13.6.13

Ανακοίνωση Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας σε μία εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου του 2013 στο Σούνιο. Στην εκδρομή αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με το εγχείρημα της ένωσης μας.

Για όσους δεν έχουν διαβάσει προηγούμενες ανακοινώσεις μας οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος έχουν ως σκοπό της διάδοσης της αστρολογίας δίνοντας έμφαση στην επιστημονική έρευνα, τη μελέτη, την ερμηνεία, την εξήγηση και θεμελίωση της ωροσκοπικής αστρολογίας. Η αστρολογία αυτή έχει ως αντικείμενο τη μελέτη της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στην κίνηση των ουρανίων σωμάτων (πλανητών), τα γήινα φαινόμενα σε σχέση με τον άνθρωπο και την αυτογνωσία του, καθώς και την οριοθέτηση των ψυχολογικών φαινομένων ή άλλων γεγονότων βάσει των φυσικών νόμων.

Η εκδρομή μας θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί με αφετηρία το σταθμό Μετρό του ΦΙΞ. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται:

- Άφιξη στο Σούνιο
- Καφές και προαιρετική βόλτα στο ναό του Ποσειδώνα
- Προαιρετικό γεύμα
- Ελεύθερη ώρα για κολύμπι ή άλλες δραστηριότητες
- Συνάθροιση και επιστροφή

Συμμετοχή ταξιδιού : 5.30 ευρώ
Κόστους προαιρετικού γεύματος : 15 ευρώ/άτομο

Για περαιτέρω πληροφορίες, κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στα τηλέφωνα 210-8838398 και 210-8219183 ώρες 10:00 με 17:00, Κος Κώστας Μούλος ή κυρία Αυλωνίτου Ελένη.

Τα μέλη της Ένωσης
- Μιχάλης Ντζιβανάκης
- Απόστολος Αδαμίδης
- Χρήστος Παίζης
- Περικλής Καραμηνάς
- Θωμάς Γαζής
- Χρήστος Άρχος
- Βασίλης Παπαδολιάς
- Αθανάσιος Ζέρβας
- Βαγγέλης Πετρίτσης
- Κώστας Μούλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: