11.11.12

Τα 14 ερωτήματα της Γκεστάπο προς τους αστρολόγους

Ο Ες, γεννημένος στην Αίγυπτο και διαποτισμένος από μια «Εσωτερική» κουλτούρα, ήταν ο βασικός υπαίτιος που το Γ΄ Ράιχ και ο ίδιος ο Χίτλερ είχαν στενές επαφές με αστρολόγους
Τα 14 ερωτήματα της Γκεστάπο προς τους αστρολόγους        
Στις 10 Μαΐου 1941 ο Ρούντολφ Ες, δεξί χέρι του Χίτλερ, πετάει με ένα μικρό αεροπλάνο προς την Αγγλία.
Σκοπός του ταξιδιού ήταν η υπογραφή ειρήνης ανάμεσα στη Γερμανία και την Αγγλία. Ένα ιστορικό γεγονός, που δεν έχει πλήρως αποκρυπτογραφηθεί, μιας και κάποια από τα σχετικά ντοκουμέντα, ακόμη και σήμερα είναι απόρρητα.
Πάντως, σύμφωνα με τον συγγραφέα Ellic Howe η κίνηση αυτή του Ες ήταν μεταξύ άλλων ένα αποτέλεσμα της δράσης των μυστικών υπηρεσιών Αγγλίας και ΗΠΑ, που συμμετείχαν σε έναν ανηλεή πόλεμο αστρολογικής προπαγάνδας. Τον έπεισαν ότι ο γενέθλιος χάρτης του είναι ευνοϊκός και μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας ειρήνης. Αυτά αναφέρονται στο βιβλίο Astrology and Psychological Warfare during World War II, Rider and Co 1972.
Ο Ες, γεννημένος στην Αίγυπτο και διαποτισμένος από μια «Εσωτερική» κουλτούρα, ήταν ο βασικός υπαίτιος που το Γ΄ Ράιχ και ο ίδιος ο Χίτλερ είχαν στενές επαφές με αστρολόγους. Μάλιστα, υπό την επίβλεψη του Γκαίμπελς, χρησιμοποιούσαν τις προβλέψεις αστρολόγων ή των «ψυχικών» σαν προπαγάνδα, ξεκινώντας από τον Νοστράδαμο. Και με την φυγή του Ες, ξεκίνησε και ο δικός τους διωγμός.
Τον Ιούνιο του ιδίου χρόνου, η Γκεστάπο αρχίζει το «ξεκαθάρισμα». Καλεί όλους τους αστρολόγους της Γερμανίας θέτοντας τους 14 ερωτήματα. Ανάλογα με τις απαντήσεις, άλλοι πήγαιναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, άλλοι σε φυλακές και κάποιοι στα σπίτια τους αλλά με συνεχή παρακολούθηση. Από το ανωτέρω βιβλίο παραθέτω τα 14 ερωτήματα, σε δική μου μετάφραση.
14 ερωτήματα προς αστρολόγους από την Γκεστάπο
1. Πόσο καιρό ενδιαφέρεστε για την Αστρολογία και πως την ανακαλύψατε; Είστε αυτοδίδακτος ή έχετε πάρει μαθήματα; Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: