21.5.13

Ο δεκάλογος των Διδύμων – Τι τους εκφράζει και με τι εκφράζονται

1
Κατερίνα Σαλωνίκη         Κατερίνα Σαλωνίκη
Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ο δεκάλογος των Διδύμων – Τι τους εκφράζει και με τι εκφράζονται        
Θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα ζώδια του ζωδιακού, διαθέτοντας οξυδέρκεια, καλή αντίληψη, ευστροφία και επικοινωνιακή χάρη.
Ο Δίδυμος χαρακτηρίζεται από την επικοινωνιακή του ικανότητα και το ταλέντο να σκαρφίζεται διαρκώς ιδέες, ενώ το σήμα κατατεθέν του είναι οι χειρονομίες του.
Θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα ζώδια του ζωδιακού, διαθέτοντας οξυδέρκεια, καλή αντίληψη, ευστροφία και επικοινωνιακή χάρη.
Είναι αδύνατον για έναν Δίδυμο να συνυπάρξει με ανθρώπους που δεν μιλάνε πολύ, εφόσον ο ίδιος αντιλαμβάνεται τη ζωή μόνο μέσα από ανταλλαγή απόψεων και δημιουργικών διαλόγων.
Το χιούμορ του αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του, είναι διαχυτικός, συχνά αδιάκριτος και ακροβολίζεται παντού, αρκεί να βρίσκει το ενδιαφέρον που έχει ανάγκη για να εκφραστεί.
Η ευμετάβλητη διάθεσή του τον κάνει να αναζητά διαρκώς καινούργια πράγματα και πρόσωπα, μέσα από τις πολλές παράλληλες δραστηριότητές του.
Με αυτόν τον τρόπο σταμπάρεται σαν άπιστος, άστατος και επιφανειακός, λόγω του ημιτελούς απόηχου που αφήνει.
Η ευφράδεια του λόγου του σκοντάφτει όταν πρόκειται να εξηγήσει την απουσία του, ή κάποια σκανδαλιά, χρησιμοποιώντας εναλλακτικές μεθόδους για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να γίνει θρασύς, προσπαθώντας να βγει από πάνω.
Ο Δίδυμος θέλει να προκαλεί χωρίς να χαρακτηρίζεται από εκκεντρικότητα, αλλά από υπερβολική νοητική έξαψη.
Λατρεύει τις συχνές μετακινήσεις και τα ταξίδια, δεν προσκολλάται σε αναμνήσεις και υπερασπίζεται την ελευθερία του μέσα από τη διανοητική του υπόσταση.
Η έμφυτη περιέργειά του , τον ωθεί να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα, όχι γιατί αγαπάει τόσο τη γνώση, όσο την πληροφορία. Είναι οι καλύτερος συλλέκτης πληροφοριών, συνήθως γνωρίζει πράγματα από διάφορα φάσματα, έχει ταλέντο στον γραπτό λόγο στην εκμάθηση γλωσσών και είναι άριστος στις δημόσιες σχέσεις και στα πλασαρίσματα.
Ένας Δίδυμος δεν ενδιαφέρεται για τη δόξα του γκολ, αλλά για την πάσα που θα το προκαλέσει.
Έχει μεγάλη κλίση στη μουσική την υποκριτική και την πολιτική, διότι βρίσκει βήμα να εκφράζει άνετα την πολύπλευρη προσωπικότητά του.
Επίσης μπορεί να γίνει άριστος διπλωμάτης και δικηγόρος, καθώς και ικανός μεταφραστής, δημοσιογράφος, συγγραφέας και έμπορος.
Οι σχέσεις του είναι βασισμένες πάνω απ' όλα στη φιλία και στην οικειότητα, αναρωτώμενος διαρκώς αν είναι οι κατάλληλες γι αυτόν. Είναι ικανός να δοκιμάσει πολλές εμπειρίες προκειμένου να καταλήξει στο τι τον εκφράζει, αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι ματαιοπονεί, διότι είναι πλασμένος για να μην αφιερώνονται ολοκληρωτικά σε έναν άνθρωπο ή μία κατάσταση.
Το συναίσθημα των Διδύμων είναι απολύτως δοσμένο εκεί όπου είναι σίγουροι πως δεν θα πλήξουν και που δεν απειλείται η ελευθερία τους. Οι ανοχές τους στην ανία και τον συμβιβασμό είναι ελάχιστες, δεν έχουν καθόλου υπομονή και γρήγορα προβάλλουν την επιθυμία τους για αλλαγή.
Ο Δίδυμος δεν εγκλωβίζεται και απεχθάνεται όλα τα ενυδρεία, νιώθοντας οίκτο για τα ψαράκια που κινούνται νωχελικά μέσα στη γυάλα τους.
Ο δεκάλογος του Δίδυμου – Τι τον εκφράζει και με τι εκφράζεται
Η γενναία φράση του αξέχαστου Δίδυμου, ηγέτη της Κουβανικής επανάστασης, Che Guevara: «Είναι θλιβερό να μην έχεις φίλους, αλλά είναι ακόμα πιο θλιβερό να μην έχεις εχθρούς». Ένας Δίδυμος αντιλαμβάνεται πλήρως πως χωρίς δράση δεν υπάρχει αντίδραση και χωρίς αντίδραση, δεν μπορεί να επιχειρηματολογήσει.
Che
Ο χορός και η προσωπικότητα της μαγικής Διδύμου χορεύτριας Josephine Baker, που μάγεψε το Παρίσι του μεσοπολέμου με τον ηδυπαθή χορό της. Η ανάμειξη τόσων φυσιογνωμιών χορεύοντας με το ίδιο πάθος, εξάπτει την χαμαιλεοντική διάθεση ενός Δίδυμου.
Η αέρινη φλόγα της Διδύμου Marilyn Monroe που η φιλήδονη παρουσία της στιγμάτισε τον κινηματογραφικό χώρο, καταλαμβάνοντας όσο περισσότερο χώρο της άφηνε κάποιος, όπως αρέσκεται να κάνει ένας Δίδυμος.
monroemain
Οι στίχοι και η μουσική του Δίδυμου Bob Dylan που βραβεύτηκε από την Αμερικάνικη Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών ως πολυτάλαντος τραγουδοποιός, σαν γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου.
Το συγγραφικό έργο του διανοητή Δίδυμου Jean Paul Sartre, που διαπότισε με τις ιδέες του έναν ολόκληρο αιώνα, αποστρέφοντας από τη ζωή του κάθε περιορισμό, εκτός από εκείνον του να πράττει και να σκέφτεται ισόβια χωρίς συμβιβασμούς και όρια.
Τα εξωτικά παπούτσια του Δίδυμου σχεδιαστή μόδας Salvatore Ferragamo, που κεντρίζουν κάθε φαντασία, προκαλώντας ασταμάτητα σχόλια θαυμασμού και ζητωκραυγές μοναδικής επινόησης. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget