24.1.13

Ζώντας το Σχέδιό σου με την Αστρολόγο Εβίτα Ζαχαριάδου


Μέχρι τα 7 μας χρόνια έχουμε δεχτεί και καταγράψει, όλες τις εξωτερικές επιδράσεις που προσδιορίζουν αυτό, που για την υπόλοιπη ζωή μας γίνεται ο μη-εαυτός.
Ο μη-εαυτός είναι η πηγή όλων των δεινών, εσωτερικών κι εξωτερικών που μας ταλαιπωρούν και όχι κάποια κακή τύχη, μοίρα, ή καρμικό παρελθόν.
Στον κόσμο του μη-εαυτού που ζούμε...
κυριαρχεί σύγχυση, δυσαρμονία, κρίση και χαοτικές, αδιέξοδες καταστάσεις.
Ο πραγματικός Εαυτός, γεννιέται συντονισμένος με την φυσική λειτουργία της ζωής, ώστε να είναι και να έχει ακριβώς αυτό που ήρθε να ζήσει.
Στον έρωτα, στην οικογένεια, στην δουλειά, στην κοινωνία…
έχει τον δικό του μοναδικό ρόλο και τρόπο που αυτόματα είναι σε αρμονία με ότι τον περιβάλλει.
Το σεμινάριο "Ζώντας το Σχέδιό σου",
είναι η αρχή του ταξιδιού της επιστροφής στον πραγματικό Εαυτό... στην φυσική ροή της ζωής, στην αφθονία!!!

Πρόκειται για ένα 4μηνο ομαδικό workshop βιωματικού πειραματισμού, με βάση το ατομικό Ανθρώπινο Σχέδιο του κάθε ατόμου, που περιλαμβάνει 16 εβδομαδιαίες συναντήσεις, κάθε Τετάρτη απόγευμα διάρκειας 2 ωρών.
Το "Ζώντας το Σχέδιο σου" είναι μια πρόσκληση γι αλλαγή και εξέλιξη για εμάς τους ίδιους, τους ανθρώπους μας και της μεταξύ μας σχέση.
Μας αποκαλύπτει πώς ν' αναγνωρίσουμε το Σχέδιο της ζωής μας και πώς να το απολαύσουμε ολοκληρωτικά, απελευθερωμένοι από προγραμματισμούς κι εξωτερικές επιδράσεις που μας αποσυντονίζουν από τον πραγματικό μας Εαυτό, και μας στερούν την χαρά και την αφθονία.
Μοναδικό αντίδοτο στον κάθε φόβο, κάθε πόνο κάθε δίλημμα και κάθε κρίση, τα ειδικά χαρίσματα του μοναδικού μας Σχεδιασμού.
Το Human Design είναι ένα σπουδαίο "Θεόσταλτο εργαλείο" και για τον κάθε σύμβουλο και "θεραπευτή" που θέλει να εμπλουτίσει το συμβουλευτικό και θεραπευτικό του έργο, τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους ανθρώπους που τους παρέχει τις υπηρεσίες του!

Η Ζωή δεν θέλει κόπο, γιατί έχει τρόπο...!!!
Το Ταξίδι της επιστροφής από το Μη Εαυτό... στον πραγματικό Εαυτό, Ξεκινάει την Τετάρτη 30/1/13, στις 17:30, στο Azima New Age Place Ελ.Βενιζέλου, 16 Νέα Σμύρνη (στάση τραμ Αγ.Φωτεινή κεντρική πλατεία), 1ος όροφος.
Επικοινωνία: 2130053302Δεν υπάρχουν σχόλια: