6.3.13

Γιώργος Σεϊταρίδης: Έγινε ηθοποιός εξαιτίας της Αστρολογίας

Κατερίνα Σαλωνίκη         Κατερίνα Σαλωνίκη
Γιώργος Σεϊταρίδης: Έγινε ηθοποιός εξαιτίας του... αστρολογικού του χάρτη        

Τον Γιώργο Σεϊταρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από την ταινία «Λούφα και παραλλαγή» και στη συνέχεια μας εντυπώθηκε ως "Περιστερόπουλος" στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Singles 2».

Η οικονομική κρίση που μαστίζει και το επάγγελμά του, τον ώθησε να αναπολήσει τη λατρεία του για την οικολογία και από τη Λούτσα που διαμένει πλέον μόνιμα, επιδιώκει να παράγει το δικό του μέλι, από τα δικά του μελίσσια.
Δηλώνει χαρούμενος που ξυπνά και πηγαίνει στον κήπο του, ενώ σχεδιάζει και άλλες καλλιέργειες που θα εξασφαλίσουν τις ανάγκες του. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που χρειάζεται να απομονωθεί. Το είχε ξανακάνει επί δυόμισι χρόνια, ζώντας στο Πήλιο με την πρώην σύντροφό του Αποστολία Ζώη, λίγο μετά το χωρισμό του με την Τουρκάλα σύζυγό του Tugce Kazaz.
Χαρακτηρίζοντας χρυσό μεσαίωνα την καλοστημένη κομπίνα μοιράσματος χρημάτων που ήρθε η ώρα να μας τα πάρουν πίσω, θέλει να δημιουργήσει τη δική του δικλείδα ασφαλείας.
Παράλληλα αποκαλύπτει πως ασχολήθηκε με την υποκριτική από παρότρυνση φίλης της μητέρας του, που έκανε τον αστρολογικό του χάρτη, προτρέποντάς τον να ακολουθήσει την καλλιτεχνική του φύση.
Μάλλον αυτή η φύση ήταν όντως υπαρκτή και ισχυρή, αφού την επόμενη μέρα πήγε να παρακολουθήσει το πρώτο μάθημα στη Σχολή Θεοδοσιάδη και αργότερα έδωσε εξετάσεις στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην οποία και φοίτησε.

Αρχής γενομένης με τον Κρόνο του στον Λέοντα που δέχτηκε την πίεση του διελαύνοντα Κρόνου από τον Σκορπιό, η ανάγκη να αλλάξει τρόπο ζωής ήταν εμφανής και επίμονη.
Το γεγονός αυτό ενισχύθηκε και από τη σύνοδο του Κρόνου με τον γενέθλιο Ουρανό, που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει παλιούς τρόπους ζωής και να ενταχθεί σε ένα νέο επίπεδο δράσης.
Σαν Παρθένος με Σελήνη στους Ιχθύες, η αγάπη για τη φύση και την υπηρεσία προς αυτήν, του έδωσε το έναυσμα της ασχολίας του, αλλά και μια διέξοδο που δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ, όπως τότε με την αστρολόγο φίλη της μητέρας του.
Ο κυβερνήτης του ζωδίου του Ερμής στον Ζυγό, σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, τον κάνει ευέλικτο σε αλλαγές, ειδικά σε αυτές που εμπεριέχουν αισθητικές, δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναλογίες. Ο Άρης στους Διδύμους είναι αυτός που έχει καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τους ρόλους του, στους οποίους συνδυάζει τη μαγκιά με τη συμπονετική του φύση, αποτέλεσμα της Σελήνης στους Ιχθύες.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι αρκετά θεατρική και καλλιτεχνική από μόνη της, πόσο μάλλον σε τρίγωνο με τον Δία, που απογειώνει την καλαίσθητη πλευρά της, επιδιώκοντας να βρίσκεται σε εκλεπτυσμένα περιβάλλοντα, από τα οποία αντλεί αναγνώριση. Το τυχερό αυτό τρίγωνο δίνει διεξόδους για μια ζωή εναρμονισμένη, με τις επιθυμίες της καρδιάς.
Αποδεχόμενος πως η τηλεόραση και το θέατρο έπαψαν να ικανοποιούν την αυτοέκφραση του, κάνει ένα διάλλειμα και στρέφεται προς νέες πηγές έμπνευσης και ποιοτικής διαβίωσης.
*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

Πηγή: http://www.astrology.gr/CELEBRITIES/STARS/item/40284-giorgos-seitaridis-egine-ithopoios-exaitias-toy-astrologikoy-toy-harti#ixzz2Mk8mKXpL

Δεν υπάρχουν σχόλια: