσχυση θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/48952-o-ereynitikos-ermis-sto-skorpio-kai-ti-tha-ferei-se-kathe-zodio#ixzz2gq3P76AI

Δεν υπάρχουν σχόλια: